Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדיוק לפני שנה הזמנתי גם פריט מארה"ב שהגיע עם USPS , הוא הגיע באותה תקופה בין ראש השנה לכיפור/סוכות.

לקח לזה 3 שבועות להתעדכן מהמצב של הפריט הגיע לארץ לפריט נמצא במכס ועוד מספר ימים עד שקיבלתי אותו.

לא עזרו טלפונים , אין עם מי לדבר , כלומר עונים לך אבל זה מעניין להם את החמינדוס.

כמו זה שענה לי בדואר ואמר לי "זד^&ן בסבלנות" , וזה אגב ציטוט שלו בעודו צוחק עליי.

לא הכי מעודד :(

וביזיוני ברמה של מדינה ששרותי הדואר/מכס פשוט לא מתפקדים

קובי

:-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חבילה שנשלחה מדויטשלנד בDHL ב8 לחודש ועוד לא הגיעה לישראל, הגיוני?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עברתי ב1.6 דולר את הסכום הפטור ממס, אבל בגלל שזה חלק לרכב מהרשימה שלהם צריך לשלם רק מע"מ. בקיצור זה יתקע.

פורסם

הזמנתי גריל לאוטו בשווי 85 דולר מאליאקספרס. אחרי 3 חודשים הגיע ובאתר הדואר רשום שהוא נמצא בתהליך מכס מה-1 לחודש. אין חדש עדיין.

מה זה אומר? כמה זמן זה לוקח בד"כ? נעצר בגלל השווי או בגלל שמדובר על חלק לרכב?

פורסם

אתה אומר "עוד לא הגיע לארץ" כי עוד לא מופיע במעקב המשלוחים? לדעתי פה הטעות. יש לי חבילה ש"הגיעה" לארץ שלושה שבועות אחרי שעזבה את שוויץ (ולא באונייה) ואחרות ש"הגיעו לארץ" ישירות לסניף בישוב שלי.

Sent using Android ForumReader app

:turn-l:
פורסם
לא הכי מעודד :(

וביזיוני ברמה של מדינה ששרותי הדואר/מכס פשוט לא מתפקדים

כמה זמן אתה גר בארץ הקודש שאתה כ"כ מופתע מרמת השירותים הציבוריים?

מהתאריך שהסטטוס באתר USPS עודכן שהחבילה נחתה בנתב"ג תחכה לפחות חודש לפני שאתה פונה לגוף כזה או אחר, וגם אם החבילה לא מגיעה אחרי חודשיים חבל על הזמן והעצבים כי אין באמת עם מי לדבר. אתה תחכה על הקו 40 דקות (במקרה הטוב) רק בשביל שיענה לך נציג שיגיד לך "בלה בלה יו יו בלה בלה".

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מוזר מאד. קיבלתי היום חבילה מאנגליה שנשלחה ב9 לחודש בדואר הרגיל. אבל החבילה מגרמניה בDHL בכלל בסטטוס "נשלח" בלי מילה אם הגיע לכאן או לא.

פורסם

חבילה קטנה שנשלחה מאנגליה (ללא מעקב) ב-24.8 טרם הגיעה. חבילה אחרת,שנשלחה גם היא מאנגליה, ב-10.9 נחתה בתיבת הדואר שלי אתמול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מחודש אוגוסט אני צריך לקבל מעטפה גדולה בדואר רגיל ולא קיבלתי.

ועוד חבילה מחודש אוגוסט שגם לא קיבלתי.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אתם במצב מעולה, חבילה שהזמנתי בארץ לפני יותר משבועיים טרם הראתה סימני חיים.

אני פונה בקריאה נרגשת לחברי הפורום שביכולתם המקצועית מסוגלים להקים עסק, אנא מכם, הרימו את הכפפה ותפתחו שירות מקביל לצבי הארצישראלי הדרוס המקום ירחם עליו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם מישהו ינסה להקים גוף מתחרה לדואר, המדינה תהרוג אותו במיסים ועמלות כך שהוא לא יהיה משתלם לאף אחד. אבל זה כבר דיון אחר.

פורסם

מדבקות הגנה לפלאפון archos

נשלח מסין ב13 לספט',הגיע שלשום\אתמול :shock:

יעני שבוע בול (או פלוס יום) למעטפה מסין...נראלי שברתי שיא אישי

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

טוב צננו את ההתלהבות,מסתבר שזה בכלל מבריטניה,לאדע למה חשבתי שזה סין

שלא לדבר על זה שב20שקל קבלתי 6 מדבקות+מטלית אבק+מדבקה לנקות אבק+2מדבקות להדבקה חוזרת+חתיכת פלסטיק\קרטון לשטח את הבועות.

נ.ב 4 מדבקות כבר הלכו בנסיונות כושלים,כל פעם צצות יותר בועות או נשאר אבק :p (פעם ראשונה בכלל)

ניתן לחבר מחרתיים ב"ה להדביק.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...