Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק קיבלתי את הG החדש שלי מאמאזון

עשו טעות המסכנים ושלחו דרך UPS, ולא i-parcel

הפעם הטלפון עוכב ע"י המכס (בני אלף), לא התביישו לפתוח את מלוא האריזה כדי לוודא שאין שם איזה S6 מוחבא.

לעזאזל אתכם, יש חשבונית של אמאזון, יש קופסה סגורה למהדרין, למה להרוס לי את הUnboxing? :cry::cry:

פשוט בני ז***.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
מפגרים. פעמיים הזמנה שלי מאמאזון עוקבה (לכאורה) לבדיקה פיזית על ידי המכס, ובשתי הפעמים האריזה לא נפתחה.

עוכבה, עוכבה. :oops:

היית מעדיף שכן יפתחו? הלכו לקראתך ולא פתחו.

דני

שלא יעכבו. חבילה מאמאזון מכילה בדיוק מה שאמאזון כותבת בהצהרת המכס. ואם אתם לא מאמינים לאמאזון, תפתחו ותבדקו. סתם לעכב את החבילה לכמה ימים ובסוף לא לבדוק - מה המטרה?

:turn-l:
פורסם
עוכבה, עוכבה. :oops:

שלא יעכבו. חבילה מאמאזון מכילה בדיוק מה שאמאזון כותבת בהצהרת המכס. ואם אתם לא מאמינים לאמאזון, תפתחו ותבדקו. סתם לעכב את החבילה לכמה ימים ובסוף לא לבדוק - מה המטרה?

לא מדוייק. למשל ראוטר אלחוטי שהוזמן מאמאזון ארה"ב הוגדר כאיזה חלק וידאו, אחרת כנראה שהיו מבקשים אישור משרד תקשורת.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
סססעמק!!

חבילה שנשלחה אלי מאשדוד לירושלים, "התקבלה ב2/4 באמצעות יחידת הדואר רובע ט אשדוד".

מאז נעלמו עקבותיה.

מה לעזאזל קורה שם בדואר?!

היום החבילה הגיעה.

חודש(!!) לקח לה להגיע מאשדוד לירושלים.

עד היום בבוקר הסטטוס שלה באתר שלהם לא השתנה.

רק אחרי שאישתי אספה אותה, הסטטוס שונה ל "נמסר".

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אני גר ביישוב. מאוד מקווה שזה לא יגיע לשופרסל כי זה לנסוע לעיר...

מעניין איך יקבעו את זה.

אגב, חבילה שהזמנתי מאמזון הגיע לסניף דואר ביישוב ליד ולא לבית עם שליח.

זה שינוי במדיניות? שנים שקיבלתי עם שליח עד הבית, אפילו לפני חודש קיבלתי עד הבית.

פורסם (נערך)

אגב, חבילה שהזמנתי מאמזון הגיע לסניף דואר ביישוב ליד ולא לבית עם שליח.

איזה אמאזון (אנגליה? ארה"ב?) ואיזה סוג משלוח היה למכירה? (תכנית amazon global? משלוח עם UPS? משלוח עם i-parcel?)

ישנן מכירות באמאזון שנשלוחת בדואר רגיל. הכל מצויין במכירה. אני רק רוצה לברר שחו"ח i-parcel שמשתמשים בדואר שליחים למסירה בארץ לא "שינמכו" אותך.

שאלה מעניינת. מצד אחד זה עשוי לשפר את איכות השירות. מצד שני, לא מובן לי איך לדואר, שגם ככה יש לו את מערך העובדים והסניפים, משתלם לשלם לשופרסל לבצע את החלוקה עבורו, במקום לעשות זאת בכח האדם והתשתיות של הדואר.

אולי השופרסל מסבסדים את השירות כי בדרך הזו הם מביאים לקוחות שבויים אל תוך החנות (שבדרך גם יקנו מוצר/שניים או עגלה)?

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

מבחינתי, זה נראה כאילו הדואר מתעסק בדבר הלא נכון. אין לי בעיה עם שעות חלוקה, מה שמעצבן אותי זה איכות השירות:

חבילות ללא מעקב - לא מגיעות.

חבילות אחרות מתעכבות במשך 3 שבועות ויותר בלי עידכונים וכל ניסיון לבירור על מצב החבילה מסתיים בתגובה מהדואר "החבילה עדיין לא נכנסה ארצה", כאשר ברור לכולם שזה שקר כי אף מטוס לא טס רצוף במשך 3 שבועות.

שיתמקדו בזה. אבל אולי אני סתם קטנוני.

פורסם

אולי אין לך בעיות עם שעות החלוקה (בעצם מדובר על שעות פתיחת הסניף , אבל לא נורא ) אבל יש בעיה עם התורים

ובמידה וחלק מהחלוקה יעבור לרשת שופרסל, זה יקל על התורים בסניף הדואר (ישרת פחות אוכלוסיה ) וגם התור בסניפי שופרסל הוא לרוב קצר

הפיילוט בסניף בנס ציונה כבר קיים לדעתי מעל לחודש , וכל פעם שהגעתי לסניף בשעות הערב המאוחרות לבצע קניות , תמיד בעמדה של הדואר בסניף לא היה תור של יותר מ 2-3 אנשים

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...