Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי אני גם מנפגעי הדואר/מכס,

התקלקל לי רכיב בשרת שלי ב-013, כל יום שהשרת הזה מושבת עולה 55 שקל (עלויות DR וכו').

הזמנתי את החלק מארה"ב ב-Express delivery, מסתבר שאצל האמריקאים, Express delivery זה רק באמריקה ולישראל זה דרך דואר ישראל.

החבילה יצאה ב-18/11/15 מוירגיניה, טיילה דרך שיקגו ותורכיה ונחתה בנתב"ג ב-23/11/15,

במשך 13 יום החבילה השתזפה בנתב"ג ויום ראשון שעבר הגיעה למכס.

עכשיו נמשיך להתייבש ולחכות ולזרוק לפח 55 שקל כל יום עד שהחלק יגיע לדואר (שלם, בתקווה).

עד עכשיו הנזק הגיע ל-1375 שקל.

----

פורסם

חבילה סוף סוף התעדכנה. טאבלט. בעיקרון חייב במכס, מעניין אם אכן נבדק. ביקשתי מהמוכר הצהרה אמיתית ובספק אם עשה זאת.

"הפריט התקבל מהולנד ב 30/11/2015 הותר מהמכס ומועבר להמשך מיון"

לפחות משהו מתקדם.

פורסם

מעניין מה יעלה בגורלו של הנקסוס 5X שלי. רשמתי פרטים נכונים על החבילה (דרך שיפיטו) וכרגע הוא בדרכו לארץ. עד היום הזמנתי 2 נקסוסים והם לא עברו בדיקת מכס.

פורסם
אם זה עולה לך כל כך הרבה למה לא הזמנת דרך חברת שליחויות?

אני שילמתי אקסטרה על אקספרס, האקספרס תופס באמריקה - לישראל זה נשלח מהר אבל דרך דואר ישראל.

שכר לימוד לפעם הבאה.

----

פורסם

קצת מתפלא, ב- 22.12 ביצעתי הזמנה של מצלמה לרכב מגירבסט וקיבלתי מס׳ מעקב לאחר מס׳ ימים.

אתמול התעדכן לראשונה מס׳ המעקב ונכתב בו שהחבילה נשלחה מהולנד ב- 13.12.

הגיוני שרק אחרי 3 שבועות הזמנה יוצאת לדרך או שאולי נפלה כאן טעות? הרי קיבלתי מס מעקב לאחר מס׳ ימים.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

בוקר טוב.

הופתעתי לטובה לראות באתר הדואר סטטוסים (מתעדכנים כל העת) של חבילה שהזמנתי (אולי תקלה אצלם - מי יודע).

בהנחה והאינפורמציה נכונה, ורשום שהחבילה נמצאת בסניף X ואפילו במדף Y בסניף(!) - האם יתנו לי אותה בסניף, ללא הפתק האדום (שמבושש לבוא משום מה) ?

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה יוב, לא הכרתי את האתר.

אני משתמש באפליקציית מעקב של הדואר מטעמי נוחות, כנראה שהיא לא באמת אפקטיבית.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

החבילה שלי (טאבלט) שהתעדכנה אתמול עם 'הותר ממכס' הגיעה לסניף דואר עם בקשת תשלום 74 ש"ח.

המכס קצת טעה בסכום. הספק (גירבסט) רשם את המחיר הנכון אבל ביורו ולא בדולרים והמכס חישב את זה כדולרים ולפי זה לקח מיסים.

חסכתי כ-25 שקלים :lol: (החבילה אפילו לא בשבילי)

וחבילה אחרת שנשלחה לפני כמה ימים בודדים כבר בסטטוס "

הפריט נשלח משבדיה ב 14/12/2015"

פורסם

סירטון ענק!

מה הקטע עם EMS סיני?

בדואר הסיני רשום לי ב29/11/2015 הפריט עזב את סין לישראל.

בדואר ישראל הפריט נשלח מסין העממית ב 29/11/2015

כבר עברו שבועיים ולא התעדכן.

החבילה 100$ בערך ודחופה לי.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

לי היה סטטוס כזה על דואר רשום, לא EMS...לא השתנה בכלל

שלחתי2 חבילות ל2 ספקים אחרים בסין, שניהם קיבלו את זה...והסטטוס? אותו דבר...

• תוכן חדש...