Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלחו לי מעטפה בארץ מחודש דצמבר ועדיין לא קיבלתי דבר.

יש מצב שזה יגיע מתי שהוא או שזה הלך לאיבוד? :roll:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
כרטיס אשראי שלישי שמגיע בדואר בשנה האחרונה, בכולם תופעה זהה:

הכרטיס מגיע כרגיל, הקוד הסודי שנשלח במעטפה נפרדת נעלם כלא היה

באחד מהם הייתה אפשרות לשלוח שוב את הקוד - שהפעם הצליח להגיע - השניים האחרים חסרי תועלת בכל הנוגע לשימוש בכספומט.

לא רק שימוש ככספומט, גם שימוש ככרטיס אשראי בחול הוא לא יעיל, שם בכל רכישה צריכים להקליד את הקוד הסודי (Pin number)

ובנוסף מדברים על זה כבר תקופה להכניס את הדרישה גם בארץ. ואז הכרטיס יהפוך ללא שמיש

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
רגע, לא ניתן לעקוב אחר החבילה באתר של הדואר האמריקאי? אז למה לשלוח בדואר רשום אם אין אסמכתא על מסירה?

חוץ מזה, זמני משלוח באמת מרשימים, אבל אני רוצה לשלוח מוצר יחסים יקר וחשוב לי שיהיה מעקב לפחות מינימלי. ממש באסה.

תודה לך.

חוזר לעדכן, החבילה נמסרה בטקסס לאחר 4 ימי עסקים, נשלח יום רביעי ב16:00 (חמישי - שישי - שני - שלישי)

הבטיחו 3 ימים, לא נורא, אגב - יש אישור מסירה, ניתן לראות דרך האתר של USPS.

פורסם

היום דואר ישראל חזר לסורו.

אתמול אמא שלי מתקשרת אלי, ומודיעה לי שיש לה שתי חבילות בדואר. כיון שהייתי צריך להגיע לאותו סניף בגלל חבילה שלי ביקתי ממנה לצלם את הפתק ולהעביר בואטסאפ. הברקוד היה לא קריא, אבל היו שני מספרי מדף. הגעתי לסניף, חבילה אחת נמצאה השניה לא. היום חזרתי לסניף כדי לבקש שיחפזו את החבילה שוב, הפעם בדקו בספר ומצא את הברקוד, התברר כי החבילה הוחזרה למרכז המיון. בדקתי באר דואר ישראל ובאתר 17TRACK, מסתבר שנרשם "נסיון מסירה" ב-7.2 - ניסיון שלא נעשה. אח"כ "ניסיון מסירה" נוסף ב-15.2, גם הוא מצוץ מהאצבע, אבל זה מספיק כדי להחזיר לארה"ב חבילה לאחר 8 ימים בלבד, כאשר מדובר במשלוח שעלה לא פחות מ-$50. עכשיו אני כבר ממתין כבר 15 דקות ל-171 על מנת לנסות לעצור את החזרת החבילה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הפתרון היחידי הוא להתחיל לצוד עובדי דואר, למרוח בזפת, לגלגל בנוצות ולשלוח ליעד רנדומלי בארץ.

וגם:

דוור יקר,

I don't know who you are

but im going to find you, and I'm going to kill you

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אתה באמת חושב שעובדי הדואר המסכנים הם האשמים?

אלא מי? ביבי?!?!?!

אני חושב שכן! בין אם זה עובדי הדואר שפורקים את השקים מהמטוסים או אלה שמעבירים את זה לסניפים או כל אחד אחר, הם עדיין עובדי דואר, וכן הם אשמים ורק הם!

מספיק עם תרבות העברת האחריות מהעובדים ("הפשוטים ומהסכנים") למנהלים וכו' בין אם זה עובדי הנמל החלאות, נהגי הרכבת, האוטובוסים ,הפקידות בביטוח לאומי,עובדי תעשיה אווירית וכו'

מי שלא טוב לו בתפקיד שלו שיקום וילך ולא יעשה חצי עבודה ויאשים את כל העולם ואחותו וינסה להצתדק על החוסר יעילות שלו.

פורסם (נערך)

האשם הוא מי שהחליט שלא צריך לתת שירות לאזרח וקיצץ בכח אדם וברמת השירות.

האשם הוא מי שהחליט להפריט את הענפים הרווחיים בדואר, ולהשאיר לו רק את ההפסדיים, ואז לדרוש ממנו להיות רווחי.

שני אלה הם בצמרת. לא העובדים.

ד"א - זו השיטה הקבועה של האוצר: מייבשים שירות, ואז טוענים שאינו יעיל ומפריטים אותו (או מכינים אותו להפרטה). את הצוצאות אנחנו רואים בדואר, בתאגידי המים, באחיות בתי הספר ובשירותים דומים. וגם בשירותים שההפרטה שלהם סמויה: בריאות, חינוך, משטרה ודומיהם והאיש שהזכרת הוא המנהיג הראשי של השיטה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

המצב בדואר ארה״ב (מבחינת תנאים וקיצוצים) גרוע *הרבה* יותר עבור העובדים ועדיין - הם איכשהו מצליחים לסרוק חבילות ולהביא אותן ליעדן. כל פעם שהאזרח מקבל שירות מחורבן, זו אף פעם לא אשמת נותן השירות; תמיד יש מישהו אחר להאשים. איכשהו מצפים מאיתנו כל פעם לקבל בהבנה את הדברים הללו (בקריצת עין), כי אפשר לנתב את האשמה ולחזור אחורה עד ימי האדם הקדמון והחטא הראשון. שוטרים לא מגיעים אליך ואתה מוצא את עצמך מדמם למוות על מדרכה? אל תאשים את השוטרים, תאשים את המפכ״ל. לא, רגע! תאשים את שר הפנים. לא, רגע! תאשים את מי שבנה את המדרכה. לא, רגע! תאשים את המנדט הבריטי. לא, רגע! תאשים את ממציא הסכין. לא, רגע! תאשים את זה שהיה הראשון ליצור כלי חיתוך מאבן! והיכן כלי החיתוך הזה נמצא? במוזיאון הטבע בארה״ב - כן, המוזיאון אשם!!!1111אחדאחדאחד!!! מצאנו את האשם האמיתי! לא השוטרים, לא הפושעים אלא המוזיאון!

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

קייזר - ראית את הסטטיסטיקה של מספר שוטרי התנועה בישראל, זו שפורסמה אחרי תאונת האוטובוס לפני כמה ימים? האם השוטרים אשמים בהעדר כח אדם, או שמא מי שמתקצב את המשטרה ומי שמחלק את התקציבים?

אני יודע שאתה בעד חיסול כל השירות הציבורי. מה לעשות, כנראה שבלעדיו המדינה לא תתפקד, ויש שירותים שאין דרך להפריט, או שהפרטתם תגרום ירידה באיכות ועליה בעלויות. דואר הוא אחד מהם.

לגבי הדואר האמריקאי - הלואי והדואר שלנו לפני הקיצוצים היה מתקרב לסטנדרטים של הדואר האמריקאי אחרי הקיצוצים. באיזו מדינה שמתימרת להיות מערבית מחלקים דואר פעמיים בשבוע? באיזו מדינה דבר דואר שוכב חודשיים בשק לפני שהשק נפתח? האמריקאים דאגו לשינויים עם פגיעה מינימלית בשירות. אני נהנה, לפחות, מסניף דואר עם פקידות אפכתיות ותורים סבירים בדרך כלל (מקרים נדירים של המתנה ארוכה עד 30 דקות, וגם זה לפני ימי מכשיר הפקת התורים) אבל מספיק אנשים סובלים משריפת שעות יקרות בסניפים.

פורסם

אז העובדים המפגרים בדואר אצלי בעיר הם דפוקים ועצלנים בגלל משרד האוצר? בגלל זה העבודה האיטית, חוסר הנכונות לתת שירות, הבלאגן, חוסר הנכונות לתת להנהלה להכניס טכנולוגיה חדשה?

תמיד במגזר הציבורי העובדים מסכנים והמדינה שטן. מעניין.

פורסם

או בגלל שזו משרה בשכר מינימום, עבודה קשה, משעממת ומתסכלת, מול קהל עצבני ועויין? אולי אם השכר והתנאים היו טובים יותר, הדואר היה יכול לגייס כח אדם איכותי יותר, עם מוטיבציה ותודעת שירות גבוהים?

הדואר חריג לרעה גם במגזר הציבורי.

:turn-l:
פורסם
או בגלל שזו משרה בשכר מינימום, עבודה קשה, משעממת ומתסכלת, מול קהל עצבני ועויין? אולי אם השכר והתנאים היו טובים יותר, הדואר היה יכול לגייס כח אדם איכותי יותר, עם מוטיבציה ותודעת שירות גבוהים?

הדואר חריג לרעה גם במגזר הציבורי.

אני לא חושב שהדבר קשור לכסף אלא לתרבות ארגונית. לעניות דעתי חלק משמעותי מהבעיות במגזר הציבורי ייעלמו אם תבוטל הקביעות.

יש שכר נאה מאד במקומות רבים במגזר הציבורי, אבל במקומות רבים (ובוודאי לא בכולם) במגזר הציבורי יש שירות גרוע. לנמלים יש שכר נמוך? עובדי חברת החשמל? הרכבת?

ברוב המגזר הציבורי יש שכר גבוה יותר מהממוצע במשק, לעיתים בפער משמעותי. אבל כשאין לך שום אינטרס לעבוד, כי לא משנה מה יקרה אתה תחזיק במשרתך, אין שום סיבה שתתן שירות טוב. אלא אם כן אתה צדיק ועושה את תפקידך בכל מקרה.

פורסם

האמת היא איפשהו באמצע. זה לא שכל עובדי הדואר הם צדיקים מסכנים, שעובדים בשכר רעב,

ורק רוצים בכל מאודם שהדואר יגיע למעוז חפצו במהירות וביעילות.

אבל, מצד שני, יש לא מעט מקומות שכן קיימים אותם אנשים, שעובדים, גם בשכר נמוך, ועושים

כל מה שהם יכולים על מנת שהעבודה תתבצע. אבל אם אין מספיק דוורים שיחלקו את הדואר,

או שנותנים לדוור פתאום לחלק פי 2 דואר ביום נתון, או ששמים פקידה אחת בסניף של מאות אנשים,

במקום 3, או שיש עיכובים במחלקות המיון, שלא מעבירות את החומר בזמן לסניפים, אז לא משנה

כמה ישלמו לעובדים, וכמה רצון טוב יהיה להם, הם לא יעמדו במשימה.

יש צדק בכך שכל התרבות הארגונית בדואר דפוקה מיסודה. אבל כדי לשנות את זה זקוקים בעיקר למשאבים

שיוכלו לעשות שינוי אמיתי ובריא, ולא לכבות שרפות כפי שעושים היום.

פורסם

פריט שנשלח מראשון ב8/2 ורשום שהגיע ליחידת הדואר המקומית ב15/2 ורשום גם מדף.

משום מה עוד לא קיבלתי את הפתק הורוד, יש טעם להדפיס את מה שרשום במעקב של הדואר ולקפוץ לסניף?

נראה לי חבילה מקוריאה הגיעה אליי יותר מהר.

• תוכן חדש...