Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

משנים קודמות אני למדתי את הלקח ולא מנסה להבין מה מגיע מתי החל מתקופת הבלאק פריידיי ועד אמצע פברואר

יש לי משלוחים שהגיעו בחודש וחצי, יש כאלה בחודשיים, ויש כאלה שתוך שבועיים נחתו בתיבה

חלק עם מספר מעקב, חלק בלי, ממש לא ברור מי נגד מי.. זה נראה לגמרי אקראי

העיקר שבסוף הכל מגיע

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

שלחתי לפני עשרה ימים חבילה משוויץ להורי אשר גרים בפתח תקווה, אורי קיבלו אתמול את הפתק לאיסוף החבילה, והיום לקחו אותה ללא בעיה.

האם יש השתפרות בדואר? או שזה מקרה חד פעמי?

פורסם (נערך)

הנושא של הדואר כל כך כאוב שזה הגיע אפילו לYNET היום: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4758264,00.html

הם טוענים שזה מקרים נקודתיים, אבל פה בפורום כל משתתף בשרשור הזה יכול לספר על מקרים לא נעימים שהיו לו עם דואר.

אתמול קיבלתי הודעה שנייה לחבילה, בעוד שלא קיבלתי הודעה ראשונה.

לפני כמה זמן הם התקשרו שאני צריך לאסוף חבילה המון זמן אחרי שהיא נשלחה (כבר הספקתי לקבל זיכוי, להזמין שוב מאותו מוכר בסין ולקבל את החבילה השניה).

מקרה דומה עם עוד חבילה שהגיע באיחור אופנתי של הדואר.

אני כבר מפחד לפתוח קייס כדי לקבל את כספי בחזרה כי יודע שקרוב לודאי המוכר לא אשם.

פנס שהזמנתי נוב' בשנה שעברה לא הגיע כמובן, קיבלתי זיכוי ואני מפחד להזמין שוב, כי אם יגיע הפנס של ההזמנה המקורית, אצטרף לשלם פעמיים (אני מחזיר כסף למוכרים).

כל זה קרה בחצי שנה האחרונה. יש התדרדרות עקבית בשירות שלהם. הם לא קונסיסטנטיים והפכו לאיטיים בטירוף (החבילה הגיע אתמול בצהריים לסניף במרכז העיר ועדיין לא הועברה לסניף המקומי - אפילו אם זה היה עם גמלים, זה היה כבר מגיע).

סריקה ועדכון סטטוס של החבילות כניראה לפי מצב הרוח.לפעמים שולחים פתק, לפעמים SMS, לפעמים גם וגם, לפעמים כלום. לפעמים שולחים פתק עם הודעה שניה כמה שבועות אחרי שאספתי את החבילות.

שירות מדהים ובאמת רק בעיות נקודתיות יש להם וגם זה לעיתים נדירות.

נשמע כמו קונספירצייה עם עסקים מקומיים שמוכרים אותם מוצרים במחיר פי 10~20 יותר מבחו"ל.

בדרך כלל אצלם איכות השירות היא בסינוס, לפעמים מעולה (למשל פעם קיבלתי מצלמה שהוזמנה בארץ תוך יום וחצי), ולפעם מתחת לכל ביקורת. הם צריכים להפוך לקונסיסטנטיים ולעבוד בצורה מסודרת.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper
שגיאות כתיב

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

היום קיבלתי פתק לאסוף חבילה - שנאספה כבר לפני 10 ימים (לפי SMS). ד"א - החבילה נשלחה מראשל"צ ביום ה אחה"צ והיתה בידי ביום א אחה"צ - 3 ימים כולל שישבת.

היום הגיעה מעטפה קטנה משנזן אחרי 3 שבועות בהחלט סביר (הזמנת עלי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

2618 הודעות פה - לא משקרות (לפחות לא רובן המכריע שעוסקות ישירות בבעיות).

זה הגיע לטמקא מספיק פעמים בצורה זו או אחרת (ראיתי את הכתבה שאליה נתת קישור - מוקדם יותר).

מספיק פעמים שזה יותר מדיי.

alfa 156 2.5.

פורסם

2 חבילות מסין (ספקים שונים) הגיעו לאחר שבועיים, סביר לגמרי! לא זוכר מתי הגיעו אלי חבילות כ"כ מהר.

פורסם

זה הגיע לטמקא מספיק פעמים בצורה זו או אחרת (ראיתי את הכתבה שאליה נתת קישור - מוקדם יותר).

מספיק פעמים שזה יותר מדיי.

זה יכול גם להתפרסם אם רוצים,בכל אתרי החדשות "המובילים" באותו יום או בהפרש קצר.

שורה תחתונה - הדואר כולו צריך טיפול עמוק מהשורש,ולא סביר שזה יקרה בחיינו אנו (אולי הנכדים ייהנו משירות נורמלי,עד כמה שנורמלי זה קנה מידה..)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני בשנה האחרונה על אחוז הצלחה של בערך 80%.

כ 20% מהדברים שאני מזמין לא מגיעים בכלל.

נמאס לי!!!

המקרה האחרון, קיבלתי ביום שישי פתק ורוד.

ניגש היום לסניף הדואר - צטערת...לא מוצאת את דבר הדואר, המספר לא מוכר :roll:

מחפשים לי אותו מאחור על המדפים - לא מוצאים.

"חכה כמה ימים...תצא הודעה שניה...בינתיים אולי נמצא"

אם יש מישהו שיכול לעזור עם המספר בתמונה שאצרף, אשמח מאוד

IMG.jpg

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

סתם עצלנים

או שהם לא יודעים לחפש,או שבטעות כבר נמסר למישהו אחר

גש חזרה ותתעקש (תציע להכנס לעזור לחפש,מי יודע..)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...