Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מוצר שאני רוכש מעל 30-40 דולר, אני שולח הודעה למוכר בה אני מבקש שלא ישתמש בשירות EMS.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

גם אני, אבל מה הסיכוי שמוצר ב15 דולר ישלח ב ems?

מעל 30 דולר כבר עולה בי החשש שהמוכר עלול לשלוח ב ems.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

חבילה מאנגליה הגיעה תוך שבוע, גם חבילת מארה"ב 9 ימים.

2 חבילות מגרמניה כבר חודש וחצי ואין זכר..

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

עידכון:

לאחר שיחה עם שרות הלקוחות של איביי, קיבלתי החזר כספי מלא.

והלקח נלמד: לא להזמין מאיטליה. (בהמלצתו של the one23 )

פורסם

שלושה ימים במשלוח רגיל לחלוטין? נראה לי נשבר פה שיא..

גמני מחכה לחבילונת מסין (נשלח בשני שעבר) וחבילה טיפה גדולה מאנגליה (נשלח ראשון שעבר).

שניהם משלוח רגיל ללא מעקב.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

משלוחים מגרמניה לוקחים יותר מדי זמן לאחרונה לעומת פעם.

פריט שנשלח מגרמניה ב16.1, הגיער היום פתקית.

אחד לקח חודש וקצת מהשליחה.

עוד פריט שהוזמן ב4.1, אין זכר ממנו.

פורסם

רגיל לחלוטין. לא רשום (רשום היה מעכב את החבילה). מדובר בספר שהוזמן מחנות באמאזון UK. אני לא זוכר את השעה המדוייקת אבל הספר הוזמן אחרי 9:30 בבוקר של ה-1.2.

:turn-l:
פורסם

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3651920,00.html

והנה כתבה בכלכליסט בדיוק על זה, כל הרווח שעושים במשלוחים של איביי לפעמים הוא פחות מ 20 שקל על קניה בודדת אחרי הורדה של עמלות ומשלוח, והנה כל הרווח נעלם.

אפשר להבין את כולם, הדואר לא צריך לסבסד אף אחד אבל ההכנסה של אנשים נפגעה קשות, בעיה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם (נערך)
משלוח מאנגליה הגיע ב-3 ימים (!). הוזמן ב-1.2 בבוקר והפתק התקבל ב-3.2 (נאסף ב-4.2 בבוקר).

כנ"ל,

3 משלוחים מאנגליה לכבוד וולנטיין דיי בגדלים שונים מקטן ועד לדובי 14" ממוכרים שונים, הגיעו כולם במכה תוך שבוע.

הלקח - רוצים לקבל משלוחים בבטחה ויותר חשוב בזמן- רק מאירופה.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

שלחו לי חבילה ברשום, לפי מספר המעקב החבילה נמסרה אתמול בקרית מוצקין. שזה יפה מאד, חוץ מזה שאני לא גר שם. גם לא קרוב.

כמובן שכתובת המשלוח לא היתה לקרית מוצקין.

מה אפשר לעשות?

דני

פורסם

לא חושב שזה קשור למדינת מוצא אלא למידת החשדנות של המכס,

אני די בטוח שהם כבר סימנו אותי אצלם.

קניתי מטען חכם לסוללות (כל הסוגים, ביקורת בהמשך) ב16.1 נכנס לארץ, קיבלתי אותו שלשלום.

החנות סינית אבל המשלוח מהולנד.

הsj4000 שהייתה במכס חודש וחצי יצאה משוודיה.

פורסם
שלחו לי חבילה ברשום, לפי מספר המעקב החבילה נמסרה אתמול בקרית מוצקין. שזה יפה מאד, חוץ מזה שאני לא גר שם. גם לא קרוב.

קיימות שתי אפשרויות: או שהדואר טעה ומסר את החבילה לאדם הלא נכון, או שהמוכר הסיני נתן לך מספר מעקב של חבילה אחרת שנשלחה לישראל, כדי להרויח זמן עד שתסתיים הגנת הלקוח.

אם אתה יכול לפתוח דיספיוט, אתה יכול להראות למוכר ולפייפאל/איביי/אלי שהחבילה, לפי מספר המעקב שמסר המוכר, נמסרה בכתובת אחרת מהכתובת שלך (לדואר ישראל יש אתר באנגלית).

:turn-l:
  • תוכן חדש...