Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכתבה בכלל לא אופטימית, הם מדברים על 1200 אנשים שילכו ויחלקו דואר רק 3 ימים בשבוע. זה אומר שזמן המתנה לחבילות יגדל פי כמה וכמה. ובהתחלה עם ההסדר החדשה יהיה בלאגן גדול ואנשים יסבלו מזה עוד יותר.

במילים אחרות החלם חוגג. :(

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

אצלי בישוב כבר שנים מחלקים דואר בין פעמיים לשלוש בשבוע. מה יהיה עכשיו?

משעשע שמסתכלים על מספר ימי החלוקה כמדד היחידי לביצועים. מה לגבי זמן ההגעה הממוצע של מכתב?

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם
זוועה גם חגים וגם עיצומים יש יותר גרוע מי זה? :evil:

ת'כלס עלית על משהו, שביתה בתקופת החגים לא רלוונטית כי גם ככה בחגים הם עובדים באופן מאוד מצומצם.

אז יצא להם לשבות בלי שזה ישפיע מאוד.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

היום הוצאתי פריט EMS מהדואר.

על הדרך, גם קיבלתי ספח של דואר רשום, לפקידה בסניף המקומי שלנו אין עצבים לצבור 1000000 חבילות ואז שיהיה לה לחץ מטורף.

עובד הדואר לא משתתפים בשביתה של הדואר. LOL.

פורסם (נערך)

אולי רק אם החבילה הגיעה לסניף. אני עוקב יום יום אחרי כמה מספרי מעקב מהארץ ומחול. כולם בסטטוס של "התקבל למשלוח" כבר שבוע.

מה שהגיע לסניפים מטופל. מה שלא הגיע- לא ממוין ולא מטופל.

לדוגמה:

דבר הדואר האמור התקבל למשלוח בתאריך 30/09/2014 באמצעות יחידת הדואר הקריה אשר בתל אביב-יפו.

מדובר פה על זוג דרכונים שיצאו למשלוח מתל אביב והיעד שלהם הוא תל אביב. ותראו איפה זה עומד. פשוט ביזיון.

זוג כרטיסי טיסה בוטלו בגלל דואר ישראל. ממש יופי.

עריכה אחרונה על ידי Aviv943
פורסם

לא רק.

החבילה הספציפית הזו נחתה בארץ אתמול (05/10) ועברה לסניף היום (06/10)

ביומיים האלו הייתה "שביתה". חלק מהסניפים פשוט לא שמים קצוץ על השביתה.

פורסם

לפי YNET מהבוקר, הושג הסכם והוא יפורסם היום בצהריים ולאחריו יופסקו העיצומים.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הדואר שובר שיאים של עצמו , היום חבילה שבמקור יצאה עם מספר מעקב , כמובן שלא מעודכן כלום באתר הדואר ,

אתמול הגיע פתק אפור , אני ניגש לדואר ומה מקבל , את החבילה עם מספר המעקב.... כמובן ללא דרישת תעודה מזהה וכלום....

לך תבנה מדינה.

ו5 ימי חלוקה בשבועיים זאת פשרה , שבוע אחד יחלקו 3 ימים , שבוע שני יומיים .....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

הנה נגמר.

ד"א מה הבעיה בחלוקה פעמים בשבוע?

גם ככה כמות הדואר הכתוב ירד מאד ב5-10 שנים האחרונות ומספר החבילות קפץ, אז אם נקבל חבילות פעם-פעמיים בשבוע זה מספיק.

לרוב גם מכתבים של בנקים\בזק\עיריות מחולקים עצמאית ולא עי דואר ישראל

פורסם
.

ד"א מה הבעיה בחלוקה פעמים בשבוע?

1. כיון שלפעמים חשוב שהדואר יגיע מהר ובזמן.

2. ירידה מכל סטנדרד מקובל בעולם המערבי.

3. כמו בשוק פרסי - זו תהיה נקודת המוצא למו"מ הבא עם ירידה ל-3 פעמים בשבועיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...