Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקסימום, אם תקבל את המוצר, תמיד תוכל לשלם לו שוב. אם זה מגיע באיחור, אולי אפילו לשלם מחיר מופחת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
כן, אפילו שיפור גדול. שתי סיבות עיקריות:

1. האפליקציה המצויינת שמאפשרת להזמין תור מראש.

2. הדואר למעשה הוציאה החוצה חלק גדול מנושא הפצת החבילות. ההפצה נעשית באמצעות עסקים קטנים (חנויות קטנות / מכולות וכו') - שם נדיר שיש תור.

2א'. בהקשר של הפצת חבילות, לא יודע אם מדובר בשיפור חדש או משהו, אבל הזנה של מס' מעקב ממדינה זרה (יפן, לצורך העניין) מספק מידע על החבילה גם אם טרם עזבה את גבולות המדינה ממנה היא נשלחת. פייר? התרגשתי.

פורסם

אני אישית חש שיפור משמעותי בחודשים האחרונים.

בנובמבר/דצמבר האחרונים אכן היו בעיות כנראה בגלל עומס החבילות בגלל כל המבצעים. לי אישית נעלמו שתי חבילות בתקופה הזו.

מאז ינואר קיבלתי מספר לא קטן של חבילות מארה"ב, גרמניה, צ'כיה, הולנד, סין, הונג קונג וקוריאה וכולן הגיעו די מהר וללא בעיות מיוחדות.

פורסם

יש חריגות מזמני הגעת החבילות עדיין, אבל הכל מגיע, יש דברים שמהר יותר ויש שפחות (מתייחס רק לסין)

לפי דעתי החבילה תגיע הרבה לפני יולי אם תשלח אותה.

ובנושא דומה, שירות הזמנת התור הוא לא פחות ממעולה, יצא לי פעמיים להשתמש בו, תוך פחות מ 5 דקות מכניסתי לדואר הייתי כבר בחוץ, זה דיי לא פייר לאלה שלקחו מספר וממתינים , וכל פעם מגיע מישהו שהזמין תור ונכנס לפניהם.

Miata ND2

פורסם

התלוננתי למנכ"ל דואר ישראל דני גולדשטיין על הביזיון שהולך אצלי בישוב בכל הקשור לחלוקת דואר.

דני טיפל בנושא אישית, מרגיש שיש שיפור.

פורסם

שיפור משמעותי בגלל:

הגדלת שעות הפעילות ל8 בערב , אז אין כמעט אנשים .

קבלת מסרונים עובדת טוב- חשוב לדעת שאם עשית עקוב אחרי אז מסרונים לא עוברים שם....

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם
אור , שיזמינו גם הם תור.

יש הרבה קשישים ומבוגרים שממש אין להם מושג איך עושים את זה או מכשיר סלולרי שדרכו אפשר לבצע את זה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אתה יכול להזמין תור דרך המחשב.

לאנאלפבתיות יש מחיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ליאב איזה מידע צריך לתת לפקידים כדי למשוך חבילה שלא קיבלת עלייה פתק \ סמס ?

חוץ משעות פעילות נוספות, שמקצרות את התורים, עדיין קיימות הבעיות של הודעה ראשונה לא נשלחה וזמני משלוח הזויים.

לא נתתי לה כלום כי לא ידעתי בכלל שהחבילות בדואר, היא עלתה על זה כשבדקה לפי המס' טלפון שלי במערכת

Opel Adam S 2017

פורסם

החבילות כבר מגיעות טוב יותר , הבעיה היא לא הגעה לסניפים של החבילות אלא החלוקת פתקים על ידי הדוור, שזו נשארה על יומיים בשבוע.

מה שכן , פתחתי תיבת דואר בסניף הדואר עצמו , החבילות מגיעות ישירות לשם וללא צורך בלהמתין לדוור. חבילה ממוצעת מגיעה אלי תוך 3 שבועות ממרבית הארצות. רובן לתוך התיבה ומה שגדול מדי - עם פתק.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

בעשר השנים האחרונות יש לי תיבת דואר. החלוקה לתיבות היתה ונשארה פעמיים - שלוש בשבוע (כך היה המצב עוד לפני שמשרד התקשורת התיר זאת במסגרת "תכנית ההבראה"). זמן ההגעה לחבילות מסין עודנו משבועיים במקרים טובים במיוחד, עד חודשיים ויותר.

:turn-l:
פורסם
כמה זה עולה בשנה?

משו כמו 120-140 ש"ח לשנה. אתה מקבל דרישה לחידוש כל סוף שנה אותה ניתן לשלם באינטרנט באשראי או בסניף עצמו (אשראי/מזומן), יש גם אפשרות לחדש מראש ליותר משנה.

חלק מהדואר ממשיך להגיע לתיבה בבניין בלי קשר, תלוי בגחמות של הדוור או יחידת המיון.

• תוכן חדש...