Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

3 חבילות צריכות להגיע אלי. קיבינימט עם השביתה הזאת, מה הם משיגים בזה בדיוק?!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אמזון משתמשים ב USPS priority, זה רשום לכל דבר רק שהשלב האחרון הוא שליחות עם שליח (אם בחרת בשירות הזה, אם לא- רשום רגיל)

עד שזה מגיע לסניף ההפצה זה רשום לכל דבר.

ובכל מקרה, זה מחו"ל, כלומר- לא יטופל.

סלולרי? שלא תדע איזה דברים דחופים וחשובים יש לי בדרך ואני הולך לחטוף זמבורה של החיים בגלל הסיפור הזה עכשיו.

ממתי?

אמאזון משתמשים ב i-parcel אשר משנעים ומשחררים מהמכס בארץ. לאחר מכן עובר לדואר שליחים. לא קשור כלל לדואר רשום. קיבלתי שבוע שעבר חבילה שכזו למרות שהיו בשביתה. 2 חבילות רשומות תקועות בדואר ולא מגיע פתק.

פורסם

טעות שלי אם כך. מאמזון ישירות לארץ הזמנתי בפעם האחרונה לפני כמעט שנה (מאז כל החבילות עוברות אצל מכר בארה"ב...) ובזה השתמשו, אפשרי שזה השתנה או שתנאי המשלוח שונים מסוג פריט אחד לאחר.

הכל תלוי במכס אז, אם דברים שאינם "רשומים" אלא אקספרס עדיין משתחררים דרך געש.

אם כן- חבילות EMS/iparcel יגיעו, אם לא, אכלנו אותה.

פורסם

יש לי 14 חבילות רק מאיביי שממתינות ואין לי מושג איפה הן.

הדרכון שלי הגיע יום לפני התחלת השביתה. לצערי הדרכון של דודה שלי (היו אמורים לטוס איתנו) לא הגיע ונשאר באותו סטטוס, כלומר לא זז.

כנראה שהם לא יטוסו איתנו לחול כי הטיסה יוצאת בעוד שלושה ימים וזה עדיין בסטטוס של "התקבל למשלוח".

פורסם

עולה כ 1200 ש"ח מה שלא מצדיק את זה. גם לא יהיה להם מה לעשות עם 2 דרכונים. הם כבר שילמו 250 שקל כל אחד לחידוש הדרכון.

פורסם

לדעתי , במקום מסויים נוח להם לשבות \ לעכב ..

הרי גם ככה הכל עובר דרכם כי או שלא ניתן להזמין דרך חברות שילוח אחרות (למשל בהרבה מקרים בeBay) או שזה לא משתלם כי אונסים אותך אם אתה מזמין עם DHL לישראל (כדוגמא) , אז הם אומרים (כמו חברת חשמל למשל ..) אנחנו אחראים על רוב הדואר בישראל, "נעשה שריר" ונראה להם כמה אנחנו חיוניים .

גם אני עם 4 חבילות שבדרך . תענוג.

חברה רקובה.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

איזה כיף!

עכשיו שוב הם לא ימיינו את כל החבילות מחו"ל ויצטברו הררי חבילות בנתב"ג ושוב נחכה ארבעה חודשים לקבל את החבילות.

מתי כבר סוגרים את הבזיון שנקרא דואר ישראל?

פורסם

שיט! אך לא בדקתי את השירשור הזה תרם הזמנתי דברים מאייביי. זה לא משהוא קריטי, אבל בכל זאת איך אני מתנהל עכשיו מול המוכרים? אני יוצא מהנחה שהם שלחו את הדברים ולא פותח קייס (כי הרי אין מצב שזה יגיעה תוך 45 יום)? לא רוצה להיות הישראלי המכוער, בסופו של דבר זה לא אשמת המוכרים שהדואר בארץ מעפן.

מה אתם ממליצים לעשות? שוב אני חוזר, הדברים לא קריטיים ולא דחופים לי, כמו כן הסכום הכולל לא עולה על 100 ש"ח לזכרוני, ככה שאני יכול לספוג את זה.

פורסם

תעשה מה שאני עושה , פותח קייס ככה אפשר למשוך את הזמן (פותחים קייס ממש יומיים לפני סוף התקופה ), לקראת הסוף של הקייס ,עוד חודש אני חושב , אני מעלה מול איביי

ואם מחזירים לי את הכסף כאשר מגיעה החבילה אני משלם שוב , (מציין להם את זה בהתכתבות )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

למה ? , ראשית אני מחכה הכי הרבה שאפשר , וגם שפותח את התקלה מודיע לצד השני שאני מעוניין להמתין עם זה כמה שאפשר ופתחתי ברגע האחרון

וכאשר מגיעה החבילה הוא מקבל את הכסף , תמיד.

לרוב אצלי זה קורה למי ששולח ללא מספר מעקב, ואז הם גם מודעים לכך שחלק מהחבילות לא מגיעות וזה חלק מהתחשיב שלהם , ככה לפחות אמר לי אחד בחור מאוסטרליה שהזמנתי אצלו משהו.

כמובן שבמקרים כאלו אני לא נותן פידבק שלילי , או נמנע בכלל מפידבק או חיובי

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...