Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקרון לפי התקנות , חבילה/ מכתב מחו"ל ממתינים חודש בסניף

מכתב רשום / חבילה מהארץ ממתינים בסניף שבועיים לפני שמוחזרים.

מה קורה בפועל ? ???

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ריידן,אתה מדבר על שולח מהארץ או מחו"ל?

למיטב ידיעתי (אמור להיות כתוב על הפתקית הלבנה\אדומה),בארץ אחרי שבועיים שולחים חזרה לשולח,בעוד שאם החבילה מחו"ל,אזי שולחים אחרי חודש.

לגבי שליחת הודעות ראשונה ושניה,אני מניח שאחרי שהראשונה נשלחה,מחכים שמה בדואר שתבוא כמה ימים ושולחים שוב (עוד לא יצא לי לקבל פתקית שניה על פריט..)

yuvk יודע טוב יותר :)

עריכה - ירון הקדים אותי ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

תגידו, זוכרים שמישהו העלה איזה אתר שממיר את מספר המעקב הבין לאומי לזה של דואר ישראל?

אפשר קישור?

*עריכה

אישית הסתדרתי בשילוב האתר של DHL ודואר ישראל, אבל אם רוצים לעזור לדור העתיד, אתם מוזמנים.

עריכה אחרונה על ידי ExoduS

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

yuvk יודע טוב יותר :)

האמת שלא. ברגע שאני רואה במעקב המשלוחים (או לעיתים בלבד, בתיבה) חבילה בסטטוס של "נמסרה הודעה שנייה" (כשלא קדמה לה הודעה ראשונה) אני מתייצב בסניף ודורש אותה (ולכן לא יודע מתי החבילה תוחזר לשולח).

:turn-l:
פורסם
תגידו, זוכרים שמישהו העלה איזה אתר שממיר את מספר המעקב הבין לאומי לזה של דואר ישראל?

מז'תומרת ממיר?

ברגע שקבלת מספר\קוד ממי שקנית של המשלוח,זה אותו מספר שאמור להיות תקף בכל מקום שהחבילה מגיעה אליו וגם בארץ.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

^ איך שילמת כמעט 200 ש"ח על מוצר של 530 ש"ח? יש עליו מס קניה?

לאיזו קטגוריה המוצר שייך?

114 שקל "מיסי יבוא" + 82 שקל "עמלת העברת ניירת לעמיל מכס"

שייך לחלקי מחשב.

נראה לי שמיסי יבוא צריך להיות רק מע"מ במקרה שלי = 95 שקל, עוד 20 שקל לכיס של איזה מושחת.

עריכה אחרונה על ידי ishayk
פורסם

והנה מקרה הזוי נוסף של דואר ישראל:

לפני שעה מתקשר אלי בחור מחברה שרכשתי ממנה זוג משקפיים, לאחר ששילמתי מראש 19 ש"ח על משלוח עד אלי, שואל אותך "תגיד, יש סיכוי שהתקשרו אלייך היום מדואר ישראל ולא ענית?" אמרתי שלא, שאני זמין לגמרי ולא יצאתי מהמשרד מ 8 בבוקר והטלפון לידי.

הוא עוד הוסיף שדיבר עם השליח שאמר שהתקשר אלי פעמיים למס' שלי ושלא עניתי לו, מה שלא היה ולא נברא.

בכל אופן אמר שגם נתקל במקרה שבו השליחים עשו צלצול ניתוק כדי לצאת מידי חובה, ושהוא מחר בבוקר יטפל לי בנ"ל.

אם זה אכן נכון המקרה הזה...אין לי יותר מדי מה להוסיף.

הזויה לחלוטין ההתנהלות הזו, להיפך מהחנות שהציעה להחזיר לי 19 ש"ח משלוח ושאאסוף בעצמי את המוצר מהסניף בראשל"צ.

Opel Adam S 2017

פורסם

הלוואי שהיה שירות ממשלתי! במקום זה נתנו לנו חברה (ממשלתית) שמנסה (בחוסר סיכוי) להיות רווחית, ולכן עושה כל מה שביכולתה להקטין את העלויות, שזה במילים אחרות, טיב השירות.

:turn-l:
פורסם (נערך)

תראו פרסום מאתמול של יו"ר ועד השכונה של כפר גנים שמנסה לעשות שינוי לאחר שהשירות והתור אצלנו בשכונה כבר הפך לבלתי סביר בעליל לאורך תקופה:

מיזם לחלוקת חבילות בדואר כפר גנים

כידוע נושא הזמנות מחו"ל צובר תאוצה בתקופה האחרונה, סניף הדואר אצלנו (המצב דומה בכל הארץ וכל סניף מנסה למצוא פתרונות לנושא) אינו ערוך מבחינת הגודל להחזקת מספר חבילות כה רב על המדפים ולכן החלוקה מתעכבת ונוצרים תורים ארוכים.

העלינו הצעה שבה יתאפשר לכם התושבים:

1.לקבל את החבילה בתור נפרד

2.לקבל את החבילה הביתה

לקבל את החבילה בתור נפרד:

בקרוב ניתן יהיה להגיע בכל שעה משעות היום לדואר ולשלשל את השובר הוורוד שקיבלתם לתיבת דואר יעודית,

אנשי הדואר ימצאו את החבילה שלכם בזמנם החופשי והיא תמתין לכם בתור החופשי לחבילות מוזמנות.

לאחר שלושה ימים מהרגע ששמתם את השובר תוכלו לגשת לסניף לקחת את החבילה.

לקבל את החבילה הביתה (בתשלום):

בחודש פברואר הסניף יתחיל להפעיל אפליקציה שבעזרתה תשלחו צילום של השובר ופרטים נוספים וכן באיזה יום ובאיזו שעה (לכל הפחות טווח של שעתיים) אתם מעוניינים לקבל את החבילה לביתכם, השליח יגיע אליכם הביתה, יאמת את זהותכם, ישאיר לכם את החבילה ויקבל את התשלום.

התשלום:

חבילה אחת 10 ש"ח

2-3 חבילות 15 ש"ח

4-8 חבילות 25 ש"ח

9 חבילות ומעלה 35 ש"ח

תחילת המיזם יהיה פיילוט בו נעריך את השרות, גובה התשלום והכדאיות.

בנוסף ישתנו מעט שעות הפעילות בסניף בימים ראשון ורביעי

הסניף יעבוד בבוקר 09:00-13:00 ואחה"צ 16:00-19:30

לטובת אותם אלו שלא מספיקים להגיע מהעבודה.

את עצם הצעה מספר 1 אני לא ממש מבין איך היא משפרת את השירות, כבר היום 95% מהאנשים עומדים שם רק כדי לקבל חבילות.

וכמו שמישהיא ענתה לו בפייסבוק ומשום מה ההודעה שלה נמחקה. בעצם במקום לטפל בבעית השירות (בעיית כוח אדם בסניף) הוא משריש אותה ואומר שזה לא ישתנה ומי שכן רוצה שירות יאלץ לשלם.

עריכה אחרונה על ידי firebirdrc
פורסם

בקרוב ניתן יהיה להגיע בכל שעה משעות היום לדואר ולשלשל את השובר הוורוד שקיבלתם לתיבת דואר יעודית,

אנשי הדואר ימצאו את החבילה שלכם בזמנם החופשי והיא תמתין לכם בתור החופשי לחבילות מוזמנות.

הוא כנראה אף פעם לא עמד בתור ישראלי...

ההצעה הזאת תעשה יותר בלאגן מאשר סדר

פורסם

אצלנו קרה כבר פעמיים עם שתי חבילות שונות,

שהושארה רק הודעה שנייה, לאחר שכיביכול השאירו את הראשונה.

מבאס שמוצר שיכול להאסף כבר שבוע לפני כן תקוע שם,

עד שטורחים להשאיר את ההודעה השנייה.

so far so good so what

פורסם

הייתי משכלל את השיטה

לאחר שלושה ימים מהרגע ששמתם את השובר תוכלו לגשת לסניף לקחת את החבילה.

משלשלים את הפתק הוורוד בתיבה, בסניף מכניסים את החבילה לתא דואר שנעול עם מנעול אלקטרוני ושולחים מיסרון לנמען עם הצופן לפתיחת המנעול, לנמען יש 24 שעות לאסוף את החבילה (שאם לא כן התיבות יגמרו מהר מאוד) אם החבילה לא נאספה הנמען יאלץ לחכות עד שתשלח פתקה נוספת לביתו.

• תוכן חדש...