Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חרטא בריבוע,אני מתערב שעוד פעם יש להם כמויות של דואר שהצטבר ורק עכשיו הגיעו אליו..

גם הייתה כתבה כלשהי שראיתי חמישי שעבר בלילה (נדמה לי צינור כלכלי או אחת התכניות),והראו בה סניף מרכזי כלשהו שכל המדפים מלאים,וברצפה עוד כמה עשרות שקי ענק שלא נגעו בהם.

בקיצור,שוב מתייבשים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מה הפלא שמצטבר דואר? מקצצים בכח אדם, ואז מתפלאים שהנותרים לא עומדים בעומס.

מדינת ישראל צריכה להחליט אם מתיחסים לדוא רכאל עסק, ואז נזכה להעלאות מחירים חריפות, או כשירות שהמדינה נותנת לאזרחים ואז צריך לממן אותו. האוצר מנסה לעשות את שני הדברים - כלומר להתיחס לדואר כאל עסק שצריך להרויח, אבל קובע לו תנאים שאינם מאפשרים מתן שירות סביר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

החלוקה אינה מהסניפים אלא ממרכזי המיון בבתי הדואר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טוב, לא יודע מה אתכם, טפו טפו הולך לי בסדר עם דואר רשום בארץ.

הזמנתי זכרונות למחשב דרך פלונטר ביום שבת בלילה וביום ראשון בבוקר (31.05) נשלח בדואר רשום והבוקר (03.06) קיבלתי את הרשום.

אני גר ביישוב, לא באיזו עיר פופולארית עם פרוטקציות :-D

טפו טפו....

בנוסף לכך, חבילה שהתקבלה אצל BUY2USA ב-31.05, אתמול הגיעה לארץ, עברה שחרור מכס והיום יצאה עם שליח לחלוקה.

בטח לסניף דואר כרגיל ולא אלי הביתה.

פורסם

יום חמישי האחרון הייתי בדואר, לתומי חשבתי לעצמי שאם אגיע לסניף עם קוד רשום , יוכלו להביא לי את החבילה. אז זהו .. שלא.

החבילה אמנם הגיעה אליהם יום לפני כן , וגם רשום אצלהם במחשב שהיא שם אבל... (וזה חתיכת אבל) לא יכולים למסור לי , ומדוע לבטח תשאלו: הסיבה היא שמשום ריבוי חבילות , הן עוברות מיון נוסף, כאשר על כל אחת מעבר לקוד הרשום מטביעים מס' סידורי נוסף אשר לפיו ניתן לאתר את החבילה.

נו מיילא אמרתי , ומתי אוכל לדעת שאקבל אותה, פה שוב היתה תשובה מצידם: ביום החלוקה הקרוב תקבל פתק לבית ותוכל לבוא לאסוף את החבילה,

בסדר , נשמע מעודד - מתי יום החלוקה הקרוב ? בראשון שאלתי? לא ... ענתה לי הפקידה הנחמדה, עברנו לשני ימי חלוקה בשבוע , לכן סביר להניח שתקבל את ההודעה ביום שני , אז תוכל לאסוף את החבילה.

אני מהורהר , משום מה התירוץ נשמע סביר למרות שבתכלס מטומטם, אבל מה נעשה. הררי החבילות מאחוריה מסבירים את הייאוש שלהם.

יצאתי החוצה , תוהה כמה זמן לקח לחבילה להגיע מחו"ל לארץ (4 ימים) וכמה ימים ייקח לה להגיע מסניף הדואר הקרוב לתיבת הדואר שלי, (5 ימים)

אכן בזיון.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

יצאתי החוצה , תוהה כמה זמן לקח לחבילה להגיע מחו"ל לארץ (4 ימים)

סביר.

וכמה ימים ייקח לה להגיע מסניף הדואר הקרוב לתיבת הדואר שלי, (5 ימים)

אופטימיות זה טוב.

דני

פורסם

הזמנתי 2 סוללות שיומי מבנגגוד לחבר, החבילה נשלחה באמצעות דואר סינגפור ב-16.05 והגיעה היום לסניף הדואר המקומי, כ-3 שבועות.

פורסם

גם הסוללה שלי הגיעה ב6\3,שהיה יום רביעי,אבל בחמישי לא מחלקים דואר,אז צריך לחכות שיעבירו את זה לסניף שליד הבית שלי :(

כמובן שניסיתי לקצר תהליכים וללכת לסניף המרכזי עם דף מודפס והסטטוס שהוא אצלם - הפקידה הזקנה בכלל לא רצתה להסתכל על הדף..לחכות אקסטרא שבוע על כלום.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

אגב, אפרופו בעניין הזה של דואר. שכחתי לעדכן כאן.

זוכרים שהזמנתי חבילות מאמזון, אלו שנשלחו עם I-PARCEL הגיעו עם שליח עד הבית

ולאחר מכן שלחו חבילות עם ARAMEX בלבד והן הגיעו לסניף המקומי (השליח הניח שם).

אז היתה לי חבילה שנשלחה עם I-PARCEL לפני שבוע וחצי וגם הושארה בסניף הדואר.

שבוע שעבר קיבלתי חבילה מ-BUY2USA, כידוע, שליח עד הבית. הזמנתי מהם כ-15 חבילות וכולן הגיעו עם שליח עד הבית.

והפעם, לא הגיע שליח. שוב פעם סניף הדואר.

התכתבתי עם BUY2USA ושהם יצרו קשר עם הדואר (כי לי זה ממש לא ילך), והדואר התקשר אלי בחזרה.

אמרו לי שבעיקרון לא אמור להגיע אלי שליח למרות שבשנים האחרונות כן הגיע.

אמרו לי שהשליח כן יגיע אליך הביתה אם יש לו עוד משלוחים באיזור (ביישוב שלי) כמו לקחת חבילה וכו'.

אמרתי לה קודם כל שאבא שלי כן ראה את השליח נכנס ליישוב שלי למרות שהוא השאיר באותו יום את החבילה בסניף.

היישוב שלי בסך הכל סוג של מרובע קטן שברכב מקיפים את כולו בדקה אחת.

היא שאלה אותי אם זה מפריע לי ללכת לסניף. אמרתי לה שהסניף פתוח בשעות שלא נוחות לי כי אני עובד משרה מלאה

ועל חבילה ששילמתי עליה שליח עד הבית, שמגיעה בסניף יום שני ולקחת אותה במקרה הגרוע בשישי כי לא יצא לי להגיע בגלל עבודה, זה לא טוב לי.

היא אמרה לי שהיא תבקש שהשליח יגיע עד אלי הבית במידה ואכן הוא נכנס ליישוב.

היא אמרה לי שזה לא כל יום ואמרתי לה שאני מודע לזה כי כך גם המצב היום, אם החבילה מגיע לדואר שליחים ביום ראשון אני לעיתים מקבל אותה רק ברביעי, אבל עדיף לי זה מאשר סניף הדואר כי עד שאקבל פתק, ועד שאגיע לסניף בזמן, זה פחות טוב לי.

מה שמבאס וצריך לקחת בחשבון זה שאם אני מזמין חבילה דרך אמזון או BUY2USA וזה שליח עד הבית,

פתאום לקבל את זה כדואר רשום בלבד (וזה הולך לסניף ביישוב ליד, לא ביישוב שלי כי אין לנו סניף דואר),

זה סוג של הרעת תנאים מבחינת הדואר.

על החבילה של BUY2USA שילמתי 106 ש"ח משלוח על דואר רשום? זה די ביזיון בסך הכל.

אני לא איזה יישוב מרוחק שלא קיבל מעולם שליח עד הבית. אני גר ביישוב בשרון, מקום שהשליח נכנס אליו לפעמים 2-3 פעמים בשבוע.

אין כל סיבה שלא אקבל את החבילה עד הבית. מילא השליח לא היה נכנס ליישוב מעולם אבל לא כך המצב.

אחכה ואראה אם אכן יהיה שינוי.

פורסם

הזוי,אין מילים פשוט (גם לשלם על שליח עד הבית וגם ללכת לאסוף עצמאית)

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

הבעייה היא ריבוי הידיים. אתה משלם לאמאזון על משלוח עד הבית. אמאזון משלמת ל IPARCEL על משלוח (עד הבית). IPARCEL משלמת לדואר שליחים למשלוח המייל האחרון (עד הבית?). דואר ישראל/דואר שליחים עושה מה שבא לו. עכשיו, לך תתלונן.

:turn-l:
פורסם

יש לי חבילה מחו"ל שנשלחה ב 24.05 ולפי מקורות פנימיים נמצאת בנתב"ג כבר מה 28.05. מה אני עושה במצב כזה כי אני חייב את החבילה דחוף דחוף דחוף!

• תוכן חדש...