Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

gcx זה איזושהי זרוע מקומית של ups. הקטע הנאחס הוא שמספר המעקב שלהם שונה מהמספר שups נותנים :|

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אולי השופרסל מסבסדים את השירות כי בדרך הזו הם מביאים לקוחות שבויים אל תוך החנות (שבדרך גם יקנו מוצר/שניים או עגלה)?

כנראה זו הסיבה:

מתוך ההודעה לעיתונות של דוברות דואר ישראל בדבר "הסכם שיתוף פעולה בין דואר ישראל ושופרסל למסירת דברי דואר בסניפי שופרסל"

"מנכ"ל שופרסל, איציק אברכהן: "שופרסל פועלת להרחבת סל המוצרים והשירותים הניתנים ללקוחותיה בסניפים, מתוך מטרה להקל על הלקוחות ולאפשר להם לרכז מקסימום פעילויות אפשריות במקום אחד. פעילות סניפי דואר ישראל בסניפים מצטרפת לפעילויות משלימות נוספות הקיימות בסניפי הרשת, כגון: בתי מרקחת, תשלומי חשבונות, משיכת מזומנים בקופה ועוד".

:turn-l:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אז ששופרסל ישלבו גם את ביטוח לאומי בסניפים שלהם ואז יהיה הרבה יותר קל לזרוק עליהם עגבניות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שתי הזמנות, שתיהן מאנגליה:

כפפת דיטיילינג (תחליף לפסטלינה) הוזמנה ב-30.4, הגיעה אתמול, לא ייאמן.

מצד שני, פאקינג שלט לשער חניון נשלח ב-21.4, ועדיין לא הגיע. המוכר טוען ששלח, ואני מאמין לו. כמובן שאין טראקינג (למה שיהיה? כולה 5 ליש"ט).

פורסם

מסתבר שהדואר מתחיל לבטל את התיבות האדומות:

'הביטול נעשה על ידי אטימת התיבה באמצעות ריסוס חומר פלסטי לחריץ והדבקת הודעה בעברית ובאנגלית: "תיבה לא פעילה".'

3607857363.jpg

פורסם

הזמנות מאיביי בוצעו לפני שבועיים בערך (בעיקר HK) והגיעו בהמוניהן השבוע, חלק קטן עדיין לא הגיע.

UK דווקא עדיין לא הגיע, סין עדיין לא הגיע (לא מפתיע) וקצת מ-HK לא הגיע

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

משלוח פנים ארצי של צרור, אחרי שאיבדתי כל תקווה הופיע אתמול לאחר כ3 שבועות. משלוחים מחו"ל קיבלתי לא פעם תוך פחות משבוע.

מסתבר שגם אותי החליטו לנייד לשופרסל.

למי יש כוח ללכת לאזור תעשייה בשיא הלחץ והפקקים, לחפש חניה, לעמוד בתור המטורף שכל אחד צריך חצי שעה כדי לקבל את החבילה שלו.

פרקי זמן כ"כ ארוכים שהיו מספיקים לשלוח לי את החבילה מסביב לעולם. צריך לשנות את לוגו הצבי - לצב.

M-TECH E46

פורסם

לא בכל צריך להאשים את דואר ישראל ,

חבילה מהחוף המערבי של ארה"ב הגיעה אחרי יותר מחודשיים , במעקב נראה שנתקעה בסינגפור..

כאשר הגיעה היתה עם פתק אפור במקום פתק ורוד , ועל החבילה חותמת של misspent to Singapore

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)

החבילה מDX הגיעה לבסוף (די מהר,שבועיים וטיפה)

2 חבילות מ HK גם הגיעו באותו יום (נארז עם גומיה ע"י הדואר כנראה),גם פה שבועיים וקצת

חבילה ישנה יותר מצרפת הגיעה לאחר 9ימים

כרגע מחכה לחבילה משבדיה (בטריה מBG) שנשלחה ב10 לחודש,ועוד חבילונת לחברה מ HK שנשלחה גם היא בעשירי לחודש.

האם חל שיפור? נגמר העומס וחזרנו לזמנים רגילים (יחסית) ?

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני באמת לא מצליח להבין את החוקיות חבילות שנשלחות אלי מהונג קונג בזמן זהה יום יומיים פלוס מינוס מגיעות חלקן אחרי שבועיים וחלקן מגיע אחרי מעל חודש, לא ברור מה הם עושים שם בדואר.

מרפי גם דואג לי ככה שתמיד ביום של איסוף החבילות ועמידה בתור כאשר אני חוזר אני מקבל את הפתקים האדומים של שאר החבילות.

אגב ממליץ לכולם על myvisit אפליקציה שעובדת נהדר ומקצרת את זמני ההמתנה בדואר, מה שכן התפעול שלה לא נוח ודי לא אינטרקטיבי למשתמש.

פורסם
לא בכל צריך להאשים את דואר ישראל , חבילה מהחוף המערבי של ארה"ב הגיעה אחרי יותר מחודשיים , במעקב נראה שנתקעה בסינגפור..

כן. 1% מהמקרים הם באמת לא באשמת דואר ישראל. יפה מאד.

אני באמת לא מצליח להבין את החוקיות חבילות שנשלחות אלי מהונג קונג בזמן זהה יום יומיים פלוס מינוס מגיעות חלקן אחרי שבועיים וחלקן מגיע אחרי מעל חודש

אין מה להבין כי אין חוקיות.

דני

• תוכן חדש...