Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה נמצאת בנתב"ג?

יושב במכס ואתה מחכה שיזמנו אותך?

יושב במיון ועוד לא הגיעו אליה?

יובל,בזמנו שהגיעו ל"הסכם" בדואר וקבעו ימי חלוקה,האם זה תקף לכל הארץ או כל יישוב משהו אחר?

האם זה היה בשבוע אחד ימים א\ג\ה ושבוע לאחריו רק ב\ד ?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

yuvk - כן זה ברור לי. פשוט מתסכל. אם זה דואר רשום, כמעט ואין הבדל אם אזמין מאמזון או איביי (ארה"ב, לא מוצר מסין).

יש חבילות שעדיף לי לשלם עוד 5-7 דולר ולקבל משלוח עם שליח עד הבית. לעיתים אני גם מזמין כמה מוצרים וחוסך במשלוח.

מילא אם הסניף דואר אצלנו היה נשאר פתוח גם בערב, אבל הוא לא.

הכי מאוחר זה 18:00 ואני מסיים לעבוד ב-18:00.... וגם כל יום זה פתוח בשעות אחרות,כאלה רק שעות בוקר,

כאלה רק ערב, וכאלה גם וגם. עדיין, כשאתה עובד מ7 עד 18:00 זו בעיה.

לפחות BUY2USA תפקדו מצוין בקישור ביני לבין דואר ישראל. תמוה בעיניי שפתאום הם אומרים שמעולם לא היה אמור להגיע אלי דואר עד הבית. הזוי.

raiden - דרך מי הזמנת ונשלחה החבילה בדיוק?

פורסם (נערך)

הערפל כבד בעניין. אני ניסיתי ולא הצלחתי לעלות על איזו חוקיות בימי חלוקת הדואר אצלי בישוב.

ההסכם לכאורה תקף לכל הארץ, והוא עדכון לתנאי זכיון הדואר שדיבר על חלוקה לפחות פעם ביום (וקיבל פרשנות מקלה לפעם אחת ביום בימים א'-ה'). יש הגיון מסויים בהקטנת מספר ימי החלוקה לדוור שמסתובב ברחובות. מצד שני, במרכזי חלוקה שכונתיים, אין שום סיבה שלא יחולק דואר בכל יום.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

לדעתי תתלונן ב amazon , הם מספיק גדולים בשביל ללחוץ על כל השרשרת.

ולמיטב ידיעתי ונסיוני יש להם שירות לקוחות טוב.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אני ניסיתי, פחות או יותר. אחרי 3 משלוחים שהגיעו בידי UPS המשלוח הרביעי (שהיה אמור להיות זהה) הגיע על ידי IPARCEL + דואר שליחים. התחננתי לאמאזון שיגלו לי איך לקבל משלוח מ- UPS (אפילו במחיר משלוח גבוה יותר) אבל הם סרבו בנימוס בריטי.

אולי אם יצטברו הרבה תלונות משהו יזוז.

:turn-l:
פורסם
מה זה נמצאת בנתב"ג?

יושב במכס ואתה מחכה שיזמנו אותך?

יושב במיון ועוד לא הגיעו אליה?

יובל,בזמנו שהגיעו ל"הסכם" בדואר וקבעו ימי חלוקה,האם זה תקף לכל הארץ או כל יישוב משהו אחר?

האם זה היה בשבוע אחד ימים א\ג\ה ושבוע לאחריו רק ב\ד ?

למיטב הבנתי יושב במיון.

פורסם

אם מיון אז אין לך ברירה מלחרוק שיניים ולחכות בסבלנות.

יובל - לפי האתר שלהם (מניח שהוא מעודכן פעם באף פעם) מצוין שיחולקו דברי דואר פעם ביום,אבל לא מציינים שזה יהיה בכל יום.

https://www.israelpost.co.il/madrich.nsf/ItemsTree/ECB15968670A468F42256CF9002AEBBA?opendocument

[TABLE=width: 834]

[TR]

[TD]

1.1

[/TD]

[TD=width: 93%]

חלוקת דברי דואר תבוצע בידי הדוורים פעם אחת ביום, אם לא נקבע אחרת.

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=width: 7%][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

אולי יהיה מבצע קארספורום והדואר לגייס עוד דוורים\ממיינים לסניפים :p

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

הגיעה הפתק המיוחל היום (כביכול מרביעי כבר זה היה בסניף שלי..נו שוין)

hwgeek - מה שאומר סוללת שיומי ב25יום כולל הכל.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

טוב אז ככה מדובר על חבילה שתקועה באותו סטטוס מה 19/5.

סוף סוף אזרתי אומץ והתקשרתי לדואר הראשי 171 כמובן שעד שתפסתי אותם לקח חצי יום.

בירור מול הפקיד מה עלה בגורל החבילה ,מוסר מס מעקב (חבילה מדפוקטוב) הוא מוסר לי שהחבילה תקועה מסיבה לא ידועה ושעלי להתקשר ליחידת הדואר שהיישוב שלי שייך אליו. עוד חצי יום עד שהפקידה המסכנה עונה לי ומוסרת לי שהחבילה נעצרה במכס. (נו טוף כבר התקדמות) שואל מי עלי לבצע על מנת לשחרר את החבילה ,מוסרת מס טלפון שכמובן לא עונים בו ומספר פקס.

הדפסתי את החשבונית מדפוקטוב כתבתי מכתב קצר בגוף החשבונית ונתפלל לאלוהי המכס שתהיה תשובה. תשלום של כמה שקלקלים רק מעמ כל סכום החבילה הוא 370 ש"ח.

פורסם

חבילה שנשלחה ב-11.05 מסין ללא מספר מעקב הגיעה היום 10.06. כחודש.

משום מה בחבילה היה פריט אחד למרות שהזמנתי שניים. פניתי למוכר, נראה מה יגיד.

פורסם

קטע משעשע

שלושה פריטים הוזמנו מסין בתאריכים 7/5, 15/5 ו 24/5. כמובן שלושתם בשיטת המשלוח החינמית

הפריט מה24/5 הגיע היום לתיבה, השניים האחרים? השד יודע איפה

נמשיך לחכות

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

חבילה שנשלחה בדואר מעקב מסין ב-26.05 הגיעה אתמול.

חבילה שנשלחה בדואר מעקב מסין ב-24.05 הגיעה היום.

שתי החבילות מאלי אקספרס, מוכרים שונים.

• תוכן חדש...