Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נשבר שיא חדש - קיבלתי SMS עם הודעה שניה - אחרי חצי שעת המתנה בתור (ה-MyVisit פישל בגדול) התברר כי מדובר בחבילה שאספתי לפני שבוע! גם מי שהיה לפני בתור קיבל הודעה על חבילה - שאותה הוציא אתמול.

הזלזול של הדואר באזרים עובר כל גבול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מילא הזלזול של הדואר בלקוחות, הם לא מעניינים את הדואר. כל מה שהדואר עושה מיועד להקטין את ההוצאות שלו. ואם אחוז לא זניח מהאנשים העומדים בתור ומקבלים שירות באים בעקבות SMS שגוי, הדואר מבזבז כח אדם יקר לחינם.

בשבוע שעבר המתנתי בתור אחרי לקוח אחד בלבד, שקיבל שירות במהלך 10 דקות בהם ניסה הפקיד לפענח את ה-SMS שקיבל הלקוח (משהו כמו "XXXYYY מחכה לאיסוף בסניף הדואר"). בסוף הסתבר שזהו SMS שנשלח על חבילה שהלקוח שלח לפני כמה ימים.

:turn-l:
פורסם

ה-SMS על דואר נשלח הוא דרך של הדואר לסחוט עוד כמה פרוטות לתקציבו. מפעם לפעם אני שולח דואר רשום, ומיד מציעים לי לקבל SMS על מסירתו. 'צטערת, אני מחובר לאינטרנט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פעמיים השתמשתי בשירות הזה, ופעמיים לא קיבלתי כל SMS, גם אחרי שע"פ מעקב המשלוחים כבר נמסר המכתב.

הבעייה שה-SMS צריך להיות אישור מסירה בלבד, ולא הודעה שדבר הדואר מחכה בסניף.

אז מילא שמוכרים ביוקר שירות טריוויאלי שאולי ראוי שינתן בחינם, אבל לפחות - שיעבוד!

פורסם

גם אני "נכוויתי" מה-SMS המדובר.

שלחתי תעודת אחריות ליבואן בדואר רשום עם אישור SMS. אחרי שבוע קיבלתי הודעה "דבר הדואר מס' ...... ממתין למסירה בסניף הדואר".

מגיע לסניף, מחכה כ-3/4 שעה בתור (אצלנו אין את שירות ה-MyVisit), מגיע לפקידה שמנסה להבין מהו פריט הדואר עד שהכריזה בחיוך ענק, זו החבילה ששלחת והיא נמצאת בראש העין ומחכה שיאספו אותה.

אז למה אתם לא מציינים שזו חבילה שאני שלחתי? :x שילמתי על אישור מסירה לא על אישור הגעה לסניף.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

וואו. עוד מלה או שתיים והכל היה נחסך. פשוט.

"דבר הדואר ששלחת מס' ...... ממתין למסירה לנמענה בסניף הדואר". זאת מבלי להתייחס ל"הגדלת הראש" (היה צ"ל הודעת מסירה).

פורסם
יש לי חבילה מדרום קוריאה שנשלחה דרך EMS, נחתה בנתב"ג ביום חמישי בערב (15.10) ואין שום עדכון בדואר ישראל.

העדכון האחרון הוא שהחבילה נמצאת עדיין בדרום קוריאה. הזוי לגמרי.

זה לא אמור להיות מהיר כמו UPS DHL וכו'? זה יותר גרוע מדואר שליחים בחבילות דרך אמזון למשל.

קיבלתי היום את המסך בדואר שליחים לאחר שאתמול התקשרתי אליהם ותיאמתי הגעה.

השליח הגיע שלשום אבל בטעות למשפחה אחרת ושם השאיר להם פתק..

פורסם

^

מיסים שזה מע"מ ומכס יצא 530 שקלים ועמלות שקר לדואר זה עוד 130 שקלים, סך הכל 660 שקלים (אני יודע שזה נמוך ממה שצריך חח..

:lol:

).

המסך עצמו עם משלוח עלה לי $909 כי קניתי את ה-PP, העדפתי ללכת על בטוח. הפרש של 550 שקלים בערך בין הרגיל ל-PP.

פורסם

אני מאוד אוהב את הדואר.

שלחו צו מילואים בדואר רשום, אף אחד לא טרח להחתים אותי. יפה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...