Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רק שלא חוקית, אלא שבעתון היו מפרסמים כל יום את שער החליפין הרשמי ולצידו את שער ליליינבלום.

היתה אפשרות חוקית להצמיד את חסכונותיך לדולר (ואולי גם למטבעות אחרים) על ידי רכישת נייר ערךש נקרא "נת"ד".

כדי לרכוש מט"ח מזומן היה צורך להציג אישור על נסיעה לחו"ל או סיבה אחרת. אני, למשל, הייתי הולכך פעם בשנה לבנק לקנות צ'ק בדולרים כדי לשלם תמורת מנוי שהיה לי לעתון מקצועי אמריקאי. הסיבה היתה כפולה - גם הצורך באמצעי להעברת הכסף לחו"ל וגם עצם רכישת מט"ח לצורך ספציפי ולא לפת"מ בלטה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מאידך - הדואר הזה ראוי גם לגנאי - לא מוכרים מט"ח שלא במזומן (מה - לא ניתן לרכוש באשראי ?!). בחלק מהסניפים צריך להגיע גם עד 14:30. עאלק מה נסגר ?!

חצופים ! (אז הלכתי לכספומט, ואולי שער החליפין מעט יותר גבוה, אבל כפרה - לא לתת לעצלנים האילו עוד פרנסה).

אין לי שמץ על מה אתה מדבר.

בזמנו הלכתי לסניף דואר בעירי וקניתי 500יורו,ושלמתי באשראי (ועוד ב5 תשלומים)

אולי נפלת על נציג עצלן\סניף עייף..גש לאחר (אם עוד נשאר לך כח\מוטיבציה איתם :p )

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הציינגים הם בפיקוח בנק ישראל לצורך ההמרה , אולם עיקר העסקים" האפלים " שלהם הם נכיון של שקים , כלומר אתה מביא שק, מקבל מזומן. הם מקבלים גם שקים דחויים וגם חוזרים , ודואגים לפדות את הכסף מבעל השק.

(אתה לא רוצה לדעת איך מטפלים בחוזרים) , לחלקם יש גם גיבוי של אירגוני פשיעה , ולכן החשש שלך יש לו בסיס

שמועות אומרות שהם משמשים מקור להלבנת כספים לאירגוני פשיעה

בקיצור המרת מטח זה החלק הלבן , אתה יכול לקנות ללא חשש.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אין לי שמץ על מה אתה מדבר.

בזמנו הלכתי לסניף דואר בעירי וקניתי 500יורו,ושלמתי באשראי (ועוד ב5 תשלומים)

אולי נפלת על נציג עצלן\סניף עייף..גש לאחר (אם עוד נשאר לך כח\מוטיבציה איתם :p )

ייתכן באמת סניף עצלן. אבל זה מה שהם אמרו בסניף.

חבל שאין מדיניות אחידה בכל הסניפים (כולל שעות פעילות).

הציינגים הם בפיקוח בנק ישראל לצורך ההמרה , אולם עיקר העסקים" האפלים " שלהם הם נכיון של שקים , כלומר אתה מביא שק, מקבל מזומן. הם מקבלים גם שקים דחויים וגם חוזרים , ודואגים לפדות את הכסף מבעל השק.

(אתה לא רוצה לדעת איך מטפלים בחוזרים) , לחלקם יש גם גיבוי של אירגוני פשיעה , ולכן החשש שלך יש לו בסיס

שמועות אומרות שהם משמשים מקור להלבנת כספים לאירגוני פשיעה

בקיצור המרת מטח זה החלק הלבן , אתה יכול לקנות ללא חשש.

מעניין אם גם נכיון הצ'קים זה באישור ובפיקוח בנק ישראל... :?

(כמו בישראל - עסק חוקי/"חוקי" אחד, מנצל קיומו למטרות שאינן חוקיות).

alfa 156 2.5.

פורסם

גם הנכיון שקים הוא בעקרון חוקי ,

רק שהם מקבלים לנכיון גם שקים חוזרים ..... ששם כנראה הפעילות הלא חוקית וגם הרווח ...

בנוסף להלבנת הכספים שמספר ציינגים כבר נתפסו לדעתי.

פורסם

ונחזור לנושא פתיחת השרשור,

האם אתם שוב חווים עיכובים ממשיים בקבלת דואר?

יש לי משלוח , שאמור היה להגיע בנובמבר, על פי קוד מעקב (באתר זר) רשום כי המשלוח נחת בשדה התעופה נתב"ג , מאז אבדו עקבותיו. (21/11) ,

יש לי קרוב ל20 חבילות שאמורות להגיע במשוער עד תחילת דצמבר, ועד כה אין כלל עדכון.

האם אני לבד?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אצלי פרק הזמן הממוצע לחבילות נע בין 3 ל 4 שבועות (כאשר חבילות מארה"ב קרובות יותר ל 3 שבועות ואילו חבילות מהמזרח יותר לצד של ה4 )

פורסם

יש עיכובים,אתה לא לבד.

אני ממתין שבוע למשלוח פנים-ארצי, מהצפון לת"א. עדיין לא הגיע. פשוט חוצפה.

פורסם

אתה לא לבד.

מחכה ל25 חבילות שאמורות להגיע בדצמבר. חבילה שנשלחה בדואר שליחים מאמזון ארה"ב הגיעה תוך שבועיים. שאר החבילות מאיביי פשוט לא מגיעות וגם מספרי המעקב שלהן לא מתעדכנים בדואר ישראל.

פורסם

במפעל שאני עובד בו הוזמן חלק דחוף מאיטליה, כבר כמה ימים הוא תקוע. לפי מה שהבנתי יש עיכובים במכס.

זה אומר שגם מוצרים שלא חל עליהם מכס מתעכבים?

• תוכן חדש...