Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקיצור בזמן ההגעה יכול להיות שיפור בכל שלב בדרך עד ההגעה לסניף, כלומר- יכול להיות תוצאה של שילוח מהיר יותר מהמזרח, מיון מהיר יותר בדואר המרכזי, וכדומה. כך שלא בהכרח מדובר בשיפור בסניף הספציפי דוקא.

הדוור שלך לעומת זאת is a keeper.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם (נערך)

...ולעומת זאת, אתמול קיבלתי חבילה שנשלחה ב-5 באפריל, מסין.

אז האופטימיים יגידו שהדואר סוף סוף החליטו למיין את העגלות מהמרתף, ואני אומר שביצועים נמדדדים לא לפי החבילה שקיבלתם אתמול, אחרי שבוע, אלא לפי זמן ההגעה של (נניח) אחוזון 97 של החבילות (אף אחד לא מצפה שהדואר יהיה מערכת נטולת תקלות).

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טאבלט Colorfly E708 שני שהזמנתי הגיע הפעם ישר לדואר השכונתי בלי להעצר במכס כמו קודמו. וזאת למרות שנאנגגוד שוב התעלמו מבקשותי ושוב מילאו בהצהרת המכס שווי של $21 ולא צרפו חשבונית.

:turn-l:
פורסם

האם חזיתי בנס גלוי?? חבילה הוזמנה ב27 לאוגוסט בצהריים (לפני שישה ימים) מטיוואן כשבאמצע היה חמישי שישי שבת ראשון והיום אני מקבל טלפון מEMS לתיאום קבלה של החבילה, שישה ימים עם סופ"ש שלם באמצע, מטיוואן?!?! אני חולם? :D

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מתי מתחילה השביתה? הזמנתי כל מיני שטויות מאיביי בשבוע האחרון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מחכה ל4 חבילות-אחת מסין ו3 מארה''ב אשר אחת מהן כבר בדואר,אחת עזבה את ארה''ב,אחת הגיעה לארץ כבר ועוד אחת מטיילת לה שם איפשהו(אין לי מעקב).

מאוד מקווה לא להיפגע מהשביתה כיוון שהמוצרים האלה הם חלקים מפרוייקט מולטימדיה ברכב שאני מבצע.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

סניף הדואר המקומי שלי שגם ככה מצטיין בזמני אספקה מעולים (לא !!!) יצא השבוע בהודעה על נהלים חדשים:

הודעות חשובות:

היחידה תספק שירותי מסירת דברי דואר בלבד כמפורט להלן:

ימים א,ב,ד,ה: 11:00-12:30 , 15:30-18:00, ימים ג,ו: 08:00-12:30

6 חבילות יש לי בדרך מעל חודש, מתי יגיעו רק הארי קרישנה יודע.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

התברכתי במגורים ליד סניף הדואר הכי מקולקל בחדרה.

פעם היה בסדר, פחות או יותר, אבל אז התחלף הזכיין.

עכשיו? בית ז***ת.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מחכה ל4 חבילות-אחת מסין ו3 מארה''ב אשר אחת מהן כבר בדואר,אחת עזבה את ארה''ב,אחת הגיעה לארץ כבר ועוד אחת מטיילת לה שם איפשהו(אין לי מעקב).

מאוד מקווה לא להיפגע מהשביתה כיוון שהמוצרים האלה הם חלקים מפרוייקט מולטימדיה ברכב שאני מבצע.

אפשר לשאול איזה פרוייקט לאוטו? (כי גם אני עובד על משהו דומה)

• תוכן חדש...