Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אנסה. עדכונים בהמשך...

דני

עדכון: אחרתי. עבר הזמן לערעור. עכשיו נראה אם החבילה בכל זאת תופיע אצלי מתי שהוא. הכל יכול להיות...

עריכה אחרונה על ידי dny
פורסם

חייב לשתף:

ביום שבת האחרון 7/2/2015 חשקה נפשי (האמת שזו לא בדיוק נפשי, אלא נפשו של המסרק הגה בברלינגו) בגומיה חדשה.

חלקים כאלה אני אוהב להזמין מקורי. בכלל, חלקי גומי מקוריים הם מאוד איכותיים ויש רכיבים שאני מעדיף להשקיע מראש ולהיות בראש שקט.

חיפשתי את החלק בארץ, ביררתי עלות, עשיתי השוואה מול eBay ומצאתי חנות באנגליה במחיר שנמוך בכ-30% מהארץ, כולל משלוח.

לחצתי על כפתור ההזמנה בשבת בצהריים, וביום חמישי (!) הגומיה חיכתה לי בתוך תיבה הדואר !

אפשר לומר ש 4.5 ימי עסקים והגומיה הגיעה ליעדה. פשוט לא יאומן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

עוד עדכון (בערך):

שאלתי בסניף הדואר שלי, והם אמרו לי שיש עוד תקווה. הם אומרים - שימו לב - שהרישום "החבילה נמסרה ללקוח" נעשה כאשר החבילה מגיעה לסניף. גאוני. לכן יתכן שהחבילה עוד תגיע לסניף הדואר הנכון ואולי אפילו עד אלי. מתי שהוא.

דני

פורסם

מניסיוני, התשובה שמסרו לך לא נכונה.

כל פעם שבצעתי מעקב אחרי דואר שנשלח אליי, ראיתי שלב ראשון הודעה החבילה הגיעה לסניף X, רק לאחר שהייתי לוקח את החבילה (הייתי רואה במיידית) החבילה נמסרה ללקוח בתאריך XXXX בשעה YYYY.

פורסם

^ מחזק את טרונצ'ו.

קצת עידכונים ממני.

חבילות ללא מספרי מעקב לא מגיעות - פשוט מאוד.

חבילה אחת עם מספר מעקב נמצאת במשלוח כבר 32 יום, למרות שעל פי המעקב היא עדיין נמצאת בטראנזיט. מעניין אם היא תגיע.

חבילה נוספת עם מספר מעקב, נלקחה כבת ערובה ולא תשוחרר בלי כופר.. סליחה, פתק, שכמובן דואר ישראל הפסיק לשלוח אותם, לפחות לי (קרה אותו סיפור עם החבילה הקודמת).

פורסם

התשובה לא נכונה. ל"נמסר ללקוח" יש רק משמעות אחת, ועובד שמזין נמסר ללקוח לחבילה שעדיין לא נמסרה מבצע רישום כוזב.

ישראל חתומה על אמנת דואר של איוד הדואר העולמי. מעניין מתי יעיפו אותנו משם.

:turn-l:
פורסם

חבילה שיצאה מצרפת ב-7 לפברואר עדיין לא נחתה בארץ, או שמא נחתה ומס' המעקב לא מעודכן.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

הוא עדיין באוויר, שכן ע"פ דואר ישראל, מטוסים יכולים לטוס שבועות ללא הפסקה כלשהי.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
גמני מחכה לחבילונת מסין (נשלח בשני שעבר) וחבילה טיפה גדולה מאנגליה (נשלח ראשון שעבר).

שניהם משלוח רגיל ללא מעקב.

מצחיק שפריט מסין הגיע (היום) תוך 13יום (מ2/2/15) והחבילה מאנגליה עדין משוטטת איפשהו.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...