Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא תקבל הודעה לתא הדואר שלה שהיא צריכה להגיע למכס במקום מסויים בארץ עם חשבונית הרכישה ומסמכים נוספים ע״מ לשחרר את המשלוח.

אפשר לשאול מה היא הזמינה?

פורסם

Magic Mouse של אפל.

היא תצטרך להגיע למכס , לשלם את הקנס ואז היא תקבל את החבילה במקום?

הבנתי שיש מקרים שהחבילה כן מגיעה לדואר ומשלמים שם את הקנס.

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

לא קנס. אף אחד לא פשע אז אין קנס. ככה"נ המכס שלח לה בקשה למסמכים להוכחת שווי המוצר.

במקרה דומה אני מיוזמתי פיקססתי מכתב מנומס ל"צביקה מהמכס" ובו כתבתי שהחבילה שלי שמעוכבת במכס איננה חייבת במכס וצרפתי מסמכים (חשבונית מהאתר, פייפאל וויזה). אחרי כמה ימים החבילה שוחררה מהמכס ואחרי כמה שבועות (!) הגיעה אליי לסניף.

:turn-l:
פורסם

האם יש טעם לקצר תהליכים ולשלוח להם פקס?

פורסם

אתמול מצאתי בדואר השבועי לא פחות מ-5 פתקים אפורים. שלושה מהם היו חבילות שנשלחו אלי מאנגליה בסביבות 26.10. לא רע - רק 8-9 ימים בדרך. שתי האחרות של אחד הבנים, אין לי משג מה הלו"ז שלהן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היום קיבלתי חבילה מאנגליה שנשלחה ב25.9.

שתי חבילות שנשלחו מסין באותו יום עדיין לא הגיעו.

ואגב, שאלתי פה לפני כמה ימים לגבי מידת יעלותם לגבי חבילות שיוצאות לסין. אז לאחר שבועיים וחצי, הסטטוס של המשלוח נשאר בדיוק אותו הדבר: "בדרך לסין".

חס וחלילה שיעדכנו מיקום אמיתי אחת לכמה ימים או צפי מסירה - השם תשמור. הצחקתם אותם.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
אחותי הזמינה פריט , הסטטוס היום בבוקר השתנה ל "הפריט מעוכב מכס. ב 05/11/2015 נשלחה הודעה ראשונה לנמען לצורך שחרור הפריט"

ההודעה זה ללכת לדואר לשלם את המכס או הודעה שהוא נתפס?

כמובן לא עונים במכס וגם חיפוש בגוגל לא מצאתי תשובה ברורה

המתן מספר ימים.תקבל מכתב הביתה המבקש ממך להגיע עם קבלה לסניף הדואר.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
המתן מספר ימים.תקבל מכתב הביתה המבקש ממך להגיע עם קבלה לסניף הדואר.

ואז בדואר היא תשלם את המע״מ ותקבל את הפריט על המקום?

פורסם

מה נסגר אני לא יכול יותר

חבילה שהזמנתי מפולין יום לפני כיפור, תקועה במכס בת"א מה 14.10.15, מיותר לציין שאי אפשר להשיג את המכס.

התקשרתי 100 פעם והצלחתי להשיג אותם פעמיים ונתנו לי את אותה התשובה, לחכות למיון של החבילות ולא יותר מזה.

משתגע!

quote_icon.png IsraelR כתב: viewpost-left.png

יש לי חבילה של usps שתקועה כבר שבוע על סטטוס ״ממתין לבדיקת מכס״. פעם ראשונה שאני נתקל בכזה סטטוס , בדרך כלל אחרי יום זה משתנה , מישהו נתקל בכזה מצב?

בדיוק!

פורסם

תקלה חדשה בדואר?

קבלתי בשבועות האחרונים שני פריטים קטנים מסין,הגיעו מן הסתם ללא מעקב,ודי גדולים מכדי להכנס לתיבה הביתית.

אז קבלתי פתק אחד,סרתי לדואר ואספתי - רק בכדי ששבוע אחרי אקבל עוד פתק (הודעה שניה) - נו שוין,אמא שלי הייתה במקומי ולקחו ממנה את הפתק.

שבוע שעבר קבלתי עוד פריט,אספתי אותו,רק בשביל שהשבוע אקבל עוד פתק (על אותו פריט),הלכתי לדואר היום,רק בשביל שיודיעו לי שזה פריט שכבר לקחתי.

יד ימין לא יודעת משמאל?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

עדיף שיתעדו שהוציאו פתק ראשון ושני אבל לא ישלחו בכלל?

(דואר חדרה במיטבו)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לא רק הצפות מים יש אצלכם בעיר.

קיבלתי 2 חבילות מסין ללא מספר מעקב, אחת נשלחה ב-30.09 והשניה ב-02.10.

אחת מהן גם הגיעה עם שקית קצת קרועה אבל לא נזק למוצר כי יש לו קופסה משלו.

• תוכן חדש...