Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בואו נסכם (זה יום מעניין שעדיין לא הסתיים):

א. לא ניתן להזמין סטייקים מ-EBAY (אולי טעון בדיקה).

ב. לעומת זאת, הזמנות מחו"ל - יש מצב שתקבלו אותן באיטליז הסמוך (מעניין מה יוצא לו מזה).

ג. יש סניפים שבהם אין בודקים התאמה של (הנמען) החבילה למי שדורש אותה בסניף.

ד. יש מצב שתוכל/י לקבל מהדואר דברים מעניינים שכלל לא הזמנת (כנ"ל - משהו שאינו מעניין שלא אתם הזמנתם).

ה. כנ"ל לגבי מישהו אחר שיוכל לקבל את החבילה שאתה הזמנת.

התורים הארוכים - נראה לי שאילו הדברים הקטנים.

alfa 156 2.5.

פורסם

נכניס לעסק גם את דואר שליחים ?

חבילה מאמזון שנשלחת ישירות מהם והפעם מגיעה עם דואר שליחים הביתה דרך חברת i-parcel.

כבר כמה ימים שהחבילה בארץ ולא מגיעה אליי. פתאום אני רואה באמזון ש-"נעשה ניסיון מסירה כושל". אין לי מושג על מה מדובר.

כותב לשירות לקוחות של החברה ועונים לי מייד (6 בבוקר) ונותנים לי את מספר המעקב של דואר השליחים ושנעשה ניסיון מסירה ב- 19:30 בערב לפני - הייתי בבית, אגב.

כמובן, לא מצאתי על הדלת או בתיבה שום פתק שהוא לגבי זה.

במוקד דואר שליחים אומרים שאין להם מסירות ב-19:30 ובבדיקה על החבילה עצמה כתוב ניסיון מסירה ב- 10:30 באותו בוקר. שוב, לא השאירו לי שום פתק.

התלונה "נרשמה" ואספתי כבר בעצמי החבילה וזהו.

אגב, זו פעם שנייה השנה כבר שכביכול פתק מודבק של דואר שליחים על הדלת שלי "אובד". אולי, הכל יכול להיות.

מקווה שזה מקרי ולא תופעה חדשה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אצלי דואר שליחים איבדו פעם אחת חבילה של אמאזון :evil:

גרוע מזה, הם לא הסכימו להנפיק אישור כתוב באנגלית שהחבילה אבדה להם, כדי שאבקש מאמאזון שישלחו חדש. הייתי צריך לחכות עד תום זמן המשלוח המקסימלי כדי שישלחו חדש.

פורסם

אני קיבלתי אמש חבילה מסין ,הוזמן ב-6 לאוגוסט בערך שבועיים זמן המתנה, פעם ראשונה שאני מקבל משלוחה במהירות שכזאת מסין.

פורסם

יש לי חבילה שנשלחה ב30 ביולי מגרמניה

נחתה בארץ ב9 לאוגוסט

מאז בסטטוס של "התקבל מגרמניה"

אני מעריך שהיא מחכה לבדיקת מכס

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

לצד כל הפסימיות , היום האישה יורדת לכניסת הבניין ורואה כי ישנה מעטפה בתיבה, מדובר במשלוח שהוזמן מאיביי שימו לב (חודש יוני) וחולק היום.

מעבר לכך שיום שישי עושים חלוקה פה , זה לא רגיל בכלל, לגבי החבילה שכבר קבלתי זיכוי עליה מהמוכר - התרגשתי לראותה. עכשיו אלך לאתר את המוכר ואעביר לו את התשלום חזרה, אין סיבה שישלם על החוסר יעילות של דואר ישראל.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

עוד שתי חבילות שלי שהועברו לסניף בשכונה אחרת בגלל "עומס" אצלנו. היתרון היחיד שם - אפס תור כי זה רק לחבילות ואין נודניקים שמשלמים חשבון כלשהו במטבעות של 10 אגורות כמו בסניף רגיל. אבל חניה אין.

הפעם חבילות מאנגליה ובולגריה שהגיעו תוך 3 שבועות לארץ.

החבילה מאנגליה רשומה באופן מלכותי אך למרות זאת הדואר כאן העביר אותה רגיל ללא הרשום.

לדעתי האישית באופן מכוון מתעלמים בדואר מחבילות רשומות כדי לזרז קליטת החבילות בכל מקום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

יצא אלי משלוח מאירופה

קיבלתי מספר מעקב סטנדרתי

השולח רשם לי את זה

This tracking number can not be used for online track and trace. This tracking number can be used only if the package has arrived in your own country.

ובאמת לא ניתן לעקוב.

למה ככה?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לחבילה מאירופה צריך להיות רשום באתר המקומי של אותה מדינה שהיא נתקבלה בתאריך XYZ ואז נשלחה אל היעד עם או בלי השם ישראל. אידיאלית שהיא תיכנס לארץ היא אמורה לצוץ באתר דואר ישראל. בפועל מהניסיון האישי אתה פשוט תקבל אותה ללא שום רישום נוסף בארץ.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

מה נסגר עם הפרזיטים של דואר ישראל..?!!

שבוע שלם זה תקוע על אותו סטטוס:

Your item departed a transfer airport in Ben Gurion Intl, Tel Aviv Yafo, ISRAEL on August 19, 2015 at 1:25 am. The item is currently in transit to the destination.

מישהו שלח לאחרונה דרך USPS First Class ויכול לשתף את זמני ההמתנה החדשים?

תודה!

• תוכן חדש...