Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
החבילה דרך EMS התעדכנה לסטאטוס שנקלטה בארץ. משהו מתחיל לזוז...

קיבלתי היום 2 חבילות שנשלחו מסין, דרך איביי ולא בדואר רשום.

אחת נשלחה ב-06.10 והשניה ב-23.09. שתיהן הגיעו יחד.

היום קיבלתי חבילה מאמזון דרך EMS ברגע שזה בארץ לוקח עוד יום יומים זה נעצר במכס.

אתה יודע כמה מס אתה הולך שלם על המוניטור?

פורסם

יש שני אנשים אחרים שקנו אותו מוניטור מאותו מוכר באותה צורת משלוח, שילמו בערך 700 שקלים נוספים מלבד עלות המסך עבור מיסים ועלויות נלוות של EMS.

פורסם
היום קיבלתי חבילה מאמזון דרך EMS ברגע שזה בארץ לוקח עוד יום יומים זה נעצר במכס.

אתה יודע כמה מס אתה הולך שלם על המוניטור?

חבילה מאמזון דרך EMS?

מוזר הם בדרך כלל שולחים עם IPARCEL באיזה שיטת משלוח בחרת?

פורסם

I PARCEL זו חברת בת של UPS הם רכשו אותם לפני כמה חודשים. המשלוח מגיע לארץ ומשם לדואר שליחים. כלומר הם מבצעים עבורם את כל השחרור וההספקה ללקוח הקצה.

פורסם

ניסיתי היום לראשונה את myVisit. הזמתנתי תור, אבל הגעתי 5 דקות לפני ה-10 דקות הקדמה המותרות. כיון שהסניף היה ריק לקחתי מספר רגיל ושכחתי מהתור. כעבור חצי שעה, בבית, SMS עם תזכורת. אז ביטלתי את התור.

סה"כ האפליקציה פועלת יפה. שאפו למי שבנה אותה, שנדמה לי שקורא שורות אלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השתמשתי ב-

myVisit

כבר שלושה פעמים, זה פשוט נהדר.

חוסך לי כ"כ הרבה זמן בדואר אצלנו .

אגב, הגיעה אלי חבילה השבוע ובמקום פתק בדואר קיבלתי SMS מדואר ישראל .

הבנתי שזה שירות חדש שלהם ? .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

כן. בדרך כלל לא מסניף אלא מ״מרכז מסירה״ - שזה בעצם איזה קיוסק שנותן את החבילה.

המרכזי מסירה - רעיון אדיר בעיקרון. פתוח רוב הפעמים עד מאוחר ובסופי שבוע.

הבעיות:

יום אחד קיבלתי 3 פתקים בדואר - ל-3 סניפים שונים.

בנוסף, הסמס נשלח לפעמים כן ולפעמים לא. וקרו מקרים שאנשים הלכו לקחת חבילה עם פתק שהגיע שבוע או יותר אחרי הסמס (שאיתו כבר לקחו חבילה).

פורסם
רלוונטי ועוד איך זה נקרא צרכנות נבונה, המון עסקאות נפלו אצלי בגלל מחירי המשלוח. מגולם או לא מגולם אני לא מנהל להם את התכנית העסקית שלהם. רכשתי בזול עם משלוח סופר מהיר חסכון של 200 ש"ח מהארץ.

אפשר לקבל לינק לאתר?

פורסם

לא רק בדואר נכנס הם "מפגרים", גם ביוצא

שלחתי פריט לחו"ל באוויר-רשום ב14/10, אתמול אני מקבל "פתק שני" לבוא לאסוף אותו מהסניף ששלחתי ממנו (פתק ראשון נשלח 20/10, יעני)

מגיע לסניף, שואל WTF, הם לא יודעים מה להגיד לי ולמה לכל הרוחות זה חזר.

(הפריט בכלל לא יצא מהארץ, עשה סיבוב לסוכנות המרכזית בחדרה וחזר לשכונה שלי)

"אין מה לעשות, תארוז מחדש, תשלח עוד פעם ואחרי זה תבקש החזר על המשלוח שלא יצא מפניות הציבור"

זה תשובה זה?

פשוט פיזדטס, חמורים כאלה עוד לא ראיתי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חברי המעגל הראשון
פורסם

"אין מה לעשות/זה מה יש" זה אחד המונחים הכי נפוצים אצל נותני שרות בישראל. בעצם יותר מזה, הם מסכמים את כל התחום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתמול הגיעה אלי לעסק חבילה בדואר - אריזת שקית מחו"ל. אומנם לאחרונה מגיעים אלי הרבה דברים מאיביי, אך גודל החבילה לא מסתדר לי עם שום דבר שקניתי. חיפשתי את הכתובת על החבילה - מצאתי פיתקית קרועה עם חצי מהכתובת. על הפיתקית הופיעה שם המשפחה שלי, סוף של שם רחוב שלא קשור אלי וILIT. בנוסף, כנראה אחד העובדים בסניף השלים בכתב יד את כתובת המפעל שלי בנצרת עילית.

בתוך החבילה, שהכילה בגדי ילדים, מצאתי את החצי השני של הפתק. מסתבר שהחבילה מיועדת לגב' עם שם המשפחה שלי ומתגוררת בביתר עילית.

הכנסתי לתוך החבילה פתק התנצלות על שפתחתי אותה והחזרתי לדואר.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

גם מרכזי המסירה שפתחו גרועים.

פתחו לנו אחד בבאר שבע, עכשיו במקום לחכות שעתיים בסניף ליד הבית, אני מחכה שעה וחצי בגראנד קניון. שתי פקידות שצריכות לתת שירות לעשרות אנשים בשעה. ביזיון. שיתייעלו כבר.

מרכז חלוקה כזה צריך להיות זריז, צריך להעסיק 5-6 עובדים שיקדמו את התור כמו שצריך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אל מי מתלוננים על דוור שלא עושה את העבודה?

לאחרונה קורה הרבה פעמים שאני מקבל מכתבים שלא ממוענים אליי למרות שעל תיבת דואר כתוב בברור את הפרטים שלי. הדוור רק מסתמך על מס׳ הבית!

כל השאר - רחוב ושמות הדיירים טעות, מרגיש שהוא רק רוצה להעיף את המכתבים ולגמור את קו החלוקה...

• תוכן חדש...