Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

משלוח מסין ללא מעקב ב-22.01 הגיע ביום שני 02.02.

משלוח מסין ללא מעקב ב-24.01 הגיע היום 04.02.

יחסית מהר.

אבל חבילה מ-21 לדצמבר לא קיבלתי.

החזר מהמוכר קיבלתי אחרי שפתחתי קייס אבל כתבתי שאני מוכן לחכות שבוע נוסף אבל הוא החליט להחזיר בלי תגובה.

פורסם
ג'קט ספורט מאיטליה, דרך איביי. עבר חודש. אין קול ואין עונה.

המוכר טוען שהבעיה בדואר הישראלי. לך ספר לו שהוא צודק.... :cry::mad:

לאחר שיחה עם שרות לקוחות של איביי,והארכה של עוד שבוע, נפתח קייס. עידכונים בהמשך.

פורסם

בלי להכנס לפוליטיקה, מי שאחראי לבזיון הוא ממשלות ישראל ושרי התקשורת. הם שהביאו את הדואר למצבו / אפשרו לדואר להתנהל באופן זה (מחק את המיותר). זכרו זאת בדרך לקלפי.

:turn-l:
פורסם

בקלות.

למוסד הזה יש מונופול על הפצת דואר נכנס שמניב לו כמעט 0 הכנסות והמון הוצאות.

במשלוח דואר כמותי ומשלוח לחו"ל הוא איננו מונופול.

הוא חייב להחזיק סניפים בכל רחבי הארץ, גם אם לא רווחיים. חייב לפתוח אותם 6 ימים בשבוע למשך שעות רבות.

יש לו וועד עובדים חזק שמונע כל נסיון להתייעל.

להמשיך?

פורסם
מי שאחראי לבזיון הוא ממשלות ישראל ושרי התקשורת. הם שהביאו את הדואר למצבו / אפשרו לדואר להתנהל באופן זה (מחק את המיותר).

כנראה שאתה צודק,אבל אני ממש לא מרחם על העובדים,שעושים את המוות לאזרחים (נו,עובד מדינה ממוצע..)

בלי להכליל כמובן,בטוחני שיש קבוצה קטנה כגדולה של אנשים משכמם ומעלה,אבל כנראה שהם המיעוט..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

לא אמרתי למי להצביע (ואני אפילו לא יודע למי אני אצביע). אני רק חושב שהדרך לשינוי בדואר הוא רק דרך רצון אמיתי מטעם משרדי התקשורת והאוצר לפתור את הבעייה.

אני דוקא כן מרחם על העובדים. לא הייתי רוצה להיות עובד קבלן בשכר מינימום, פקיד/ה משניים שבמשמרת, שצריכים לשרת תור של 60 אנשים עצבניים (במקרה הטוב). אז שוב, אחראי מי שהביא את העובדים למצב של יאוש / מרשה לעובדים לעשות מה שבא להם (מחק את המיותר).

עריכה אחרונה על ידי yuvk
פורסם
בקלות.

למוסד הזה יש מונופול על הפצת דואר נכנס שמניב לו כמעט 0 הכנסות והמון הוצאות.

במשלוח דואר כמותי ומשלוח לחו"ל הוא איננו מונופול.

הוא חייב להחזיק סניפים בכל רחבי הארץ, גם אם לא רווחיים. חייב לפתוח אותם 6 ימים בשבוע למשך שעות רבות.

יש לו וועד עובדים חזק שמונע כל נסיון להתייעל.

להמשיך?

מאתגר אותך עוד..

אני לא מקבל את רוב הדברים:

1. הפצת דואר ״נכנס״ היא בחלק גדול דואר תוך ארצי שעליו הוא מקבל כסף לפי תעריפיו הוא וכן חבילות מחו״ל שגם משלמים לו עבורן.

מכאן שאם חלק מכבד מעבודתו נעשית ללא רווח או בהפסד - הרי שההנהלה צריכה לתת הדין.

2. במשלוח דואר כמותי ולחו״ל הוא לא מונופול אבל שחקן ראשי עם גושפנקה רישמית כספק הדואר של מדינת ישראל. בעצם כל כללי המשחק לטובתו כאן.

ואגב, אין לי נתונים, אבל אני מניח שחלק נכבד מהשוק הזה נמצא בחזקתו. קשה להפסיד ככה...

3. סניפים - הרבה זכיינים ואני לא מכיר אף סניף שומם. אולי אני לא דוגמא כי אני גר במרכז הארץ. אבל בכל סניף שהייתי בו ברחבי הארץ היה מפוצץ. במקומות מרוחקים הוא אפילו לא מחזיק סניף. יש תיבות דואר..

4. ועד עובדים חזק - כן..

בכל העולם סובלים משירותי דואר סוג ז׳?!

כל פעם שאני הולך לסניף יש צעקות ועצבים מכיוון האנשים ובצדק רוב הפעמים.

פורסם (נערך)

אני פשוט עברתי להזמין את הכל מאנגליה/אירופה ולא מהמזרח - כל החבילות מגיעות מהר ובזמן תוך מקסימום שבועיים.

נכון, יקר טיפה יותר לעומת סין (עדיין יותר זול מבארץ בהפרש) אבל ההפרש שווה את זה- עדיף לקבל את החבילה בזמן מאשר להתייבש חודשיים בציפייה ובסוף לא לקבל כלום.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

יש לי שאלה לבעלי מנוי בשירות בוקס איט, האם השירות הזה בעצם עוקף את דואר ישראל לגמרי? או שדואר ישראל מעביר אליהם את החבילות כך שהם בעצם עוד חוליה בשרשרת המשלוח?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
אני פשוט עברתי להזמין את הכל מאנגליה/אירופה ולא מהמזרח - כל החבילות מגיעות מהר ובזמן תוך מקסימום שבועיים.

נכון, יקר טיפה יותר לעומת סין (עדיין יותר זול מבארץ בהפרש) אבל ההפרש שווה את זה- עדיף לקבל את החבילה בזמן מאשר להתייבש חודשיים בציפייה ובסוף לא לקבל כלום.

זה מה שאני חשבתי ואני כבר ממתין חודש+ לחבילה קטנה (על גבול השקית) מאיטליה. לא הגיע. ואחרי הכתבה על דואר,אני מתחיל לחשוש שלא תגיע לעולם.

• תוכן חדש...