Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט מדהים, דבר כזה עוד לא היה לי :-o

נעליים מגרמניה הוזמנו בראשון, אתמול הגיע הפתק והיום נאסף, נטו יום וחצי משלוח מגרמניה לארץ. :shock:

משלוח רגיל סטנדרטי של 10 יורו.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

כן גם לי הגיע החבילה מסין סוף סוף ובזה תם הגולל על רכישותיי לעתה (עד המכה הבאה..)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ההזמנה האחרונה שלי מהביי נעשתה ב-6.2.15. כעבור מספר ימים קיבלתי הודעה מהמוכר שהחבילה מעוכבת במכס הסיני. בינתיים אין חדשות.

יש לי עוד 10 ימים לפתיחת קייס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חבילה מצרפת הגיעה עד הבית תוך שבועיים בדיוק

לעומת זאת לחבילה מאנגליה אני מחכה כבר שלושה שבועות

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם (נערך)

סט מגבים לגרנדה שלי (כל ה-3) שנישלח באמצע דצמבר מסין שנה שעברה הגיעה השבוע... כמעט 3 חודשים :-(.

אולי זה היה תקוע עד עכשיו בארץ כי הוא היה ארוז בספוג הלבן הזה והקוטר החיצוני היה כ20 ס"מ על אורך של כמעט מטר חחח.

המחיר אגב היה 16$ כולל המישלוחה- שווה לא?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

כן חחח, הגעתי למסקנה שזה מוצר שלא מומלץ להזמין מחו"ל, גודל החבילה דיי עושה בעיות כניראה ותוקעת אותו, עכשיו לפחות יש לחורף הבא :-).

כל מה שהזמנתי איתו ואחריו הגיעו גג אחרי חודש, לרוב תוך כשבועיים.

נ.ב- אצלי זה החיבור המוזר של פיאט שקשה לימצוא בכל מקום, להבדיל מהחיבור הסטנדרטי הנפוץ בכל תחנת דלק וכו'.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הורדתי את האפליקציה, שניתן לקבוע בה תור מראש לדואר. מדובר בפיילוט והסניף שלי, הוא אחד מאותם סניפים, שמשתתפים בניסוי.

קבעתי תור, הגעתי עשר דקות לפני, קיבלו אותי והלכתי הביתה :).

חשוב להגיע בזמן, כמובן.

אגב, הסניף שלי, מקבל המון, אבל המון תלונות, על המתנה רבה עד לקבלת שירות.

אולי, סוף סוף, התקדמנו? :)

פורסם

משלוח מקוריאה יצא ב- 02/03, הגיע ב-15/03. היום הלכתי לקחת מהסניף, לא היתה נפש חיה :twisted:

משלוח מגרמניה שנשלח מ 04/03 הגיע כבר שבוע שעבר.

פורסם

לאיטיות המחרידה ולטעויות של הדואר כבר התרגלתי אבל לביזיון כזה לא ציפיתי (המכס השאיר את הקופסא פתוחה)20150320_123549.jpg

עצוב שחוץ מלקלל בעצבים אין מה לעשות עם זה .

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

חבילה שנשלחה ב-EMS מקנדה ב-9/3, נחתה בארץ ב-18 ועד היום אין ציוץ. תאמרו שזה פחות משבועיים וזה לא נורא, אבל זה אמור להיות משלוח מהיר עליו יגבו ממני אקסטרה תשלום עמילות, בעוד שמשלוחים רגילים מקנדה אני גם מקבל בפרק זמן של כשבועיים. FEDEX ודומיהם גם משגלים אותך במחירי עמילות, אבל משלוח שלהם לפחות מגיע תוך ארבעה ימים.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

מומחי דואר, שאלה לי אליכם

שתי חבילות שהסטטוס שלהן "הפריט נשלח מגרמניה" כבר שבוע. מה זה אומר? תקוע במכס?

• תוכן חדש...