Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה עדכון בחייך,רוב הפעמים לאחרונה אני מקבל פתק ובאתר הדואר עדיין אין זכר לחבילה :p

בכל מקרה תודה :) חבל לא השתמשתי בשירות DHL שלהם..באמת הייתי צריך ת'סוללה הזו אתמול..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)
תגידו, מישהו יכול להשיג את הקובץ של סדרי העדיפויות של החבילות מחו"ל שהראו בצינור לילה? ככה לפחות נדע מאיזו מדינה כדאי להזמין.

טוב, התשובה ברורה - מ"צינור לילה". הדואר, הרי הכחישו בכתבה את העניין.

גם בלי לראות את הרשימה הייתי מנחש שארה"ב ובריטניה בראש - תמיד זמני המשלוח הקצרים ביותר. פעמיים, בטעות, הזמנתי מוצר מסין דרך ארה"ב (ז"א מסין לכתובת השיפיטו שלי בארה"ב ומשם ב USPS ECONOMY לארץ) - בשני המקרים הגיע בשבוע וקצת, למרות שני המשלוחים!

ScreenHunter_02 May. 24 21.20.jpg

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

רגע, אז לפי זה דואר שבדיה ושוויץ אמורים להגיע מהר יותר, בפועל בהתחלה הם אכן היו מהירים אבל בהמשך לדעתי היו ברמה של דואר סין/SG/HK.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

דואר שוודיה או דואר שוויץ של בנגגוד ודומיהם אומר שהחבילה קודם מטיילת מסין לשוודיה ואז משוודיה לארץ (או אולי בנתיב אחר?) ולכן הזמן ארוך, גם אם העדיפות בארץ גבוהה יותר לדואר שהתקבל משוודיה/שוויץ.

פורסם

מעניין מאד.

לפי זה יוצא שאולי בכלל עדיף לעשות תיבה של שיפיטו או משהו כזה, לשלוח מסין לארה"ב ומשם לארץ, וכך לקבל "תצי מהירות של UPS" אבל במחיר נמוך יותר, ובלי הקומבינה של עמילות המכס...

דני

פורסם

כדאי מבחינת זמנים, אבל לא מבחינה כלכלית. אתה מוסיף לעלות משלוח מארה"ב + עמלה לשיפיטו (מחיר המשלוח מסין לארה"ב בד"כ דומה למחיר המשלוח מסין לישראל).

פורסם
איזה עדכון בחייך,רוב הפעמים לאחרונה אני מקבל פתק ובאתר הדואר עדיין אין זכר לחבילה :p

אני רק שאלה, בעקבות זאת :

אם קבלת פתק ללכת לקחת את הפריט, אינך ניגש לסניף לקחת ?

האם קרה שהגיע הפתק והפריט לא ?

(אם כן - אז למה לסמוך בכלל על אתר הדואר אם האינדיקציה "לא משהו" ?)

אצלי לפחות, כשמגיע הפתק המיוחל, מבקשים להגיע כמובן רק למחרת לסניף הדואר ע"מ לקחת.

מנסיון - גם כשהגעתי באותו יום - הפריט אכן נמצא בסניף וניתן לי.

alfa 156 2.5.

פורסם

בוודאי שאם קבלתי פתק אז אני הולך לקחת אותו :)

עצם קבלת הפתק נובע מ:

דואר רשום עם מעקב (מחייב הגעה שלי + הצגת ת"ז)

או דואר רגיל ללא מעקב שלא נכנס בתיבה,אז כמו למעלה - הגעה + ת"ז

ברוב המקרים שאני מזמין דברים קטנים ללא מעקב הם כמובן מגיעים ישירות לתיבה.

לגבי בקשת הגעה למחרת היום שקבלת את הפתק - הכל תלוי בגחמת הפקיד ואם יש לו חשק ;) כבר יצא לי כמה פעמים לקבל באותו יום (עצם זה שקבלת את הפתק אומר שהפריט כבר בסניף..אז כנראה הם מבקשים שתגיע למחרת ע"מ שלא יהיה להם תור ארוך\עומס וכו')

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

זה תלוי.

במקומות וזמנים מתוקנים, כשהדוור אשכרה לוקח את דבר הדואר הרשום אליך הביתה, אבל אתה לא נמצא, והוא משאיר לך פתק במקום, אז דבר הדואר יוחזר לסניף רק בסוף היום ותוכל לאספו רק למחרת.

אבל במחוזותינו, כשהדואר רק משנה את הסטטוס במערכת ל ATTEMPTED DELIVERY וישר מדפיס הודעה, אתה יכול לאסוף את החבילה מייד, אפילו לפני שקיבלת את הפתק.

פורסם

כמובן שהכל משתנה לפי סניפים\עיר\מצברוח של הדוור\פקידים בסניף וסתם נהלי עבודה..

אולי צריך לייבא איזה חבורת פקידים סינית שתלמד אותם קצת ייעול

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

פשוט ביזיון.

3 חבילות מאמזון, שתיים נשלחו דרך ARAMEX ואחת דרך i-parcel (קיבלתי היום).

שלושתן הושארו בסניף הדואר והשליח לא הגיע אלי הביתה.

היישוב שלי כן מופיע ברשימה כמו שתמיד הופיע כל השנים:

http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/express_cities?OpenDocument

לדעתי השליח חוסך נסיעות לבתים של אנשים עם חבילות (דואר שליחים כן?) וזורק הכל בסניף הדואר.

זה גורם לעיכוב של לפחות יום עסקים אחד בקבלת החבילה.

במיוחד כשכל פעם אני אומר לאחד ההורים להיות זמין בבית כי השליח יצא עם החבילה למסירה ובסוף זה בסניף דואר.

וכמובן עד שהמספר מעקב מתעדכן, לוקח כמה שעות.

לפנות לדואר ישראל באמת יעזור?

פורסם
היה לנו מקרה דומה

דוד שלי (אח של אבא) שלח לנו (גרים בגליל העליון) מהמרכז (רחובות) הזמנות לבת מצווה

לפני שלושה שבועות! בתחילת מאי..האירוע היה חמישי שעבר ורק שלשום קבלנו את ההזמנות :p:|

אכן הזוי, דואר רשום עלאק, דואר פח.

פורסם

לא יעזור.

אני גם גר בישוב שברשימה, ושומע שוב ושוב את הצעקות בסניף של הלקוחות המתוסכלים ששילמו על דואר שליחים ונקראים לסניף.

פורסם

זה בטח לא החלטה של השליח, אחרת מנהל הסניף המקומי היה מתמרד (יותר עבודה לפקידים בסניף). אני לא יודע באיזה דרג זה הוחלט אבל במהלך השנים האחרונות הדואר ביצע הרבה צעדי "התייעלות" כמו הפסקת המיון בערים (ביטול תיבות הדואר הצהובות למשל), הפסקת/צמצום העדכון של מעקב המשלוחים, הקטנת מספר ימי החלוקה של הדואר (אני מתכוון, כשזה עוד היה הפרה של תנאי הזיכיון של משרד התקשורת) וכו'. אני כותב "התייעלות" במרכאות כי אלו צעדים שחוסכים כסף/כח אדם אבל פוגעים כמובן בטיב השירות.

• תוכן חדש...