Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן.

גם אני חשבתי שהבעיה היא במכס,כי החבילה היא מעל 75 דולר.

בכל אופן לא קיבלתי דרישה לתשלום מכס,לפני החבילה הזו הזמנתי עוד חבילה מגרמניה שגם לה לקח חודש פלוס.

דווקא בפעמים הקודמות שהזמנתי מגרמניה זה היה זריז והשיא היה 3 ימים מגרמניה עד הבית.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

עדכון - הבעיה עם מספרי המעקב של דואר רשום (לא שליחים) הסתדרה רק עכשיו. גם הבוקר היתה בעיה עם זה.

הסטאטוס חזר... נראה מתי החבילה תגיע.

פורסם

צרור קטן (2 מחזיקי מפתחות - פחות ממאה גרם) שנשלח מתאילנד ב-17/2 נחת היום בתיבת הדואר תוך 9 ימים.

מה שעוד יותר הפליא אותי היה המחיר ששילם השולח על החבילה - 20 באט (כשני שקלים).

פורסם

החבילה מאנגליה הגיעה סוף סוף היום (אחרי שדברתי עם המוכרת,זיכתה אותי [למרות שבקשתי שתחכה],ועכשיו שלחתי לה מייל שתבטל את הזיכוי בשביל שתקבל את כספה חזרה - כי שלמתי עם כרטיס משולם מראש וזה פרוצדורה לראות את הכסף..)

החבילה עם מעקב מארה"ב גם הגיעה היום (שחקתי ראש קטן ובמקום לחכות למחרת,הלכתי עם שני הפתקים,וקבלתי אותם במקום..)

עוד חבילונת עם מעקב מסין עדין ללא שינוי אך די חדשה יחסית (סטטוס סיני אחרון צוין ב26 לפברואר,כנראה מתי שעזב את סין)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

חבילה מקוריאה של מגבות דיטיילינג הגיעו תוך שבוע...

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

פורסם

לא השתחרר שום פקק, אני ממתין ל-15 חבילות שהמוקדמת שבהן נשלחה ב 29/1/15, מספרי מעקב לא מניבים כלום.

זאת ועוד, חבר פה בב"ש אומר שנאמר לו בדואר שהחבילות לא מפוזרות לתתי הסניפים בשכונות, אלא נשארות בסניף המרכזי, הבעיה שגם פתק הם לא שולחים, הוא נלחם בהם עם מס' המעקב שיש לו עד שמישהו נאות לחפש ולתת את החבילה. תוך שבוע היו שולחים אותה חזרה לשולח.

בזיון של דואר, חייב תחליף לחרא הזה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

בבאר שבע אכן יש סניפים שקרסו תחת העומס, וכדי להפחית בהם את כמות המבקרים פשוט סגרו חלק מסניף הדואר המרכזי (כל שטח חנות הדואר) ומאחסנים שם את החבילות שנועדו להגיע לסניפים העמוסים.

אבל כן מקבלים פתק להגיע לקחת, למיטב ידיעתי אין בעיה מיוחדת עם החלוקה.

גם יש מדבקה עם קוד על הפתק האדום, למיטב הבנתי זה נועד למציאה מהירה של החבילה, כי זה באמת המון חבילות, אני אעלה תמונה בהזדמנות.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם (נערך)

באמת כנראה יש פקק בדואר, חבילות משיפיטו ארה"ב לוקח להם הרבה זמן להגיע. כבר חשבתי שחבילה אחת הלכה לאיבוד, כי משום מה היא טיילה דרך המכס בהולנד. היא נשלחה ב-2/2.

March 2, 2015 , 1:42 pm Attempted Delivery Abroad ISRAEL

March 2, 2015 , 1:39 pm Attempted Delivery Abroad ISRAEL

March 1, 2015 , 10:37 am Processed Through Sort Facility ISRAEL

February 10, 2015 , 7:03 pm Customs Clearance NETHERLANDS

February 10, 2015 , 7:02 pm Processed Through Sort Facility NETHERLANDS

עריכה אחרונה על ידי car_me

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

• תוכן חדש...