Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על הממלצות.

לזכרוני, הפריטים נשלחו עם מספר מעקב. מה דין החבילה בעת הכניסה לישראל? האם עד שהפריט לא ירשם בדואר ישראל, הוא יופיע כאילו הוא עדיין בטרנזיט מסין?

ואיך עובד כל הקטע של "אם אקבל את החבילה, אשלם"? הרי אם אני פתוח קייס, מחכה מקסימום ומבקש כסף חזרה, ההתנהלות שלי עם המכור נגמרת. איך אחרי זה אני יכול לשלם לו? העברה ישורת לחשבון פייפאל שלו, או שיש ממשק באיביי שמציע את זה?

פורסם

אתה יוצר קשר עם המוכר , ואומר לו שקיבלת את החבילה ואתה מעוניין לשלם, הוא יגיש לך בקשה ישירות ב paypal , ותוכל לשלם לו,

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

בואנה אנחנו אשכרה מדינה בלי דואר, פשוט הזוי, אפילו למדינות עולם שלישי יש דואר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא, אנחנו פשוט מדינת עולם שלישי. הרבה גופים במדינה פועלים שנים בהתאם (למשל משרד התחבורה) ורק עכשיו שמת לב?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הזמנתי חבילה ב26.8 , ועדיין לא קיבלתי את הפתק האדום

היום נכנסתי קצת לעומק בבדיקה וגיליתי שהחבילה בארץ , ולא רק שהיא בארץ היא ממתינה מה11.9 בסניף דואר ליד הבית שלי.

כיצד ניתן להוציא את החבילה ללא הפתק האדום?

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הרגע מצאתי פתק של חבילה בתיבת הדואר. החזיקו לי אצבעות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אתה יכול להדפיס את הסטטוס מהאתר ולבוא איתו לסניף. כלומר, אם בכלל יתנו לך דואר, עם פתק או בלעדיו.

באתר של הדואר לא רשום כלום, לפי המספר מעקב אני רואה שהחבילה בסניף דואר

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם
עולה כ 1200 ש"ח מה שלא מצדיק את זה. גם לא יהיה להם מה לעשות עם 2 דרכונים. הם כבר שילמו 250 שקל כל אחד לחידוש הדרכון.

אם זה או זה או לבטל טיול...

פורסם

למרבה הפלא קיבלתי היום חבילות.

הבאסה היחידה היא שסוג הסניף השתנה לקבלת רשומים בלבד.

הייתי צריך לעמוד שם, לקבל פתק לתשלום המיסים, לנסוע לסניף אחר כדי לשלם, ואז לחזור כדי לקחת את החבילות.

פורסם
הזמנתי חבילה ב26.8 , ועדיין לא קיבלתי את הפתק האדום. היום נכנסתי קצת לעומק בבדיקה וגיליתי שהחבילה בארץ , ולא רק שהיא בארץ היא ממתינה מה11.9 בסניף דואר ליד הבית שלי. כיצד ניתן להוציא את החבילה ללא הפתק האדום?

אתה יכול להדפיס את הסטטוס מהאתר ולבוא איתו לסניף.

בדוק ומנוסה. עובד. תדפיס את הדף של 17track.net ותבוא עם זה לסניף.

כמובן שאתה צריך גם לבוא עם גישה חיובית, הרבה סבלנות, ובשום פנים ואופן לא לרמוז אפילו שההתנהלות של הדואר ועובדיו היא פחות ממושלמת. את דעתך האישית בנושא תשמור לעצמך.

דני

פורסם

למי שמתלבט אם אנחנו מדינת עולם שלישי או לא, אנחנו מדינת עולם שלישי עם מסיכה.

אנחנו מראים שאנחנו מתקדמים, טכנולוגיים, וחדשניים, אבל בפועל המדינה הזאת קורסת.

וכן אני מאוד מתעצבן על הדואר, כי הזמנתי חבילה שהזמן הממוצע שלה הוא שבועיים והיא לא הגיעה אחרי חודשיים, ואני מאוד צריך אותה, ויש עוד כמה חבילות שעדיין לא הגיעו.

והדואר שייך לממשלה , זה לא חברה פרטית, אז מדוע אנחנו צריכים לסבול?

Miata ND2

• תוכן חדש...