Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא קיבלת פתק?

גש לסניף עם מספר המעקב ושיחפשו אותה שם.

נוהל מוכר. רק שבד"כ הסטטוס משתנה ל"נמסרה הודעה ראשונה" ואז אני מתייצב לדרוש את החבילה למרות שהודעה לא תמיד מגיעה. הפעם הדואר דילג ישר ל"נמסרה הודעה שנייה". מישהו ממהר כנראה לשלוח את החבילה שלי חזרה לסין?

יש לי אפליקציה שמתלבשת על 17track ואיתה אני בודק לפחות פעם ביום את מצב ההזמנות שלי.

:turn-l:
פורסם (נערך)

פילטר מזגן oem VALEO הגיע תוך פחות משבוע לארץ מליטא (המעקב נעצר בדואר ליטא, אבל לא נורא)

עריכה אחרונה על ידי armagedon
פורסם

אני חייב לספר לכם מה קרה לי.

רכשתי מאיביי UK ממוכר אנגלי כמובן מגן פשוט לסמארטפון בעלות של פחות מ 20 ש"ח ובעלות משלוח של עוד 5 ש"ח דרך ROYAL MAIL, משם שולחים רוב המוכרים האנגלים.

הקנייה הייתה ב 7 לאוגוסט, משמע לפני 4 ימים, יום חמישי.

המוצר בדרך מוזרה לגמריי הגיע לי היום, ה 11 לאוגוסט.

מילא היה מדובר על ימי עסקים שעברו, אבל בשישי הדואר פועל בצמצום, בשבת לא פועל, ובראשון הדואר ב UK לא פועל.

אז איך זה הגיע כזה מהר?

Miata ND2

פורסם

בשישי-שבת זה היה כבר בדרך לישראל. בראשון זה עבר מיון זריז (דואר רגיל שהולך לתיבות, לא רשום), ובשני זה כבר חיכה לך :wink:

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אור05230,

אתה תל אביבי במקרה?

מערכת שהביצועים שלה הם אקראיים לחלוטין - לפעמים מצויינים ולפעמים קטסטרופליים (כמו עגלות החבילות ממאי שנעולות המרתפי הדואר עד עכשיו?) היא מערכת כושלת. את הביצועים צריך למדוד לפי התפלגות זמן המשלוח, הממוצע, ועד "שלוש סיגמא" סטטיסטי. ואגב, הפריט שיגיע בזמן שיא תמיד יהיה שולי ולא זה שאתה מחכה לו.

פורסם
בשישי-שבת זה היה כבר בדרך לישראל. בראשון זה עבר מיון זריז (דואר רגיל שהולך לתיבות, לא רשום), ובשני זה כבר חיכה לך :wink:

ולמה זה לא קורה עם כל המשלוחים ;)?

אור05230,

אתה תל אביבי במקרה?

מערכת שהביצועים שלה הם אקראיים לחלוטין - לפעמים מצויינים ולפעמים קטסטרופליים (כמו עגלות החבילות ממאי שנעולות המרתפי הדואר עד עכשיו?) היא מערכת כושלת. את הביצועים צריך למדוד לפי התפלגות זמן המשלוח, הממוצע, ועד "שלוש סיגמא" סטטיסטי. ואגב, הפריט שיגיע בזמן שיא תמיד יהיה שולי ולא זה שאתה מחכה לו.

שכן של תל אביב.

על איזה עגלות נעולות אתה מדבר? אכן היו מוצרים שהזמנתי במאי ועד היום לא קיבלתי (החזר כספי כן קיבלתי).

אכן מוצר שלא כל כך מיהרתי לקבל אותו.

Miata ND2

פורסם

כי אז חס וחלילה, חס ושלום, טפו טפו טפו, היינו יכולים לקרוא לדואר ישראל גוף יעיל ומהיר.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אל תדאג, מישהו כבר ינזף בגלל התקלה הזו. זו הוכחה שאפשר לספק דואר בזמן סביר.

שכן של תל אביב.

התל אביביים נהנים כנראה מהדואר הכי מהיר כי המיון קורה בתל אביב (גם מכתב מזכרון לבנימינה עובר דרך תל אביב) והדרך מהמיון המרכזי הוא מרכיב משמעותי בזמן ההמתנה.

על איזה עגלות נעולות אתה מדבר? אכן היו מוצרים שהזמנתי במאי ועד היום לא קיבלתי (החזר כספי כן קיבלתי).

אכן מוצר שלא כל כך מיהרתי לקבל אותו.

אלו.

פורסם

ראיתי, זוועה, בטוח שכמה חבילות שלי היו בין השקים, מענין מה הם מתכננים לעשות איתם אגב.

אני באיזשהו מקום מבין את דואר ישראל, אני חושב שהחבילות שאנחנו שולחים מחו"ל הפתיע את הדואר ותפס אותו לא מוכן, אנחנו קונים המון זבל ובזול והכמויות שמגיעות לדואר הן אדירות, החבילות ממוינות באופן ידני ולמר ישראל ישראלי קשה לקרוא את הכתובת באנגלית ולהמיר אותה ליעדה.

זה לא אומר שלא היה להם מספיק זמן להערך ולתגבר את עצמם ולייעל את העבודה, היה להם מספר שנים לעשות זאת.

Miata ND2

פורסם
אני עדיין מחכה לחבילה מפברואר :lol:

יש לי חבילה רשומה מנובמבר אבל אחרי חצי שנה הסיכוי לקבל את החבילה יותר מקלוש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
יש לי חבילה רשומה מנובמבר אבל אחרי חצי שנה הסיכוי לקבל את החבילה יותר מקלוש.

תתפלא, אבל קרה לי שקיבלתי חבילה באיחור 9 חודשים (כנראה השתמשו בחסידה) וזו אפילו לא הייתה חבילה מסין אלא מארה"ב.

מצד שני זה קרה לפני 10 שנים בערך...,

פורסם

חבילה שנשלחה מסיאול ב-7.8 - הפתק הגיע לתיבה אתמול והיום הוצאתי את החבילה, יחד עם חבילה שהפתק שלה הגיע היום.

כנראה שהבעיה עם החבילות מסין היא בסין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא רוצה להרוס את רצף התלונות, אבל לאחרונה חל שיפור מדהים בפ"ת, נכון- הסניף עצמו מתחרה בסיוט ההמתנה רק עם משרד הפנים אבל...

משלוחים מהמזרח התקצרו מ30-40 יום ל14. את רוב החבילות הקטנות הדוור מביא איתו.

שלשום קרה מקרה "מוזר" - טלפון ממספר שלא מכיר: "זה הדוור, יש לך 3 חבילות קטנות, אתה לא בבית, אני בשעה הקרובה אהיה ברחוב המקביל, דבר איתי,-חבל שתיגש לסניף ותחכה בתור"

אז ברור שדיברתי איתו, ופגשתי אותו והודיתי לו, מבחינתו, הסידור הזה נוח עבורו כמו שהוא נוח עבורי.

מישהו החליט להפחית עומסים על הסניפים, נראה לי שזה עובד רק עם דוורים איכפתיים.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

• תוכן חדש...