Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פריט שנסרק בסניף הדואר המקומי שלי כבר ביום חמישי, עד עכשיו לא קיבלתי פתק, אז היום פשוט נסעתי עם מספר מעקב.

בד"כ לא עשו בעיות עם השיטה הנ"ל, אבל הנציגים מתחלפים שם כמו גרביים, והיום נפלתי על אחד כזה עם בדיוק 0 מוטיבציה לעזור.

"בלי פתק לא משחרר, NEXT"

-"נגיד איבדתי את הפתק, מה אז?"

"אז תחכה שתקבל עוד אחד"

-"אבל אפילו את הראשון לא שלחתם, וזה כבר כמעט שבוע שוכב פה"

"לא יודע, NEXT"

גם כשהם לא שובתים, הם עושים חצי עבודה.

לעזאזל עם הישמעאלים האלה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני בעבר הרמתי את קולי ודרשתי (וקיבלתי) את החבילה על פי מספר המעקב. היום כבר לא צריך להתווכח.

החבילה היא שלך, מעקב המשלוחים הוא מעקב המשלוחים הרשמי של דואר ישראל, ויש לך את הזכות המלאה לקבל אותה, גם אם זה כרוך בקצת יותר עבודה מבחינתם.

:turn-l:
פורסם

מסכים מאוד.

נינג'עקוף - במקומך לא הייתי זז עד שהנציג/ה לא היו קמים מהתחת ומחפשים את החבילה. או שיטילו את המשימה על מישהו אחר בסניף. או שיכניסו אותך לחפש את החבילה. יש גבול כמה אנשים יכולים להיות חסרי מוטיבציה ואטומים. כבר היית בסניף, מרחק פחות מכמה מטרים מהחבילה, אם אתה עשית מאמץ - למה שהנציג שצריך לתת לך שירות לא?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

הדוורית באזור שלי הודיעה לי כרגע שמתחיל בלאגן נוסף בחבילות בדואר ויש להם הוראה (לא הסכימה לפרט) לא לחלק לתיבות הדואר את הפתקים האדומים שצריך על מנת למשוך מהסניף.

עוד מישהו בזמן האחרון הפסיק לקבל פתקים על חבילות?

פורסם

בשבועיים האחרונים לערך, החבילות מופיעות בתוך תיבות הדואר, אצל השכנים ראיתי גם חבילות גדולות יחסית שתקועות בפתח התיבה.

(לא יצא לי לקבל בתקופה האחרונה חבילות ממש גדולות.)

פורסם

חבילה שהזמנתי מאייבי בשווי של 90 דולר הגיעה פתוחה וריקה :-/ . פניתי לדואר ואמרו לי שהם בודקים ויחזרו אליי, פתחתי מחלוקת בפאיפאל. יש עוד משהו שאפשר לעשות? החבילה בדרך נעצרה בדרך בshipito, לצערי לא ביקשתי שיצלמו את הפריט . מבחינת משקל זה היה נראה תקין

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

לדעתי הבעייה מול דואר ישראל. אכן יש לך בעייה - אם השתמשת בשיפיטו במשלוח ללא ביטוח, לקחת סיכון שלמרבה הצער התממש.

אני בטוח שהגנב לא עובד שיפיטו או USPS.

אם במסמכי USPS מופיע משקל תקין אז אתה יכול לנקות את שיפיטו סופית.

האם החבילה היתה ארוזה היטב ונפתחה במתכוון, או שיתכן שהיתה ארוזה בצורה רופפת ונפתחה עקב כך?

:turn-l:
פורסם

נפתחה במתכוון, מישהו פשוט פתח אותה ,הפס פתיחה קרוע לגמריי.

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם
אני בעבר הרמתי את קולי ודרשתי (וקיבלתי) את החבילה על פי מספר המעקב. היום כבר לא צריך להתווכח.

החבילה היא שלך, מעקב המשלוחים הוא מעקב המשלוחים הרשמי של דואר ישראל, ויש לך את הזכות המלאה לקבל אותה, גם אם זה כרוך בקצת יותר עבודה מבחינתם.

נינג'עקוף - במקומך לא הייתי זז עד שהנציג/ה לא היו קמים מהתחת ומחפשים את החבילה. או שיטילו את המשימה על מישהו אחר בסניף. או שיכניסו אותך לחפש את החבילה. יש גבול כמה אנשים יכולים להיות חסרי מוטיבציה ואטומים. כבר היית בסניף, מרחק פחות מכמה מטרים מהחבילה, אם אתה עשית מאמץ - למה שהנציג שצריך לתת לך שירות לא?

זה מה שעשיתי היום - שיטת מצליח.

בדרך לעבודה קפצתי לדואר, מה כבר יש לי להפסיד, מקסימום יגידו לי שוב לא (ובדקתי, הפתק לא היה בתיבה גם היום).

נפלתי על נציג אחר, בלי שום בעיה הדפיס פתק חדש מהמחשב באותו רגע וביקש ממני לחתום עליו.. סה טו.

באותה נשימה קיבלתי היום משלוח שהוזמן באיביי ב13/11 בערב (יום חמישי, להזכירכם), סומן שנשלח באותו יום והגיע לתיבה שלי תוך שבוע מסין.

לא פחות ממדהים, רק שתבינו בגלל מי לכל פריט מאיביי לוקח חודש ++ להגיע ליעד כשעובדים בFIFO..

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

רגיל בלי מספר מעקב

פורסם

מוצר קטן שהוזמן מסין הגיע ישירות לתיבת הדואר,

הוזמן ב5.11.14 הגיע ב 20.11.14, לא רע.

נקווה שהאחרים שבדרך יעשו את אותו מסלול בזמן סביר.

so far so good so what

פורסם

יכול להיות שהמכס החליט להוריד את המחיר הפטור מ75$ ל70$?

קיבלתי חבילה בשווי 70.33$ ונדרשתי לשלם 35₪ מע"מ.

התקשרתי לEMS לשאול ממתי צריך לשלם מע"מ על 70$ היא אמרה שמסתבר שזה המצב (נשמע שגם היא היתה קצת מופתעת רק שלא ממש איכפת לה)

החבילה אגב זה צעצוע (לגו), לא ראיתי אזכור למס מיוחד על זה.

נשמע הגיוני?

• תוכן חדש...