Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתקופה שבה כן היה מעקב משלוחים מתפקד, דואר רשום היה איטי באופן מובהק מדואר שאיננו רשום. אני מסכים שיש דרך יעילה לעשות מעקב משלוחים שאיננו מעכב משלוחים, אבל כנראה לא בבית ספרנו.

זה עדיין ככה.

את מרבית החבילות שלי מארה"ב אני שולח לא רשום, זמני הגעה בין 5 ל 12 יום בממוצע. ברשום? בין 10 ל 25 יום.

אני שוב אומר את זה-

המניפסט כבר שם, גם בארגזים וגם בשקים. ההחלטה לא לסרוק היא עצלנות נטו, ההפרש בין כן לעשות ללא לעשות הוא כמה דקות בכל תחנה.

פורסם (נערך)

טוב או שדואר ישראל ממש השתפרו או שהם משקרים.

כמו שאמרתי יש לי שתי חבילות מה 14 ומה 15 לחודש מגרמניה שהסטטוס של שניהן היה "הפריט נשלח מגרמניה". יום שישי יצרתי קשר עם הדואר ונאמר לי כי "הפריטים טרם נכנסו ארצה". יום שישי (כלומר לפני יומיים, כולל שבת באמצע)! אז או שקרה נס ויום שישי \ היום נחת מטוס, ואחת מהחבילות עברה מכס, סניף מיון, סניף מרכזי והיום הגיע לסניף האזורי, או שדואר ישראל שיקרו ואין להם מושג מתי ואיך החבילה נכנסת ארצה. אא וכמובן לא עידכנו סטטוס. מ"הפריט נשלח מגרמניה" זה עבר ישר ל "הפריט הגיע ליחידת הדואר XXX לשם מסירתו לנמען".

האם הגיוני שמהרגע שהחבילה מגיע לארץ לוקח לך כ 8-9 שעות להגיע לסניף האזורי?

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם
טוב או שדואר ישראל ממש השתפרו או שהם משקרים.

כמו שאמרתי יש לי שתי חבילות מה 14 ומה 15 לחודש מגרמניה שהסטטוס של שניהן היה "הפריט נשלח מגרמניה". יום שישי יצרתי קשר עם הדואר ונאמר לי כי "הפריטים טרם נכנסו ארצה". יום שישי (כלומר לפני יומיים, כולל שבת באמצע)! אז או שקרה נס ויום שישי \ היום נחת מטוס, ואחת מהחבילות עברה מכס, סניף מיון, סניף מרכזי והיום הגיע לסניף האזורי, או שדואר ישראל שיקרו ואין להם מושג מתי ואיך החבילה נכנסת ארצה. אא וכמובן לא עידכנו סטטוס. מ"הפריט נשלח מגרמניה" זה עבר ישר ל "הפריט הגיע ליחידת הדואר XXX לשם מסירתו לנמען".

האם הגיוני שמהרגע שהחבילה מגיע לארץ לוקח לך כ 8-9 שעות להגיע לסניף האזורי?

אותו סיפור כמוני, חבילה מה-14 לחודש מסינגפור הסטטוס הוא החבילה נשלחה מסינגפור ב-14.3.

עד עכשיו מחכה לשינוי או לפתק המיוחל

פורסם

yuvk

יש לך סימוכין לזה? כי אני יודע שיש סטטוס של "הפריט התקבל מ.." וההיגיון אומר שכאשר המוצר יוצא ממדינת המקור הסטטוס יהיה "הפריט נשלח מ.." וכאשר הוא נכנס ארצה הסטטוס משתנה ל "הפריט התקבל מ...".

פשוט אני ממש לא אוהב שמשקרים לי, בעיקר כשמשקרים לי לגבי דברים שעלו לי אלפי שקלים, ואני שוקל להגיש תלונה, כי נאמר לי במפורש על ידי נציגת דואר ישראל כי "הפריטים טרם נכנסו ארצה".

פורסם

אני חושב הדואר לא יודע על החבילות עד שהן מגיעות ארצה. אם הדואר היה מקבל את המידע על החבילה (עוד בדרכה) מארץ המוצא, ומציג אותו במעקב המשלוחים (לא בלתי אפשרי) אז זה היה קורה בסמוך לסטטוס האחרון שלה שם. בפועל, "הפריט נשלח מ..." מופיע ימים עד שבועות אחרי הסטטוס האחרון בארץ המוצא.

לא, אין לי סימוכין. רק הנסיון וההגיון שלי.

:turn-l:
פורסם

טוב במקרה שלי הסטטוס "הפריט נשלח מגרמניה" התעדכן באותו היום שבו DHL עידכנו כי שלחו את החבילה ארצה. אז אפשרות אחת היא שהחבילה באמת יצא מגרמניה והגיע באותו היום לארץ (לא בילתי אפשרי), ואפשרות שניה שדואר גרמני מעדכן את הדואר הישראלי.

פורסם

מגרמניה הגיוני שהטיסות ישירות, ולכן זה קורה באותו יום. לפעמים יש הפרש של ימים רבים בין הסטטוס האחרון בארץ המוצא לסטטוס הראשון בדואר ישראל (שהוא "נשלח מ..." במקום "התקבל מ...").

טכנית אפשרי שדואר ישראל יספר לנו על חבילות בדרכן לארץ, אבל זה לא ממש סביר.

פורסם

"הפריט נשלח מ" אומר שהפריט נשלח מ, לא התקבל. יום עדכון הסטטוס יהיה אותו יום של העדכון באתר הדואר הזר.

מה שכן, זמן קבלת המשלוח בארץ הוא ביום יום אחד ל 4 ימים גג אחרי זה אם יש ניתוב זר. כל השבוע פלוס שהסטטוס לא משתנה, החבילה סתם בארץ בנתב"ג לא זזה.

USPS התחילו לעדכן שחבילות שלהם מגיעות למדינה זרה, מי ששולח חבילות גדולות (Parcel service) יכול לראות את הפרש העדכונים בין USPS לדואר ישראל, שבוע פלוס בנוהל.

פורסם

שתי חבילות מאנגליה, די קטנות, בגודל של מעטפה גדולה, הגיעו מאנגליה אחת לאחר שבוע, והשניה לאחר עשרה ימים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
"הפריט נשלח מ" אומר שהפריט נשלח מ, לא התקבל. יום עדכון הסטטוס יהיה אותו יום של העדכון באתר הדואר הזר.

הלוואי.

זו בהחלט משמעות הסטטוס. א-ב-ל מהנסיון שלי, זה לא כך. הסטטוס "הפריט נשלח מ.." או לפעמים "הפריט התקבל מ..." מופיע ימים ולפעמים שבועות אחרי הסטטוס האחרון בדואר ארץ המוצא, ולכן אני מאמין ששניהם בפועל מוזנים בהגעת הפריט ארצה.

במערכת מעקב משלוחים נורמאלית הסטטוס הראשון היה צריך להיות "הפריט נשלח מ..." ואחריו ,"הפריט התקבל מ...". בפועל, מעולם לא ראיתי את שניהם אחד אחרי השני, מה שמחזק את הטענה.

פורסם

אני קיבלתי טופס "מצהר יבוא טובין בדואר" עם תאור של הלבשה וערך של 395 שקל, רוצים מע"מ 71 שקלים.

הטופס על השם שלי (לכאורה, במקום ליאור כתוב ל. שם משפחה) והישוב הוא פתח תקווה בה אני עובד (ולכאן אני מקבל את כל החבילות שאני מזמין).

החבילה נשלחה משוודיה עם מספק מעקב של SE בסוף.

הכל טוב ויפה, אממה? לא הזמנתי כלום ושום דבר בחודשים האחרונים מחו"ל, ומעולם לא הזמנתי הלבשה מחו"ל :roll:

וכמובן שבטלפון לבירורים לא עונים.

הטוב בכל הסיפור זה שהפריט נשלח ב-12/3 משוודיה וב-16 כבר הפיקו את הבקשה לתשלום הזו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

פריט דואר מארה"ב מראה סטטוס של "Your item departed a transfer airport in Ben Gurion Intl, Tel Aviv Yafo, ISRAEL on March 25, 2015 at 3:40 pm. The item is currently in transit to the destination."

סוג המשלוח הוא Priority Mail International Parcels, Registered Mail.

יש טעם לצפות לחבילה בשבוע הקרוב?

Leasingfahrzeug oder nichts

• תוכן חדש...