Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי נעליים, אלי אקספרס, היום ב 00:00 השתנה הסטטוס שזה נמצא בדואר ליד הבית.

יש אופציה ללכת ולאסוף ללא הפתק מהדואר? רק עם המספר מעקב שסיפק לי השולח?

ועוד משהו,

דואר רשום שנשלח בארץ עם מספר מעקב.

בהזנת המספר באתר, אני מקבל הודעה "אין נתונים על דבר הדואר מסוג רשום שמספרו".

זה נאבד, או שבדואר מתעצלים בשביל להזין נתונים.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האמת ששבוע שעבר הזמנתי חבילה גדולה מלטביה ואתמול זה הגיע. לדעתי הכל עובד כמו שצריך (בסטנדרטים של ישראל) וזה רק שמועות כדי להלחיץ אנשים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הזמנתי נעליים, אלי אקספרס, היום ב 00:00 השתנה הסטטוס שזה נמצא בדואר ליד הבית.

יש אופציה ללכת ולאסוף ללא הפתק מהדואר? רק עם המספר מעקב שסיפק לי השולח?

אתה יכול להדפיס את הסטטוס ממעקב המשלוחים ולבוא איתו לקבל את החבילה. יכול להיות שיעשו לך פרצוף, אבל קיבלתי בדרך זו חבילות רבות (ואפילו הפסיקו להתווכח איתי...).

לגבי הדואר הרשום בארץ - הוא אמור להופיע במערכת כבר ברגע שיצאת מסניף הדואר (אחרי שהמכתב נסרק עם מדבקת הברקוד).

:turn-l:
פורסם

הדואר מסודר בסניף לפי תאריך הגעה והמספר של החבילה, בלי התאריך הם לא יודעים לאתר את החבילה.

בסטטוס המשלוח יש את שניהם ואז זה רק תלוי באסרטיביות שלך אם הם יתנו לך אותה.

פורסם

הם יכולים לתת לפי המספר , הם מקלידים אותו במחשב ומקבלים את כל הפרטים.

ממש אין בעיה עם זה , אני קיבלתי הרבה חבילות ככה , פעם גם הגעתי עם פתק ועליו רשומים 4 מספרים , קיבלתי 3 חבילות, הרביעית הגיעה רק למחרת

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

יש להם "וועדה" שמחליטה מה יהיו השיבושים ובאילו ימים , זה מה שנכתב על היום :

לידיעת ציבור הלקוחות: היום, 23 לספטמבר, נוכח עיצומים במשרד התחבורה, לא ניתן יהיה לבצע העברת בעלות רכב ביחידות הדואר

לידיעת ציבור הלקוחות

ארגון העובדים מפעיל ועדת חריגים אשר דנה במהלך העיצומים בפניות לקוחות אשר זקוקים לשירות דחוף בשל נסיבות מיוחדות

אפשר לפנות לוועדה זו באמצעות המען האלקטרוני הבא: [email protected]

http://www.israelpost.co.il/

:fadein:
פורסם

בשבועיים האחרונים אני מרגיש האטה נוספת (עוד "הורדת הילוך"?) בדואר ישראל - בשבועיים האחרונים קיבלתי דואר פעם אחת(!), לעומת פעמיים - שלוש בשבוע באופן רגיל. זה רק נדמה לי? להדגיש - אני כבר לא מדבר על חבילות מסין. סתם דואר. הגיעו ימים בהם אני מפנטז על מכתב מהבנק?

פורסם

גם אני מרגיש האטה, חבילות ממוכרים שונים וארצות שונות תקועות איפה שהוא כבר מעל חודש.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הדואר תמיד מורידים הילוך "לקראת החגים", בחגים עצמם המכס בכלל לא עובד (תתכוננו- המכס לא עובד בחוה"מ סוכות, ואחרי זה יש חודש שחבילות מחו"ל בבלאגן כביר)

הדואר זורקים את האשמה לכל בעיה על זה שהמכס לא עובד ("שלחת חבילה מנס ציונה לחיפה? המכס לא עובד, יש עיכובים....") וחגיגה של עצלנות וחוסר יעילות.

זה קורה כל שנה.

פורסם
בשבועיים האחרונים אני מרגיש האטה נוספת (עוד "הורדת הילוך"?) בדואר ישראל - בשבועיים האחרונים קיבלתי דואר פעם אחת(!), לעומת פעמיים - שלוש בשבוע באופן רגיל. זה רק נדמה לי? להדגיש - אני כבר לא מדבר על חבילות מסין. סתם דואר. הגיעו ימים בהם אני מפנטז על מכתב מהבנק?

הבנקים כבר ממזמן עובדים עם מסר, והמכתבים שלהם מגיעים בזמן ....

פורסם
גם אני מרגיש האטה, חבילות ממוכרים שונים וארצות שונות תקועות איפה שהוא כבר מעל חודש.

+1.

חבילה מארה"ב לקחה חודש.

חבילה מסין כבר יותר מחודש בדרך.

פורסם
הבנקים כבר ממזמן עובדים עם מסר, והמכתבים שלהם מגיעים בזמן ....

במקומות בהם יש תאי חלוקה (כמו בישוב שלי), למסר אין גישה, ורק דואר ישראל מחלק.

פורסם

פתאטי ומרגיז.

בתקופה שבה הייתי מקבל לפעמים דואר בתיבה, הייתי מקבל הרבה יותר עלונים ופרסומות, ולרוב צ'יפרו אותי במספר עותקים מאותו עלון. ולמען הסר ספק: מדובר בתאי חלוקה שרק הדואר יכול לגשת אליהם. את ה"עודפים" אני מחזיר לדואר בתיבה האדומה, כי זה לא דואר שלי, ואם הם מאלצים אותי למיין, אז גם אני :evil:

בשבועיים האחרונים אני לא מקבל דואר, אבל לפחות גם לא פרסומות.

פורסם

כעת אמרו בחדשות שהעיצומים בדואר ממשיכים, לא מוסרים דואר רשום, כלומר כל החבילות עם מספר מעקב בhold

• תוכן חדש...