Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת בעייתי לקנוס את הנמען על הצהרה שקרית של השולח, לא נראה לי שזה היה עובר את מבחן בית המשפט.

במקרה שלי, טאבלט שעלה $72, ביקשתי במפורש מהמוכר לכתוב הצהרה נכונה, ואף כתבתי זאת בהערה בתשלום הפייפאל, ובכ"ז, המוכר כתב מחיר שקרי. פיקססתי למכס את החשבונית ותשלום הפייפאל והמוצר שוחרר לבסוף (בלי מכס או קנס).

:turn-l:
פורסם

גם אני מאמין שזה לא יעמוד במבחן בית המשפט אבל אחרי שהמכס עיכב טלפונים במשך חודשיים

אנשים פשוט משלמים והולכים בעצבים. כשאני הייתי שם לשחרור הטלפון של דוד שלי, המתנתי שעתיים וחצי (זה היה בצהריים, לא בבוקר)

והיו איתי עוד איזה 15 אנשים עצבניים....

הרי גם אחרי חודשיים השווי של המכשיר יורד ולעיתים לא מעט.

פורסם

מישהו יודע עד כמה זמן לוקח למשלוח חבילה בארץ להגיע ליעדה? (מעיר לעיר אחרת)

לא מוצא פירוש נורמלי על זה באתר המח**בן של דואר ישראל

Opel Adam S 2017

פורסם

איך יתחיבו, הרי ידיהם קשורות?

יש איזה דואר רשום בתוך חיפה שאני שולך באופן סדרתי אחת למספר שבועות. רגיל לשלוח בבוקר ולראות למחרת אישור מסירה, אם שולח אחה"צ לוקח עוד יום. השבוע שלחתי שוב, לקח יום יותר מהרגיל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ב-22 ליוני שלחו לי חבילה מת"א.

ב-24 ליוני היא הייתה כבר בסניף הדואר הקרוב לביתי.

עד היום לא הודעה ראשונה, לא הודעה שניה. כנראה הדוור החל להשתזף במקום לעבוד.

(היום לקחתי את החבילה לפי מספר שקיבלתי אתמול מהחנות שהזמנתי ובלי הפתק)

משכנתא זה קל

פורסם

השאלה שלי היא מיהי הרשות הממשלתית שאחראית על הגוף הזה שניקרא "דואר"?

אני מאד הייתי רוצה להתחיל מלחמת התשה/הצקה בסגנון מכתבים, תביעות קטנות וכו'.

לזה אני מוכן להקדיש מאמץ וזמן.

פורסם

קרוב לודאי משרד התקשורת. הרי במקור הוא היה "משרד הדואר", את השם "משרד התקשורת" קיבל מהשר שמעון פרס.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הפתעה הפתעה: ב-1.7.15 הזמנתי שני פריטים קטנים, מסין והונג קונג.אתמול חיכה לי בתיבה פתק אפור. היום ניגשתי לסוכנות, והפלא ופלא - לאחר חיפוש שארך איזה 10 דקות נמצאו שתי החבילות כאשר הן מאוגדות בגומיות רחבות.מבחינתי זמן שיא (קרוב לודאי שאילו ניגשתי אתמול לסוכנות הייתי מקבל אותן, אחרי 12 יום בלבד מההזמנה).

אבל בעצם זה מדגיש את הבעיה, כאשר מקבלים שירות תקין רצים לספר לחבר'ה.

בכלל, אני חייב לתת מחמאות לסוכנות הדואר במרכז חורב: פקידה שמדברת לפחות 4-5 שפות (שמעתי אותה מדברת, עברית, אנגלית, ערבית, גרמנית ונדמה לי גם רוסית), תחושה שרוצים לתת שירות, ואפילו המחסן יחסית מסודר, אם כי לא תמיד קל למצוא את החבילות. ואם מגיעים בשעה הנכונה (15:00) גם התור סביר ואף קצר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חבילה מספרד מלפני חודש ושבוע עוד לא הגיעה אבל חבילה מארה"ב הגיע תוך שבועיים. והקטע הכי מעצבן? אלה פנסים. בלי השמאלי אין לי מה לעשות עם הימני. בני Zונות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פנס שמאלני,מה אתה צריך? תזמין עוד אחד ימני ותעשה הסבה.

גמני מחכה לפריט עבור האחיין (מפצל USB לקיר),כבר חודש וחצי ואין סימן באופק.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לומר למוכר שישלח שוב והפעם שישים מראה בחבילה? אולי זה יבלבל אותם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

קרה לי מקרה מרתיח שלשום.

בשעות הבוקר אני יוצא מהבית ונתקל בפתק האדום על הדלת. התאריך שרשום על הפתק 23.6, התאריך שהדוור הניח אותו בדלת 13.7. 3 שבועות אחרי! הדוור פשוט רושם את התאריך שהפתק היה אמור להמסר אבל בפועל מוסר אותם מתי שמתחשק לו. מיותר לציין שבדואר ניפנפו אותי שהחבילה מוחזרת לשלוח לאחר 14 יום באין דרישה וכך בעצם הפסדתי את החבילה.

זו לא הפעם הראשונה שהדוור עושה את זה אך פעם זה היה מסתכם באיחור של כמה ימים.

ניתן לפנות עם זה לדואר או שאין שם באמת מי שיטפל בזה?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

לדעתי רק פוסט בפייסבוק בקבוצות הפופולאריות ואחר כך עוד אנשים ישתפו אותו כי בטוח אתה לא היחיד שסובל מהבעיה.

רק אם הוא יקבל חשיפה תקבל תגובה נורמאלית יותר מהדואר.

מצד שני- אולי הדוור מרגיש בטוח מידי במשרתו כי יודע שאין ממש מי שיחליף אותו ואיומי פיטורים וכו' לא מעניינים לו את ה*** לכן הוא מרגיש שהוא חופשי לעשות כרצונו.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...