Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה עובדים גרועים במכס. מה לא מובן להם שזה לא הדרך? אם הם רוצים באמת להשיג משהו - שישבתו איטלקי - הכל עובר ונכנס חופשי חודשי. זה יפחיד את פקידי האוצר למוות.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אתה צודק לגמרי, אבל מבחינה נפשית לא נראה לי שהם מסוגלים לעשות משהו שיהיה טוב לאזרחים. זה ישרוף להם את כל הפיוזים במוח.

דני

פורסם

חברים, השביתה במכס משפיע גם על מוצרים שלא צריך לשלם עליהם מכס (עד 75$)? אני צריך להזמין כמה דברים קטנים אבל לא רוצה שהם יתעקו בדואר\מכס. תודה.

פורסם

השביתה נגמרה לבנתיים, ביום חמישי בערב לאחר דיון בבית הדין לעבודה הסכימו הצדדים להפסקת השביתה וכניסה למו"מ מואץ למשך שבועיים

אז יש שבועיים שקטת מה יקרה אח"כ ? לא יודע

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

עוד לסטטיסטיקה:

הזמנתי חבילת בגדים ונעליים ישירות מהאתר של אנדר-ארמור ב4/12 בעלות של 1300₪ הכוללים משלוח ומיסים דרך dhl

ב10/12 הגיע השליח עם החבילה ללא הפתעות נוספות לתשלום וזאת גם לאחר ששהתה במכס יומיים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

GSI - זה לא ממש לסטטיסטיקה,כי הזמנת דרך בלדרות.

ישב במכס? כנראה בגלל השביתה\חוסר פעילות,אין קשר לדואר.

חוצמזה :

הזמנתי חבילת בגדים ונעליים ישירות מהאתר של אנדר-ארמור ב4/12 בעלות של 1300₪ הכוללים משלוח ומיסים דרך dhl

ב10/12 הגיע השליח עם החבילה ללא הפתעות נוספות לתשלום וזאת גם לאחר ששהתה במכס יומיים.

לא הגיוני בעליל שתשלם מיסים פעמיים,אם כן היה קורה לי דבר כזה תאמין לי שהייתי מזמבר את הנוגעים בדבר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

נכון מה שאתה אומר אבל שמעתי על מקרים שאנשים נדרשו לשלם עוד מיסים וכל מיני המצאות מטעם חברת הבלדרות dhl/ups למרות ששילמו מראש

פורסם

בטוח ששילמת להם מיסים ולא דמי משלוח?

אני אף פעם לא שילמתי לחברת שילוח מיסים מראש... מלבד אמזון כמובן.

עם זאת, הזמנתי טלפון לדוד שלי מאלי אקספרס עם DHL, משלוח עלה $44.

מיסים וכו' יהיה בארץ, המוצר בינתיים תקוע במכס בגלל השביתה.

פורסם
נכון מה שאתה אומר אבל שמעתי על מקרים שאנשים נדרשו לשלם עוד מיסים וכל מיני המצאות מטעם חברת הבלדרות dhl/ups למרות ששילמו מראש

אני מחכה לרסיבר שהזמנתי ושילמתי על ההובלה עם DHL 62 יורו

אם הם ינסו לגבות תשלום נוסף - זה לא יעבור להם בשקט

קובי

:-)

פורסם

בטוח ששילמתי מיסים ולא משלוח כי המשלוח חינם מUA בהזמנה מעל 250$

גם בחשבונית היה רשום Duties and Customs או Tax and Customs אאל'ט

פורסם

אם אתה משלם מיסים מראש , ועדיין דורשים עמלת שקר כלשהוא , הכי פשוט זה להגיד לחברת הבלדרות רגע, לשלוח מייל זועם לחנות שממנה אתה קונה

ואתה תקבל את החבילה עם שליח מיד , עם בקשת סליחה. (או כמו במערכון של החמישיה הקאמרית על שליח הפיצה שאחר , מביא את אחותו , וכשיש בעיה "אחות במחזור , שליח מאחור ... ":) )

תבין , אתה לקוח חד פעמי שלא מעניין את חברת השילוח , לעומת זאת החברה ששולחת , שולחת לכל העולם ובהקפים. אובדן של לקוח כזה יכאיב ברמה העולמית

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

זה לא תמיד עובד מה שאתם אומרים. שלחתי דרך שיפטו ואותם לא עניין בכלל שהייתי צריך להוסיף 70 ש"ח מכס+ 131 עמלות מונפצות.

אמרו שאין מה לעשות וסגרו לי את הצאט בפנים.

פורסם

אם שלחת דרך שיפיטו אז לקחת מוצר שנמכר בתוך ארה"ב (ושילם מיסים מקומיים) ושלחת אותו לארץ, ומן הסתם מחוייב במיסים גם בארץ. ובצדק.

אם אתה מזמין מ AMAZON למשל בתכנית שבה המשלוח והמיסים כלולים במחיר, לא תחוייב באף אגורה נוספת.

:turn-l:
  • תוכן חדש...