Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתבר שחבילות מחו"ל מגיעות מהר יותר מבארץ

הזמנה מאנגליה - שבועיים

דואר רשום בארץ 10 ימים

דואר רגיל כמעט חודש!!!

פורסם

מישהו שמע על חברת Buzzr?

הזמנתי נעליים מ-River Island (ממוקמים באנגליה) ב-22 במאי, כמה ימים אחרי ההזמנה קיבלתי מייל בעברית מ-"GCX" (אף פעם לא שמעתי עליהם?) שהמשלוח יצא לדרך, ואתמול (ה-26.5) קיבלתי SMS ששליח של Buzzr יגיע אלי הביתה עם החבילה בין השעות 17:00-19:00, וגם ניתנה לי אפשרות לשנות את התאריך ושעת המשלוח :shock: השליח הגיע בסוף לפני הזמן ומכיוון שעדיין לא הייתי בבית נסע למקום המרוחק כמה דק' מהבית שלי ומסר לי את החבילה. כן כן, חבילה מאנגליה הגיעה עד הבית תוך פחות מ-4 ימים. שוב: :shock:

יש לציין שלפני שלושה חודשים הזמנתי נעליים מאותו אתר ובאותה שיטת משלוח (10 פאונד - הכי זול) וזה הגיע לסניף הדואר כרגיל. מה פה קורה פה?

פורסם

אני לא יודע מה קורה בדואר באזור של ההורים שלי (קטמונים בירושלים), לפני כמה שנים היה סניף ברחוב סן מרטין. הסניף נסגר וניתן מענה בסניף קניון מלחה. החבילות היו מגיעות למכולת שהייתה צמודה לסניף שנסגר בסן מרטין. משם זה נדד למכולת ברחוב הורקניה ומשם זה עבר לשופרסל בקניון לב תלפיות. מה הולך שם?

הגענו לאסוף חבילות והבחור שעובד שם הביא לנו בכלל חבילה של מישהו אחר, הסטנדרטים נמוכים ומזכירים התנהלות של מדינת עולם שלישי, לא פלא שלא רוצים לשלוח לנו מחו"ל.

פורסם (נערך)

הזמנתי בעולם הקולנוע שבצפון, בתאריך 16/05.

דואר השליחים קיבל את הפריט יומיים מאוחר יותר, ב- 18.

עד היום אני נאבק מול הספק ומול דואר ישראל (דואר שליחים).

עידכון קצר: ע"פ האתר שלהם, החבילה הגיעה למחסן ההפצה באזור מגוריי ב- 21, אבל רק ב- 26 הם התחילו לנסות לספק אותה.

המוקדנית טענה שבמשך הזמן הזה הם ניסו לספק לי אותה אבל לא הייתי בבית ולא הייתה תשובה בנייד...

שקר!

לא קיבלתי שום SMS ושום טלפון.

והנייד עליי 24 שעות ביממה.

ואגב תמיד, אבל תמיד יש מישהו בבית.

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
פורסם (נערך)

30 למרץ. הזמנתי משהו מסין.

הספק (אי ביי) בעל דרוג זהב.

אתמול בלילה, לאחר שפשוט שום דבר לא בא, פניתי למרבה הבושה אל המוכר בפעם השלישית והודיתי שהרמתי ידיים.

המוכר זיכה אותי תוך מספר דקות.

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
פורסם

קראתי כאן המון עדכונים שליליים על דואר ישראל בדואר רשום.

אני תכלס לא מזמין דברים בארץ, בטח לא בדואר רשום...

אבל הפעם כן הייתי צריך כי זה היה די רחוק ורק הנסיעה תעלה לי לא מעט.

הזמנתי חבילה (שלט 40/60 ס"מ) מחנות בכפר ביל"ו (רחובות) ולפי מספר מעקב, ב-27.05 (רביעי) החבילה התקבלה בסניף דואר רחובות החדשה.

והיום בבוקר, כן היום.. קיבלתי את החבילה. יום ראשון.

דואר רשום רגיל, לא שליחים (עלה יותר).

זה די מהיר... כנראה השלט הזה די בולט בגודלו כך שאי אפשר לפספס אותו..

פורסם

אתה זכית בהגרלת השירות המהיר. הבעיה היא שרובנו לא זוכים...

דני

נ.ב אני הנמכתי את רף הציפיות. מבחינתי, אם הפריט מגיע, ולא משנה מתי - אני מרוצה. לרוב אני מרוצה.

פורסם

"לרוב", זה לא מספיק טוב.

שמתי לב לירידה בטיב השירות גם במדד זה. למשל, חשבונות בזק כבר חצי שנה לא קיבלתי. את החידוש לביטוח החובה של הרכב של אשתי, שאני מקבל בדואר כל שנה, לא קיבלתי. למזלי הם היו עירנים להתקשר. בכל שנה אני מקבל גם את כל הדוחות מחברות הביטוח / קופ"ג / קרן השתלמות. השנה הגיע אחד מרבים.

אני מקבל את הדואר בתיבת חלוקה נעולה, ככה שהדואר שלי לא נגנב, והחלוקה מבוצעת על ידי דואר ישראל בלבד.

:turn-l:
פורסם

וואי הזכרת לי. גם את החידוש ביטוח רכב שלי לא קיבלתי וחידשתי בסוף אפריל, ממש לפני חודש :?

גם אצלי זה תא דואר (לא בבניין, אלא האפורים באיזור הדואר).

פורסם

עדכונון : 1) פריט שנשלח מHK ללא מעקב ב10 למאי,נתקבל פתק בחמישי ונאסף היום,2)הסוללה הסוררת מBG עם הסטטוס המוזר,היום קבל שדרוג באתר הדואר ל"הפריט נשלח משבדיה (באמת?!),מקווה לקבל השבוע פתקית,3) עוד פריט קטנטן מHK ללא מעקב נשלח ב-26,פתחתי טיימר לשלושה שבועות-חודש :D

עידכון קצר: ע"פ האתר שלהם, החבילה הגיעה למחסן ההפצה באזור מגוריי ב- 21, אבל רק ב- 26 הם התחילו לנסות לספק אותה.

המוקדנית טענה שבמשך הזמן הזה הם ניסו לספק לי אותה אבל לא הייתי בבית ולא הייתה תשובה בנייד...

שקר!

לא קיבלתי שום SMS ושום טלפון.

והנייד עליי 24 שעות ביממה.

ואגב תמיד, אבל תמיד יש מישהו בבית.

מה אתה רוצה ממנה? היא אמרה לך מה שאמרו לה \ מישהו אחר הזין למחשב,לא ממש מעניין אותם מה קרה בפועל.

גוף אטום שכזה אתה יודע..שירות זה מהם והלאה.. :(

יובל - בעניינים קריטים כמו ביטוח הסוכן ביטוח שלי גם שולח דואר,גם מתקשר להודיע חודש לפני,וגם שולח סמסים.

לא בריא לסמוך על הדואר בדברים שכאלו.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...