Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעקב על חבילה שנשלחה בדואר שליחים דרך BUY2USA... אחלה טיול (היא עדיין לא הגיעה אלי כמובן):

סטאטוס:

[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD]זמן פעולה[/TD]

[TD]שם מוקד / סניף[/TD]

[TD]תיאור פעולה[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]07/12/2015 07:13[/TD]

[TD]השרון[/TD]

[TD]התקבל במוקד[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]07/12/2015 02:24[/TD]

[TD]מיון ארצי[/TD]

[TD]התקבל במוקד[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]06/12/2015 08:56[/TD]

[TD]נתניה[/TD]

[TD]נותב ל מיון ארצי[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]06/12/2015 08:03[/TD]

[TD]מיון ארצי[/TD]

[TD]נשלח מסרון לשולח[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]06/12/2015 05:57[/TD]

[TD]נתניה[/TD]

[TD]התקבל במוקד[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]06/12/2015 01:02[/TD]

[TD]מיון ארצי[/TD]

[TD]התקבל במוקד

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

במקום שתגיע לסניף 'השרון' ישר מהמכס היא עוברת ממיון ארצי לנתניה ושוב מיון ארצי ואז נתניה

ובסוף הם מחליטים לשתף את 'השרון' בטיול...סתם עיכובים. על כלום.

פורסם (נערך)

בשעה טובה, לאחר 21 ימי המתנה, החבילה שלי הותרה מהמכס. עכשיו נשאר לחכות ולראות מה גודל הנזק...

עריכה אחרונה על ידי kookoo
פורסם

החלטתי להחליף כתובת משלוח ובמקום לשלוח אל ההורים כמו שאני עושה מאז שאני מזמין מחו"ל (כל החבילות הגיעו) לכתובת המגורים הנוכחית שלי, שינוי הנובע מתוך נוחות בלבד.

לצערי שתי חיבלות מתוך שתיים לא הגיעו. החבילות הן קטנות בגבול ה5$. יש טעם ללכת לדואר לחפש אותן?

פורסם

אתמול אני מקבל הודעה "חבילה ממתינה לך בקיוסק הדקל",

כנראה שמהעומס התחילו לפזר חבילות בבתי עסק.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

חבילה (קטנה ולא יקרה) נשלחה עם USPS מארה"ב ב 23 לחודש, הגיעה לפי מספר המעקב לת"א יפו לפני 11 יום, ומאז מצבה לא השתנה.

איפה אני מברר מה עלה בגורלה, בדואר? אגב, מאז ההזמנה ועד ההגעה לישראל (דרך איסטנבול!) לקח פחות מ 4 ימים.

פורסם

אני לא זוכר באיזה עמוד זה היה רשום, אבל אני חושב שמישהו ציין שאחרי כמה ימים שהחבילה נמצאת בדואר ה"ראשי" וממתינה לחלוקה לסניפים, ניתן לאסוף אותה משם.

זה נכון? אם כן איך עושים זאת?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

אכן יש בבתי עסק פינות של חלוקת חבילות. מוזר ביותר.

הגיעו כל החבילות שהזמנתי! כולל אבקת חלבון שנתקעה חודשיים במכס סתם.

פורסם

כנראה שלא הובנתי נכון. אני התכוונתי למרכזי החלוקה הראשיים של הדואר.

ברמה הכללית,

הבעיה העיקרית (ולא היחידה) חונה בכל הקשור לדוורים (שקוצצו בחצי ו/או אינם בעלי שיקול דעת נורמלי), דבר שמנטרל לחלוטין את עמדות הקצה בסניף.

זה צוואר הבקבוק הכי בעייתי לדעתי. ולעניין זה, נרשם פה שאם רואים את הדואר במרכז החלוקה אז לחכות יומיים ופשוט לבוא - הרבה פעמים תבואו סתם (ראו את הדוג' שנתתי).

בן.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

לא חדש.

אם פעם התרגלתי לראות את איטליה ועוד כמה מדינות ברשימה שלא שולחים אליה,זה רק ענין של זמן שאנחנו נצטרף לשם :(

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
את זה ראיתם?

לפני כמה שבועות נתקלתי במקרה הפוך.

קניתי חלק לרכב ממוכר גרמני וביצעתי תשלום מיידי באמצעות paypal שלאחריו ראיתי שהסטטוס של התשלום ממתין. אחרי הודעה למוכר הגרמני הוא הסביר לי שהוא לא עובד יותר עם paypal וביקש לבטל את התשלום שביצעתי ולבצע במקומו העברה בנקאית (IBAN) מה שמשאיר אותי לא מכוסה במדיניות הגנת הקונים של איביי.

הסברתי לו יפה שאני קונה רק עם paypal כדי להיות מוגן. הבנאדם נפגע :shock:

"אני מוכר גרמני עם 5000 נקודות באיביי, נראה לך fox you out (מילים שלו! כנראה התכוון יגנוב אותך) בשביל 90$?"

"ללאום שלך יש בעיה בלסמוך על אחרים, ואני לא מבקר (Critic) אותך על זה"

עניתי לו שזה לא אישי ואני לא מכיר אותו, פשוט כך אני עושה ביזנס באינטרנט, והפנתי אותו לציטוט של ebay ואיחלתי בהצלחה.

ועל איחול ההצלחה הוא כתב לי חזרה

"good luck for what ?? that europe will proceed well with the migration..."

שאני עדיין לא מצליח לרדת לסוף דעתו.

האם התכוון - "בהצלחה על מה? אנחנו שטופים מהגרים וגם מזל לא יעזור לנו"

או לחלופין - "בהצלחה על מה? אירופה תמשיך ותתקדם גם עם ההגירה"

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי הוא לא הבין אותך נכון, חשב שאתה ציני בקשר תשלום בהעברה בנקאית שהוא צריך שיאחלו לו בהצלחה כי זה גרוע ואף אחד לא קונה ככה באינטרנט.

אני לא יודע איך זה אצל הגרמנים, אבל לא בכל מקום ה"איחלתי לחייל בהצלחה" שכ"כ אוהבים פה בארץ תופס.

בכל אופן, איזה מין גרמני הוא אם הוא עובר על החוקים של איביי? [emoji14]

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה בדיוק מה שרציתי לכתוב לו :lol:

בכ"א הסברתי לו שהתכוונתי להצלחה בעסקים במשפחה ובחיים באופן כללי. הגירה או לא - לא מעניין אותי.

התפנית המוזרה (או שלא) הוא שלח לי הודעה לא ברורה (כנראה מתרגום גוגל) שהוא כביכול שולח את החבילה ואם אהבתי את המוצר שאשלח לו מעטפה עם 90$ בחזרה. ועל 90$ הוא לא דואג.

וסיים באיחול לבבי "all the best 4u too !"

עם מוזר.

שלחתי לך בפרטי תהודעה שלו, נסה לפענח.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש מצב שהמכס בשביתה איטלקית? או חושבים שאני מבריח או משהו כזה?

המון חבילות נעצרות לי במכס לתקופות לא ברורות (לפעמים מעל לחודש), כשאף אחת מהחבילות לא חייבת שום מס-

הגדילו לעשות ועצרו לי חבילה מסין (במחיר השערורייתי של דולר וחצי) -

מה הם מחפשים לעזזאל?

פורסם

אני חושב שזה ההפך משביתה איטלקית. מהסטטיסטיקה האישית הקטנה שלי, מוצרים רבים שאינם חייבים במכס, עוברים בדיקת מכס (אני מזהה לפי סימני הפתיחה והאריזה מחדש). ברוב המקרים יש הצהרת אמת על החבילה (כשאני ממלא אותה, שיפיטו) ובכל המקרים המוצרים אינם חייבים במכס. נראה שהבדיקות המדגמיות נהיו מדגמיות פחות.

:turn-l:
  • תוכן חדש...