Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדואר כנראה השתגעו.

שולחים SMS שדבר דואר ממתין לך בסניף.

(ההודע הזו קבילה למשוך את הפריט ? כי הפתק האדום המיוחל טרם הגיע)

שיטה טובה דווקא..

אתה הולך עם ההודעה ומציג אותה ומקבל את הפריט.. מחליף את הפתק האדום.

פורסם (נערך)

יפה (כלומר - אנסה).

מקסימום - נבקר בבועינה נוג'ידאת.

עריכה - כמובן שמספר הסניף שנרשם ב-SMS אינו מתאים (לפי אתר הדואר) לסניף ומיקומו (כפי שרשום גם ב-SMS במפורש).

עריכה אחרונה על ידי חולגי

alfa 156 2.5.

פורסם
נקסוס 5X נשלח מארה"ב בתאריך ה 4 לדצמבר. באתר של USPS כתוב שהחבילה בארץ:

[ATTACH=CONFIG]447053[/ATTACH]

נכון להיום, ה 22 בדצמבר, באתר של דואר ישראל כתוב:

הפריט נשלח מארה"ב ב 10/12/2015

וזהו. מעניין מה יעלה בגורל החבילה.

יש תזוזה. נראה האם החבילה נתפסת במכס, למרות שהפעם לא לקחתי סיכון ורשמתי את השווי האמיתי.

[ATTACH=CONFIG]447115[/ATTACH]

פורסם
בואו תסבירו לי מה אני אמור לעשות עם זה:

IMG_20151223_084839.jpg

איך אני אמור להבין מזה לאן ללכת?

רגע, כתוב 458 בטוש. לפי האתר של הדואר, זו יחידה במעוז אביב. בעצם, אולי התכוונו ל-488? אה, זה בכלל בבת-ים.

מתחת לברקוד יש מספרים, ששלושה מהם מובלטים- 786. להלן בועיינה נוג'יידת.

סליחה, שכחתי לציין שאני גר בכלל בקרית אונו. למען הסר ספק, אין פה אף יחידה של דואר עם מספר שדומה לנ"ל. אז הבנתי שאני צריך להתחיל להסתובב בין היחידות בשביל לקבל את החבילה, אבל ריבונו של עולם, פתק כזה כבר לא קשור ל"רפורמה" שהם עוברים. זה סתם טמטום/זריקת זין.

לדעתי גש עם זה לסניף הדואר הרגיל שלך , זה נמצא כנראה שם. המספרים הללו הם למיקום החבילה בסניף. ולא מספר הסניף.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
בדואר כנראה השתגעו.

שולחים SMS שדבר דואר ממתין לך בסניף.

(ההודעה הזו קבילה למשוך את הפריט ? כי הפתק האדום המיוחל טרם הגיע)

לא השתגעו, זאת השיטה החדשה, אם רשום מספר נייד על החבילה הם שולחים SMS וזה במקום הפתק האדום.

אתה נגש לדואר מראה את ההודעה לפקיד ומקבל את החבילה.

אל תמתין לפתק האדום , הוא לא יגיע.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)

תודה לכולם על התגובות, שלא ראיתי כי הייתי בדואר. למזלי החבילה הגיעה ליחידה הקרובה לביתי, ועל אף הפסקות חשמל בסניף ומחשבים קורסים- להלן החבילה:

IMG_20151223_111728.jpg

שימו לב לתאריך השליחה (מאנגליה). ועכשיו תשוו עם הפתק מההתחלה:

בואו תסבירו לי מה אני אמור לעשות עם זה:

IMG_20151223_084839.jpg

...

מה אני אגיד, זה פלא שקיבלתי אותה בכלל. כמובן שהיה בסניף הקורבן התורן בדמות אשה שהדואר שלה חזר לשולח, כי אף אחד לא שלח לה הודעה שניה, ואת הראשונה קיבלה רק אתמול.

עריכה: כן ירון, תיארתי לעצמי שזה מספר מדף. אבל לא כתוב בשום מקום לאיזה סניף ללכת, ולמשל אתמול "גיליתי" חבילה אחרת שלי באופיס דיפו המקומי (מה שמעולם לא קרה לי). אני מתרעם על זה שמצפים מהאזרח לנחש דבר שאפשר היה לפתור עי"י מילה פשוטה. סתם תמים מצידי.

עריכה אחרונה על ידי yohai71
פורסם

מדבקות לרכב שהזמנתי מצרפת:

שבוע אחד עד שהגיע לארץ, שבוע אחד ממתין לכניסה למכס, שבוע אחד ממתין לבדיקת מכס, שבוע אחד אחד ממתין להיתר מכס, חמישה ימים עד שהפתק הגיע אלי לתיבת דואר.

לא הבנתי למה כל הזמן עבור המכס, כאשר על החבילה יש את ערך המדבקות כ 350 ש"ח וגם לפי המשקל והשיקוף רואים שזה ניירות.

אבל לפחות נראה יפה...

1234.jpg

פורסם
לא השתגעו, זאת השיטה החדשה, אם רשום מספר נייד על החבילה הם שולחים SMS וזה במקום הפתק האדום.

אתה נגש לדואר מראה את ההודעה לפקיד ומקבל את החבילה.

אל תמתין לפתק האדום , הוא לא יגיע.

תודה על העדכון.

(בימינו ועם דפוסי העבודה שלהם, ה"לא ברורים" משהו, זו הבלחה חיובית עד כדי כך שחשבתי שמשהו איתם כבר לא בסדר/בסדר - אין לדעת...)

alfa 156 2.5.

פורסם
יש תזוזה. נראה האם החבילה נתפסת במכס, למרות שהפעם לא לקחתי סיכון ורשמתי את השווי האמיתי.

[ATTACH=CONFIG]447115[/ATTACH]

מישהו יודע מה משמעות הסטטוס הזה? המתנה למכס זה חלק מתהליך השחרור הרגיל או שהחבילה עלתה בבדיקה מדגמית וממתינה לחישוב מיסים?

פורסם

אכן זה תקין. תגיד תודה שעדכנו לך את הסטטוס זה לא מובן מאליו.

היום קיבלתי הודעה "דבר דואר אשר נשלח מחול ממתין ביחידת הדואר מג'אר - כביש מכרז הכפר" ולא אני לא גר במג'אר(!)

שיא חדש חברים!

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

מה דעתכם על זה?

שלב נוסף בשיפור השירות בדואר ישראל:מעקב ממוחשב מקצה לקצה של כל שקי הדואר

חברת "מוטורולה סולושנס ישראל" נבחרה במכרז ותקים בעבור החברה את המערכת שתספק מידע בזמן אמת אודות מיקומם של שקי דואר לאורך כל תהליך העברתם, עד למסירה לנמענים במסגרת פעולותיה לשיפור השירות ללקוחות, תחל חברת דואר ישראל לעקוב אחר דברי הדואר הנשלחים דרכה באמצעות טכנולוגיית RFID (תיוג באמצעות גלי רדיו) באופן שיאפשר לה לגלות ליקויים ולתקנם במהלך ההעברה של שקי הדואר. השבוע נבחרה חברת "מוטורולה סולושנס ישראל" להקים את המערכות הטכנולוגיות שיאפשרו מעקב אחר תהליכי העברת הדואר לאורך כל התהליך. המערכת החדשה תעקוב אחר שק הדואר מעת שליחתו, עד הגעתו למרכז המיון וכן אחר המשלוח של שק היעד, עד להגעתו ליחידת הדואר או למרכז המסירה. במסגרת המכרז התמודדו מספר חברות וביניהן מוטורולה, בוס דיימקס ולינגסו. הליך הקמת המערכת יארך מספר חודשים והחל מיולי 2016 תוטמע המערכת במתקנים המרכזיים של החברה וברכביה. במסגרת המעקב, ישולבו בשקי הדואר (באמצעות תוויות יעד) שבבים (צ'יפים) אלקטרוניים שיקראו לאורך תהליך ההעברה. במקביל, במרכזי המיון, בתי הדואר המרכזיים בערים, תיבות הדואר האדומות ובכלי הרכב של דואר ישראל, יותקנו קוראים אלקטרוניים שיקראו את האותות מהשבבים. מאחר שמדובר במערכת אקטיבית שתשדר התרעות בזמן אמת על כשלים בתהליך, תוכל הנהלת החברה לדעת מיידית האם תוקן הכשל כראוי ולוודא העברת הדואר בזמן בין כל הגורמים בשרשרת התפעולית (משלוח, מיון וחלוקה). השירות יופעל במסגרת משלוח דואר רגיל, דואר 24 ודואר רשום וכן במסגרת משלוח חבילות מחו"ל לישראל. "מדובר בבשורה של ממש בעבור לקוחות חברת דואר ישראל, שכן עם הפעלת המערכת ניתן יהיה לדעת היכן נמצא שק הדואר לאורך כל שרשרת השילוח ובמידת הצורך לפתור בעיות נקודתיות בזמן אמת", אמר מנכ"ל חברת דואר ישראל, דני גולדשטיין, "זהו צעד חשוב בתוכנית לשיפור השירות ללקוחות, שנותנת את אותותיה בימים אלו ברחבי הארץ, ומובילה לירידה בזמני ההמתנה ולעלייה בשביעות רצונם של הלקוחות". כחלק מהתוכנית לשיפור השירות, הושק שירות חדש לזימון תור באינטרנט ל-290 סניפי דואר וקבלת שירות ללא המתנה, הוארכו שעות פעילותיהם של כ-180 סניפים עד 8 בערב שלוש פעמים בשבוע ונפתחו 135 מרכזים ייעודיים למסירת חבילות ללקוחות בשיתוף עם רשתות שופרסל ואופיס דיפו, קבוצת קניוני עזריאלי ועסקים קטנים. במקביל, ב- 560 יחידות דואר הותקנה מערכת המאפשרת לשלוח SMS ללקוחות להגיע לקחת את דבר הדואר, במקום שימתינו להודעה האדומה המגיעה בדואר.

http://www.israelpost.co.il/postmessages.nsf/press_releases

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אתמול למזלי החלטתי לבדוק מה הסטטוס של חבילה שנשלחה אלי לפני חודש וחצי, עד עכשיו מעקב המשלוחים של דואר ישראל תמיד היה נתקע על שורה בסגנון "החבילה נקלטה בארץ" או משהו דומה, וחבילות במילא היו מגיעות אחרי חודשיים כך שכבר הפסקתי לבדוק כל דבר שאני מזמין לארץ.

למזלי הפעם משהו הסתדר וקיבלתי תשובה שהחבילה הגיע לסניף הדואר הקרוב אלי ב02/12- כמעט לפני חודש.

לא קיבלתי מכתב, לא סמס, בלי שום אינדיקציה שהחבילה שלי נמצאת בכלל כל כך קרוב אלי. הלכתי לסניף ובמזל לפקידה היה יום טוב והיא לא נפנפה אותי ישר ואמרה לי לחזור אך ורק עם פתק. במזל בסוף החבילה היתה שם ולא נשלחה בחזרה למוכר, ואחרי אימות פרטים שחררתי את החבילה והלכתי לדרכי.

שמתם לב כמה פעמים חזרתי על המילה "מזל"? אולי הייתי צריך למלא לוטו אתמול.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מצלמה לרכב שנשלחה מהונג קונג ב25 בספטמבר (!!).

הגיע לארץ תוך שבועיים.

הגיע לתיבת הדואר שלי עכשיו.

כבר האשמתי את הדוור שחמד אותה לעצמו, אבל לא - בדואר יש אנשים הגונים.

איטיים, עצלנים, פיסחים, חסרי יעילות מינימאלית - אבל הגונים.

תחי מדינת ישראל!

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...