Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאיטיות המחרידה ולטעויות של הדואר כבר התרגלתי אבל לביזיון כזה לא ציפיתי (המכס השאיר את הקופסא פתוחה)[ATTACH=CONFIG]417398[/ATTACH]

עצוב שחוץ מלקלל בעצבים אין מה לעשות עם זה .

ואי אפשר לבוא למכס בטענות?

Opel Adam S 2017

פורסם
שתי חבילות שהסטטוס שלהן "הפריט נשלח מגרמניה" כבר שבוע. מה זה אומר? תקוע במכס?

יש כמה אפשרויות:

• תקוע במכס.
  • תקוע במיון הדואר.
  • תקוע בסניף הדואר המקומי.
  • הלך לאיבוד.
  • חזר מאיבוד.
  • הוחזר לשולח.
  • נמסר, אבל לא לך.
  • להמשיך?

דני

פורסם
יש כמה אפשרויות:

• תקוע במכס.
  • תקוע במיון הדואר.
  • תקוע בסניף הדואר המקומי.
  • הלך לאיבוד.
  • חזר מאיבוד.
  • הוחזר לשולח.
  • נמסר, אבל לא לך.
  • להמשיך?

דני

:cry::cry: דואר מסריח

פורסם

"הפריט נשלח מגרמניה" זה הסטטוס הראשון בקבלת הפריט בארץ. אחרי זה יש מכס, מיון, סניף עירוני, סניף מקומי, הודעה ראשונה, הודעה שנייה.

העדכון הבא של הסטטוס יהיה כנראה כשיופק פתק אדום בסניף המקומי שלך. אתה יכול לחכות עוד שבוע - שבועיים לפחות בלי סיבה לדאגה. החבילה לא "תקועה" אלא מתקדמת בקצב האופייני,לצערנו.

:turn-l:
פורסם

חבילה שנשלחה בדואר הולנד מסין ב-02.03 הגיעה ארצה ב-09.03 ("הפריט נשלח מהולנד...") ורק היום קיבלתי אותה.

פורסם

בחודש האחרון קיבלתי שלושה חבילות מסין בפחות משלושה שבועות, אחת החבילות הגיעה אחרי עשרה ימים!

פורסם

2 עדכונים יחסית הזויים עבורי:

1. חבילה מסין ללא דואר מעקב, חבילה קטנה (כבלים) שנשלחה ב-15.03 הגיעה היום 25.03 (רק 10 ימים)

2. חבילה מסין שנשלחה בדואר רשום סינגפור ב-22.03 התעדכנה בדואר ישראל "הפריט נשלח מסינגפור ב 25/03/2015"

פורסם

חבילה מגרמניה שנשחלה לארץ ב17/03. עדיין אין לה זכר מלבד הודעה באתר הדואר "הפריט נשלח מגרמניה בתאריך 17/03/15".

למה לא מעכדכנים על תהליך שהחבילה עוברת בארץ?

בגרמניה החבילה נשלחה תוך יום מרגע הפנייה לDHL, כל שלב נשרם ומתעדכן באתר.

אני לא מבקש הרבה, רק חצי מהיעילות של השירות הגרמני.:mm_mad:

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

Murik

יש לי מצב דומה עם חבילה מגרמניה עם אותו סטטוס, מה 15/03. פניתי לדואר ישראל והם אמרו לי שהחבילה לא נכנסה לארץ עדיין.

בגרמניה זה נשלח עם DHL שזה דואר גרמני ולא DHL שאתה מכיר בארץ (קריא לא אקספרס עם שליח) ולכן, דווקא הפעם, יש לי תחושה שהבעיה היא בדואר הגרמני ולא דווקא בישראלי.

אפשרות אחרת כמובן שדואר ישראל סיסטמטית מאבד חבילות מגרמניה.

פורסם

אני לא רוצה יעילות גרמנית. הספיק לסבא ולסבתא שלי.

דואר ישראל הפסיק לעדכן את מעקב המשלוחים במסגרת ה"התעיילות" שלו. החבילות היו ממתינות בכל תחנה לסריקה ולכן דואר רשום היה מתעכב הרבה ביחס לדואר רגיל.

היום דואר רשום נסרק פעם אחת בכניסה לארץ (ולא תמיד) ופעם שנייה בסניף של הלקוח. אם ידרשו מהדואר לעדכן את מעקב המשלוחים בעל תחנה, כנראה שזמני ההמתנה יתארכו עוד יותר.

פורסם

זה חד וחלק לא נכון, על כל שק דואר יש את מניפסט המשלוח (כל ברקודי הרשומים), וגם על כל ארגז משלוח שסוגרים לאחר המיון בבית המיון. הפריטים לא נשלחים לתחנות היעד אחד אחד.

ההבדל בין לסרוק ללא לסרוק הוא כמה דקות בכל תחנה, ובגלל שישראל היא מטר על מטר אין הרבה תחנות באמצע גם ככה.

נטו עצלנות וחוסר יעילות.

פורסם

בתקופה שבה כן היה מעקב משלוחים מתפקד, דואר רשום היה איטי באופן מובהק מדואר שאיננו רשום. אני מסכים שיש דרך יעילה לעשות מעקב משלוחים שאיננו מעכב משלוחים, אבל כנראה לא בבית ספרנו.

למרות שמעצבן אותי העדר מעקב המשלוחים (התרעתי פה בעצמי כשהוא הפסיק), אני מעדיף מיון מהיר ויעיל על מעקב יעיל על מיון וחלוקה איטיים. היום, כמובן אין לא את זה ולא את זה.:evil:

פורסם
Murik

אפשרות אחרת כמובן שדואר ישראל סיסטמטית מאבד חבילות מגרמניה.

לא רוצה לחשוב על אופצית אובדן , המוצר עלה לי קרוב לאלפיים.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• תוכן חדש...