Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוב החבילות כנראה עמדו אצלם סתם ככה בדואר, כי במשך כמעט חודש לא התקבל אצלי כלום ופתאום בשישי בבוקר אבא שלי היה, הביא איתו 4 חבילות שונות כשיום לפני זה לא היה כלום שם.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

לא יודע אם מגמה, אך בשבוע האחרון, שלושה חבילות קטנות (15X4X10 ס"מ) הגיעו אליי לתיבת הדואר, כך שנחסך מני הטרחה להגיע לסניף הדואר.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

בוקר טוב חברים,

מה סטטוס העיכוב הנוכחי? יש לי הרבה הזמנות חשובות בדרך...

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

קיבלתי חבילה מהונג קונג שנרכשה בדיוק לפני שבועיים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מה סטטוס העיכוב הנוכחי?

כרגיל - כאוס!

יש לי הזמנות מתחילת ספטמבר שעדיין לא הגיעו, וחדשות מלפני שבועיים, שכן הגיעו. הדואר איננו עובד באופן מסודר והגיוני (FIFO) ולכן אנחנו רואים את הדיווחים הנפוצים פה בשרשור.

:turn-l:
פורסם

חבילה יקרה יחסית (125$ כולל משלוח) נשלחה מקנדה ללא מעקב (!) בשישי שעבר.

נראה כמה זמן ייקח להגיע..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

החבילה מקנדה הגיעה היום ישירות לתיבה,שישה ימים - מכובד

מצחיק שלא בקשו תשלום,דווקא מוצהר המחיר ללא המשלוח (95$ בכתב ברור ויפה)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
החבילה מקנדה הגיעה היום ישירות לתיבה,שישה ימים - מכובד

מצחיק שלא בקשו תשלום,דווקא מוצהר המחיר ללא המשלוח (95$ בכתב ברור ויפה)

דרך מי שלחת?

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם
לפני 30 יום בדיוק, הזמנתי שתי פריטים מאיביי, משתי קונים שונים. אחד נשלח עם מספר מעקב והגיעה יום חמישי האחרון (נאסף אתמול), השני נשלח בלי מספר מעקב ועדיין לא קיבלתי פתק. שניהם מסין.

החבילה השניה הגיעה אתמול ישירות לתיבת הדואר. עד כה אני מרוצה, 30 יום זה זמן סביר לחבילה מסין.

פורסם

שיהיו בריאים שם בדואר ישראל.

נשלח אלי פריט במשלוח מהיר מארה"ב והיה אמור להגיע בדואר שליחים.

אני עוקב אחרי מספר המעקב באתר של הדואר באדיקות והיום בבוקר הבחנתי שהסטטוס השתנה לזה שהפריט הגיע למוקד בעיר מגורי לכן הייתי בטוח שהפריט יגיע היום ואמרתי לאשתי שתצפה לחבילה שתגיע לדלת.

ב-11:30 אשתי פותחת את הדלת ורואה שהשליח של הדואר השאיר פתק על הדלת שהיה במקום ושלא היה אף אחד ומספר טלפון לתיאום.

כמובן שאף אחד לא דפק על הדלת.

כשהתקשרתי למספר שהושאר (20 דקות אחרי שהשליח השאיר את הפתק) התברר שהחבילה כבר נמצאת בדואר המרכזי של עיר מגוריי.

שאלתי את הנציגה איך יכול להיות שהושאר פתק על הדלת כשיש מישהו בבית? ענתה לי שהיא מצטערת אבל שאולי השליח דפק ולא שמענו.

מילא אשתי לא שמעה אבל הכלבה לא שמעה? יש לה שמיעה של עטלף וכל דפיקה או צלצול היא נובחת ומתחרפנת.

אמרתי לנציגה שם שאני מצטער אבל אני כבר לא מצפה מדואר ישראל לכלום. ביקשתי שלא יוציאו את המשלוח למסירה נוספת אלא שאני אבוא אליהם היום בערב ואאסוף את החבילה.

לפחות אני מתנחם בעובדה שהחבילה הגיע ולא אבדה.

פורסם

לי היה מקרה דומה בו הזמנתי חבילה מאמזון דרך BUY2USA (דואר שליחים), חלק לרכב שלי שחיכיתי בצפייה רבה כדי להחליף.

אני הזמנתי המון מהם וכבר יודע את הזמנים של השליח באיזור שלי (גר במושב), הוא מכיר את הבית שלי בעל פה ותמיד מתקשר כשמגיע שמישהו יצא החוצה.

אבל פתאום היה משהו שונה.

החבילה יצאה למסירה (לפי סטאטוס דואר ישראל), חיכיתי לטלפון... וכלום. פתאום בצהריים הסטאטוס התעדכן שהחבילה נמסרה לסניף הדואר.

כלומר שאקבל אותו בדואר רשום.

השליח בעצם לא רצה להגיע אלי, ולחסוך זמן (אולי היה לחוץ בזמן וכו') והשאיר בסניף הדואר במושב ליד.

התלוננתי אצל BUY2USA דרך האתר, שזה לא אמור להיות ככה. כלומר דחו לי את העניין ביומיים כי למחרת מן הסתם אין לי פתק אלא רק לאחר יומיים במקרה הטוב (שוב, מושב..)

הם פנו לדואר ישראל והם התקשרו אלי והתנצלו, גם BUY2USA וגם דואר ישראל. אמרו שזה לא יקרה שוב

ושהייתי צריך לקבל את החבילה עם השליח כרגיל.

אז לכו תדעו מה השליחים עושים. אומרים שדפקו על הדלת, שהתקשרו, שעברו ואף אחד לא היה. המצאות.

אם אין תלונה ספציפית אז לא יטפלו בזה.

פורסם
שיהיו בריאים שם בדואר ישראל.

נשלח אלי פריט במשלוח מהיר מארה"ב והיה אמור להגיע בדואר שליחים.

אני עוקב אחרי מספר המעקב באתר של הדואר באדיקות והיום בבוקר הבחנתי שהסטטוס השתנה לזה שהפריט הגיע למוקד בעיר מגורי לכן הייתי בטוח שהפריט יגיע היום ואמרתי לאשתי שתצפה לחבילה שתגיע לדלת.

ב-11:30 אשתי פותחת את הדלת ורואה שהשליח של הדואר השאיר פתק על הדלת שהיה במקום ושלא היה אף אחד ומספר טלפון לתיאום.

כמובן שאף אחד לא דפק על הדלת.

כשהתקשרתי למספר שהושאר (20 דקות אחרי שהשליח השאיר את הפתק) התברר שהחבילה כבר נמצאת בדואר המרכזי של עיר מגוריי.

שאלתי את הנציגה איך יכול להיות שהושאר פתק על הדלת כשיש מישהו בבית? ענתה לי שהיא מצטערת אבל שאולי השליח דפק ולא שמענו.

מילא אשתי לא שמעה אבל הכלבה לא שמעה? יש לה שמיעה של עטלף וכל דפיקה או צלצול היא נובחת ומתחרפנת.

אמרתי לנציגה שם שאני מצטער אבל אני כבר לא מצפה מדואר ישראל לכלום. ביקשתי שלא יוציאו את המשלוח למסירה נוספת אלא שאני אבוא אליהם היום בערב ואאסוף את החבילה.

לפחות אני מתנחם בעובדה שהחבילה הגיע ולא אבדה.

היה לי מיקרה דומה.

תאר שאני הצלחתי לתפוס את הדבר דקה אחרי שהשאיר לי את הפתק.

הוא אמר שמראש החבילה נשארת בסניף, והוא לא נסחב איתה.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• תוכן חדש...