Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
כעת אמרו בחדשות שהעיצומים בדואר ממשיכים, לא מוסרים דואר רשום, כלומר כל החבילות עם מספר מעקב בhold

זה תקף לכל הסניפים?

פורסם

מה מה? אז זה אומר שאם אני בא מחר עם פתק אדום ומבקש את החבילה, לא ימסרו לי אותה בטענה של "שביתה", למרות שהיא מונחת מטר ממני ומהפקידה? :|

פורסם

יופי! היום קיבלתי דואר לראשונה מזה שבועיים וחצי, כולל מכתב אחד מהבנק (שמעו את תחינתי?), ו-3 רשומים לקבל בסניף.

:turn-l:
פורסם

מכתב מהבנק לא מגיע ע"י איזושהי חברה של דיוור ישיר ? (כמו חשבונות למיניהם ?). האמת אני לא שם לב לזה...

היי - וגם הקלדניות של בתי המשפט היו בשביתה היום !

תראו, בעיצומים כאילו, אחד הנשקים העיקריים, זה לזרוע בלבול מבוכה ואי-סדר (ז"א אתה יכול להגיע לסניף ולא יעשו העברת בעלות ובמקום אחר כן. ייתכן שתקבל חבילה מחו"ל בסניף וייתכן שלא. בכלל לא בטוח שיש מדיניות אחידה, או שסוג העיצומים זה "תורנות" כלשהי שמתחלקת בין הסניפים / איזורים).

יאללה - נמאסתם ! (לא אתם. הדואר)

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

זה עדיין תקף ההשבתה של הדואר רשום?

יש לי חבילה מסין,עם מספר מעקב שעל פי בדיקה במעקב משלוחים היתה אמורה כבר אתמול להיות אצלי ("נשלח לחלוקה בלה בלה בלה")

זאת הסיבה שהזונות לא שלחו אותה בכלל?

(ראיתי, לא אצלי, חבילות אחרות שכן הגיעו, הנחתי שהן עם מס' מעקב כי זה דברים יקרים)

דבר נוסף,

נניח ואין שביתה וקורה מצב כזה שהמספר מעקב מראה שזה אצלי, הסניף לא קיבל בכלל את החבילה.

מצד המוכר זה לא פייר כי הוא שלח אותה ומישהו בדואר איבד אותה.

השאלה את מי אני תובע פה על המחדל ואיך אני מוכיח שלא קיבלתי את החבילה?

עריכה אחרונה על ידי PsyOr
פורסם

ההשבתה של הדואר הרשום עוד תקפה, זה רשום שחור על גבי לבן באתר הדואר.

בפועל חלק מהמקומות מחלקים רשומים כדי להימנע מעומס מאוחר יותר אחרי שתסתיים השביתה, כל סניף עושה מה בא לו.

פורסם

רגע, מחלקים את הספח של הדואר רשום בתיבה אבל כשמגיעים עם הספח לפקידה באשנב היא בעצם מנועה מלמסור את החבילה? או שבכלל לא מחלקים את הספח בתוך תיבות הדואר? חוץ מזה, מה עם סוכנויות הדואר? המצב הזה בלתי נסבל, מדינת חלם!

פורסם

אצלי שמתי לב לתופעה מעניינת , הפתקים הוורודים נמצאים בתיבה תמיד שבועיים ויום אחרי שהחבילה מגיעה לסניף. ותמיד זאת ההודעה הראשונה בלבד.

כאילו משהו לא רוצה שניקח את החבילות.

אני עוקב ומנסה את מזלי בדואר עם מספרי המעקב ומזמן הפסקתי אבל מה יקרה אם יגיע רשום ללא ידיעה שלי מראש ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

קיבלתי היום דואר רשום, הגיע לי בתיבה ספח בצבע אדום וקיבלתי באותו רגע את החבילה. הגיע בדיוק תוך שבוע מארה"ב.

פורסם

היי, תראו! דואר ישראל החליטו להפסיק לעבוד בצורה מופתית עם שירות נפלא, ומתקדמים עם הצעדים בשביתה המאוד מוצדקת שלהם בצורה שפוגעת בדיוק בגורמים הנכונים וחס וחלילה לא באלו שאינם קשורים, ובטוח תעזור להם!

http://finance.walla.co.il/?w=/557/2790607

פורסם

פיגור של ממש,אשכרה חושבים שהם עוזרים לעצמם או מוכיחים משהו למישהו?

הרי הם פוגעים בסופו של דבר רק באזרחים,שמאידך רק צוברים עליהם עצבים מיום ליום.

כנראה שמבחינת הממשלה,השביתה יכולה להמשיך עד שנה הבאה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אם אכתוב את כל מה שעבר לי בראש בעקבות קריאת הכתבה, אני אקבל חסימה מהנהלת הפורום [emoji35][emoji49]

כמה התעללות אפשר לסבול??

אינעל אחות אחותם הצולעת! יש מכשיר סלולרי בדרך לארץ עם שליחות מאמאזון. האם גם זה מושבת (דואר שליחים של דואר ישראל)?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אמזון משתמשים ב USPS priority, זה רשום לכל דבר רק שהשלב האחרון הוא שליחות עם שליח (אם בחרת בשירות הזה, אם לא- רשום רגיל)

עד שזה מגיע לסניף ההפצה זה רשום לכל דבר.

ובכל מקרה, זה מחו"ל, כלומר- לא יטופל.

סלולרי? שלא תדע איזה דברים דחופים וחשובים יש לי בדרך ואני הולך לחטוף זמבורה של החיים בגלל הסיפור הזה עכשיו.

• תוכן חדש...