Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
סססעמק!!

חבילה שנשלחה אלי מאשדוד לירושלים, "התקבלה ב2/4 באמצעות יחידת הדואר רובע ט אשדוד".

מאז נעלמו עקבותיה.

מה לעזאזל קורה שם בדואר?!

נגנבה / נמסרה למישהו אחר.

פורסם

חבילה שנשלחה מארה״ב ב-26/2/2015, נחתה בארץ ב-03/03/2015 נמסרה לאשתי היום, 20/04/2015 בסניף הדואר הידוע לשמצה במודיעין לאחר שאשתי נקטה יוזמה וניגשה לסניף למרות שלא הגיע פתק ורוד

פורסם

יש מצב :/

בכל מקרה, פניתי למוכר ("על גלגלים"), כי בדואר אמרו לי שרק השולח יכול לפתוח פנית בירור.

הנציג היה מאוד שירותי ואמר לי שבמקרה ועד יום ראשון הסטטוס לא ישתנה, הוא ישלח לי מוצר חדש על חשבונו ואם החבילה הקודמת תגיע, אנחנו כבר נסתדר.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

מישהו הזמין לאחרונה מדיל אקסטרים? איטיים חבלז

הזמנתי פריט ברביעי,ומאז זה עדיין בסטטוס PREPARING SHIPMENT

וואלק גם הסינים החלו להתעצל?

אה וכמובן שהצ'אט לא פעיל..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לא הזמנתי מ-DX בערך שנתיים או יותר כי יש את זה באתרים אחרים ולעיתים גם הרבה יותר זול.

ותמיד ההזמנות שלהם לקחו המון זמן... לפעמים שבועיים רק עד ששולחים את ההזמנה ועוד 3 שבועות עד שמקבלים בדואר.

עדיף גם אם זה לשלם עוד דולר וישלחו את החבילה אחרי יומיים-שלושה..

פורסם

ת'כלס כבר שלמתי וזה גם לא מי יודע מה דחוף (2 כונני USB קטנים של 16GB)

הזמנה אחרונה לזמן הקרוב מהם..

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

DX אינם מחזיקים מלאי, הם מזמינים מספק סיני וכשמגיעות כל ההזמנות שלך - אז הם שולחים אליך הכל.

לכן לפעמים ההזמנות שלהם מתעכבות לא מעט.

דני

פורסם

חבילה מדרום קוריאה שיצאה מנמל התעופה שם ב 26.3 לא הגיעה.

בבדיקה באתר הדואר-אין מידע על הפריט הנ"ל :evil:

חבילה נוספת שנשלחה מסין לפני כחודשיים (!!) אבדה בדרך ולא נודעו עקבותיה, מזל שהמוכר הסכים לזכות בלי לפתוח דיספיוט :x

זה רק אני, או שהגיע הזמן לחייב את מנכ"ל הדואר וההנהלה הבכירה בקנסות כספיים על כל ההתנהלות של הדואר?

פורסם

מילא אם הדואר היה עסק פרטי,ניחא,היה לך את מי לתבוע או להתעמת מולו.

אבל הדואר למעשה הינו הממשלה,אז אתה רוצה החזר על כסף ש"הברחת" לחו"ל ? :p

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

זה רק אני, או שהגיע הזמן לחייב את מנכ"ל הדואר וההנהלה הבכירה בקנסות כספיים על כל ההתנהלות של הדואר?

מצחיק מאד. תיכף גם תרצה שהנהלת רשות הנמלים תישא באחריות לתפקוד לקוי, וגם צמרת המשטרה, וגם...

אנה נגיע?

דני

פורסם

מה נסגר עם דואר ישראל? ביזיון. אין שום מילה אחרת לומר.

פניתי אליהם בכל ערוץ אפשרי (פייסבוק, שירות לקוחות, כו') - והתשובות שלהם פשוט מגוחכות.

שלחתי שני מכתבים רשומים: ראשון ב-3.4 (אל משטרת התנועה), שני ב-14.4.

הראשון אבד, לא מוצאים אותו, אין להם מושג היכן הוא ובכדי ל"פתוח תביעת בירור" צריך 14 ימי עסקים המתנה עד שהבירור נכנס לטיפול.

שני הגיע אל סניף הדואר המרכזי בעירו של הנמען, אך הוא לא הגיע לידיו.

מסתבר שדואר ישראל לא עבד כלל (!) במהלך חול המועד. חוצפה שאין שני לה - כל מקומות העבודה פעלו בחצי כוח, אך פעלו.

פניתי אל אורלי וגיא (ערוץ 10) - הנושא בבירור מול התחקירנים שלהם. אולי יגיע לטלויזיה. נראה מה יהיה איתם.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הצלחתי לתפוס את פניות הציבור של הדואר בטלפון ומסתבר שהחבילה שלי במכס מה-1/4, בלי שום הודעה כמובן. כמובן שאין עם מי לדבר, שלחתי פקס וגם לפקס לא ענו

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...