Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבילה הוזמנה ב18.9, סטטוס השתנה ל'נשלח מסינגפור' ב21.9, מאז לא נודעו עקבותיה.

חבילה שנשלחה בארץ בדואר שליחים, לעומת זאת, עודכנה בכל שלב בדרך.

נפלאות דואר ישראל: הזמנתי מוצר כלשהו מאיביי ב17 ביולי. לאחר שעבר הזמן המיועד והמוצר לא הגיע, נפתח קייס.המוכר טען שישלח שוב, נעלם לחלוטין מאז ואיביי זיכו אותי במלוא הסכום.

בסופו של דבר הזמנתי את המוצר במחיר גבוה יותר ב50% מחנות בארץ, מתוך הנחה שיגיע מהר יותר. ההזמנה בוצעה ב19.9, נשלחה בפועל רק ב1.10 בדואר שליחים (כפיצוי על העיכוב, אותה חבילה מההודעה הקודמת).

היום חיכו לי בתיבה שתי חבילות, אחת מהחנות הישראלית והשניה החבילה המקורית מיולי.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
ואל תספר לי על ג'ימייל כיון שמדובר בתכנת ריגול ובעקר כיון שאני לא סומך על גוגל שלא תסגור אותו בלי התראה.

יש לך מכשיר אנדרואיד, גוגל כבר יודאים עליך הכל (ובכלל, גם הרבה לפני זה)

מעבר לזה GMAIL ייסגר יום אחרי שייסגר בנק ישראל, בערך.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

גוגל יודעים עלי הרבה. לכן אני מפזר את המידע בדרכים שונות, וגם לא מפיץ יותר מדי מידע. למשל, אם תראה את חשבון הפייסבוק שלי תגלה שהוא פסיבי למדי. מחלק את הפעילות בין דפדפנים ותיבות דואר שונות. לא שיש היום הרבה פרטיות: ישראכרט יודעת מצויין איפה ומה קניתי, איביי מה אני רוצה לקנות וטריפאדוויזור איפה אני רוצה לבלות את החופש שלי. אבל בכל זאת רני רוצה לפזר קצת את המידע. יש לגוגל עוד בעיה - שום דבר לא באמת נמחק. ב-ISP's כנראה שאם דואר נמחק הוא כבר לא ניתן לשימוש.

לגבי יציבות של חברות, ראינו כבר הרבה ענקים קורסים. כרגע גוגל על הגל, מי יודע מה יהיה בעוד 5 שנים (כנ"ל לגבי בנק ישראל והמדינה המפעילה אותו).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני גוגל , הענק התורן היה מיקרוסופט. חברה שעדיין מרוויחה כל חודש במילארדים

לפניה היה עוד ענק ששלט בעולם המחשוב IBM , עברה קצת משברים ושינוי כיוון, וגם היום לאחר כל הירידה שלה

שווה רק 150 מיליארד דולר , ולמרות ששנה שעברה הייתה בהפסדים , עדיין יש לה מזומנים בשווי של 14 מיליארד דולר. ( לא בסדרי גודל של אפל למשל שמחזיקה נכון לדוחות האחרונים כבר מעל ל 80 מיליארד דולר)

שלא לדבר על אפל שבשנות התשעים גם הייתה במצב "רע" וכיום מיותר לדבר עליה.

החברות הללו יציבות , ובעלות כיסים מספיק עמוקים בכדי להפסיד כמה שנים (למרות שלא נראה שבעתיד הנראה לעין זה יקרה)

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
באוטופיה לנד אולי,

בדואר ישראל. תגש לברר אם החבילה חשובה לך

הגעתי לסניף הדואר - אין מידע.

אמר לי להתקשר מחר ל-171 ולברר, ושזה מוזר ולא תקין שכבר יותר מחודש יש סטטוס "בתהליך מכס".

לדעתי - לא אראה אותו לעולם...

פורסם

רכשתי ביטוח חדש לאופנוע לפני למעלה מחודש...עדיין מחכה למעטפה.

כמו כן, קיבלתי SMS מאמריקן אקספרס לגבי כרטיס חדש שנשלח אלי בדואר - גם הוא אי שם, היכן שכל הגרביים הישנות נמצאות - הלא נודע.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

הזמנתי סוללה מספרד מלפני חודש ומשהו , וטרם קיבלתי אותה

פניתי למוכר נתן לי מס מעקב rx947122911de אני לא מצליח לאתר את זה בכלל

קשה באימונים קל בים

פורסם

מספר של דואר רשום (כנראה), גרמני. אכן לא מופיע ב-DHL.

והנה עוד הישג לדואר ישראל: קיבלתי שלשום פתק אפור. ניגשתי אתמול לסוכנות הדואר - והרי זה פלא: המחשבים לא פועלים, ולא ניתן למשוך גם דואר שאינו רשום. חזרתי היום לסוכנות, המתנתי בתור איזה 10 מספרים (ולמזלי לא היו משלמי מס הכנסה ומע"מ של אמצע החודש, רק מקבלי חבילות), ונמסרה לידי חבילה מחוזקת בגומיה רחבה. כאשר הוסרה הגומיה התברר כי מדובכר בשתי חבילות שאוחדו. המרגיז: מדובר בחבילות קטנות (לא יותר מ-20-30 ג', ודקות), שכמותן כבר הגיעו ישירות לתיבת הדואר שלי. אבל הדוור היה "ראש גדול" איחד אותן והעביר לסוכנות, שאליה הייתי צריך לגשת פעמיים ולבזבז חצי שעה בהמתנה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

השאלה היא מה גודל החברה המספקת. באמאזון כבר נתקלתי בכל מיני סיפורים - מכשיר שהוזמן מאנגליה והגיע מספרד, מכשיר שהוזמן מצרפת ונשלח מגרמניה. יתכן שהספק הוא ספרדי עם מחסנים בגרמניה,, או שמשיקולי עלות או אחרים שולח במרוכז לגרמניה ומשם מפיץ לשאר העולם. או של-DHL יש פעילות שילוח מספרד שכדאית לשולח. הכל ספקולציות, אבל ממש לא מפתיע אותי. אם חבילות מסין נשלחות בדואר שוודיה וחבילות מהונג-קונג בדואר סינגפור או אינדונזיה - הכל אפשרי.

פורסם

2 פריטים שהוזמנו מאיביי סין (הפעם באמת סין :p ) ונשלחו בשני לחודש,הגיעו אחד אחרי השני בהפרש יומיים (קטנים,ללא מעקב) ב12 וב14 לחודש.

לייק!

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הזמנתי משהו בארץ. נמסר בדואר בתל השומר ב 21.9. הגיע למודיעין ב 30.9. בעיר רק 4 דוורים. אמרו לי לחכות בערך חודש עד שיגיע הפתק.

ואומרים שמשלוחים מסין מגיעים לאט...

פורסם

הדואר באמת נהיה זוועה כבר כמה חודשים.

סיפור קטן הזמנתי ביום חמישי בלילה כמה בשמים מארצות הברית ,המשלוח חינם ע"י פדקס , ביום שישי קיבלתי SMS על אפשרות קבלת המשלוח בלדר איסוף עצמי וכו'. אגב את המוצר אקבל ביום ראשון מחר.

• תוכן חדש...