Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
יכול להיות שהשיטה עדיין עובדת אבל ספציפית צביקה גלילי כבר לא במכס תל אביב מאיזור אפריל השנה

אני מתלבט אם לחכות לפתק או לשלוח פקס.

הם לא עונים בשום מספר , יותר גרוע מהדואר

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם
נתקלתי במקרים בהם שלחו SMS למספר הלא נכון. והודעה על חבילה שכבר נאספה. די בעייתי.

מאוד בעייתי! רוב מאמצי דואר ישראל הם להקטנת עלויות ולא שיפור השירות. הרבה יותר זול לשלוח שתי הודעות SMS מאשר לחלק 2 פתקים אדומים. ואם המספר שהוקלד שגוי או ה SMS לא מתקבל מסיבה כלשהי - זו לא בעייה של הדואר. :evil:

לשר התקשורת שלנו יש דברים אחרים על הראש.

:turn-l:
פורסם

גם כאן שרשור ביבי?! :lol:

קרה לי מקרה ממש מוזר, קיבלתי קוד מעקב של הולנד שרק אחרי שבועיים התעדכן שהפריט התקבל מסין ומועבר לישראל.

החבילה מגיעה מסין להולנד ומשם נשלחת לישראל??? מישו נתקל בכזה דבר?

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

לפני כמה ימים קיבלתי הודעה על דבר דואר, הלכתי לסניף הבית שלי. שם אמרו לי שהחבילה לא אצלם והיא בסניף הראשי.

מגיע לסניף הראשי, יש חדרון הנפרד מכלל הדואר ובו מחולקות רק חבילות.

זה חדש. העיר היא רמלה.

היום בפעם הראשונה אני מקבל סמס מהדואר ובו מודיעים לי על חבילה שמחכה לי בחנות צעצועים :shock: "עלי באבא" בעיר.

שמעתי שהתכוונו לחלק חבילות בסניפי שופרסל וכאלה, אבל בחנות עלומה... WTF

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

רק 9 ימים לקח לחבילה להגיע מסין לישראל, כבר 9 ימים החבילה בארץ "מועברת להמשך מיון". פשוט לא מפסיקים להפתיע.

פורסם

קיבלתי היום מייל מ-i-parcel. חבילה בדרך אלי מאנגליה היתה אמורה לטוס היום, אבל הודיעו לי על עיכוב בטיסה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

תשעה ימים לקח לחבילה מסין להגיע לסניף הדואר, או יותר נכון לחנות שכונתית שהחלה לחלק חבילות.

עוד יומיים לקח לפתק המיוחל להגיע. אין ספק שזה שיא חדש שנשבר לטובה :-)

מצד שני כבר בעל החנות הודיע לאשתי שהלכה לאסוף את החבילה שכנראה זה יסתיים בקרוב,

כי זה יותר מידי בלאגן עבורם. באסה, רק לא לחזור שוב לסניף הדואר. היא הציעה לו אפילו שיגבה 5

שקלים לכל חבילה מהלקוחות ועדיין כולם יסכימו לשלם ולקחת, כי כולם מיואשים כבר.

הסניף אליו אנחנו משויכים היה בהתחלה בסדר גמור, אבל הוסיפו לו איזה 4 שכונות נוספות,

והם פשוט קורסים מרוב עומס.

עריכה אחרונה על ידי Oshri
פורסם (נערך)

שאלה,

יש לי חבילה בדואר רשום שלפי אתר הדואר שוכבת לה בסניף השכונתי מ17 לחודש -שבוע ימים, בלי שקיבלתי פתק..

מה סיכוי שאגש לסניף מחר וזה עדיין שם? האם יכול להיות שתוך שבוע כבר החזירו אותו לשולח (סינגפור)?

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
רק 9 ימים לקח לחבילה להגיע מסין לישראל, כבר 9 ימים החבילה בארץ "מועברת להמשך מיון". פשוט לא מפסיקים להפתיע.

הפלאפון שלי מה8 לחודש ״מועבר להמשך מיון״ ואני קוסס ציפורניים שלא ימויין למכס.. יש דרך לדעת אם הוא באמת מעלה אבק במכס?

יום טוב גם לך

פורסם

הזמנה שבוצעה באמזון ל-BUY2USA ומשם לארץ....תראו את הטבלה המעודכנת למספר מעקב:

[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD]זמן פעולה[/TD]

[TD]שם מוקד / סניף[/TD]

[TD]תיאור פעולה[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]25/11/2015 13:48[/TD]

[TD]מיון ארצי[/TD]

[TD]נותב להשרון[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]25/11/2015 11:29[/TD]

[TD]נתניה[/TD]

[TD]נותב ל מיון ארצי[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]25/11/2015 08:18[/TD]

[TD]נתניה[/TD]

[TD]נשלח מסרון לשולח[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]25/11/2015 07:32[/TD]

[TD]נתניה[/TD]

[TD]נותב להשרון[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]24/11/2015 19:53[/TD]

[TD]נתניה[/TD]

[TD]התקבל במוקד[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פעם אחת אפילו נשלחה חבילה לראשון לציון ואז בחזרה לשרון (רעננה).

לפחות החבילה מבלה בדרכים...

פורסם

^

לגבי ההודעה של "נותב להשרון". הזמנתי חבילה מאמזון לארץ, תוך 3 ימים החבילה הגיעה לארץ ומתאריך 20 לחודש עד ה 25 הסטטוס הוא "נותב להשרון". התקשרתי לדואר שליחים, שם אמרו לי שהיה לחץ ולכן חבילות מתעכבות.

פורסם

די כבר

חבילה תקועה לבדיקת מכס מ 14.10.15

פניות במייל, אין סוף שיחות טלפון, יצירת קשר עם המכס ועם הדואר, והתשובה אותה תשובה - תמתין...

פורסם
^

לגבי ההודעה של "נותב להשרון". הזמנתי חבילה מאמזון לארץ, תוך 3 ימים החבילה הגיעה לארץ ומתאריך 20 לחודש עד ה 25 הסטטוס הוא "נותב להשרון". התקשרתי לדואר שליחים, שם אמרו לי שהיה לחץ ולכן חבילות מתעכבות.

רק ב15:40 התקבל בשרון.

מאז שהם העבירו את האחריות לאיזור שלי מנתניה לרעננה (ושהם עברו גם כתובת...) הכל התחרבש.

הכל מתעכב הרבה יותר זמן. כשזה היה בנתניה, יום לאחר שזה שוחרר מהמכס זה אצלי בבית.

עכשיו צריך לחכות כמה ימים טובים...

הסניף ברעננה אגב מפוצץ חבילות. בקושי יש מקום ללכת שם.

• תוכן חדש...