Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שרצה להוריד את התדירות (ואיתו את כמות העובדים) זה משרד האוצר, העובדים דווקא בעד יותר ימי חלוקה (ככה יש יותר עובדים ... )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

האמת שאין בעייה דוקא בחלוקה של יומיים בשבוע. במעבר מ-5 ימי חלוקה תיאורטיים (ע"פ הזכיון של דואר ישראל, לזה הם מחוייבים כרגע. בפועל :roll:) יכול בעולם אידאלי להביא לשיפור בביצועים. אם נניח שימי החלוקה הם שני וחמישי, דואר שנשלח בראשון יחולק בשני, ודואר שנשלח בשני יחולק בחמישי, ודואר שנשלח בחמישי יחולק בשני הבא, כלומר מקסימום 4 ימי עבודה.

בעולם מציאותי-ישראלי, הזמן מהמשלוח עד החלוקה איננו מוגבל, והורדה של תדירות החלוקה מ-5 ל-2 בשבוע תוסיף לזמן המשלוח עוד עד 4 ימים נוספים של המתנה.

במציאות בה משלוח מכתב בארץ אורך מעל לשבועיים, צריך לטפל במרכיב העיקרי של העיכוב, שאיננו חלוקת הדואר לתיבת הלקוח (שזהו כנראה המרכיב היקר ביותר).

:turn-l:
פורסם

ימי החלוקה המדוברים כרגע הם א' ג' ה' בשבוע אחד ו-ב' ד' בשבוע לאחר מכן וחוזר חלילה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הייתי היום בדואר (אחרי שהודיעו שהשביתה הסתיימה). 7 עמדות - 3 פעילות. אחת מהן חלוקת רשומים שסתם בוהה באוויר ורק אחרי צעקות ניאותה לקבל גם מספרים אחרים.

מעט אנשים בתור ובכל זאת חיכיתי 40 דק לשלוח מכתב.

הדואר מעצבן איטי ולא יעיל. אין לי שום סימפתיה לעובדים שם.

כל סניף משרת כמות עצומה של אנשים שהוא לא יכול להתמודד איתה. מעצבן

פורסם (נערך)

רגע רגע רגע רגע רגע,

אתם מנסים לומר שיש אשכרה ימים מסודרים בהם הדואר אמור לחלק חבילות ומכתבים?!? אני הייתי בטוח שמדובר בשיטה רנדומלית לחלוטין.

1. כיון שלפעמים חשוב שהדואר יגיע מהר ובזמן.

2. ירידה מכל סטנדרד מקובל בעולם המערבי.

3. כמו בשוק פרסי - זו תהיה נקודת המוצא למו"מ הבא עם ירידה ל-3 פעמים בשבועיים.

בדיוק. עכשיו זה 5 ימים בשבועיים ועוד שנה זה יהיה יומיים בשבועיים ושנה לאחר מכן תידרש להגיע למחסני המכס בעצמך ולמצוא את החבילה שלך.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אחר מכן תידרש להגיע למחסני המכס בעצמך ולמצוא את החבילה שלך.

מעדיף... אולי יהיה שמה משהו מעניין יותר לקחת

לגמרי,לוקח חצי יום חופש,מכין רשימה עם עוד פריטים שאמורים להגיע,ומגיע לאסוף את כולם :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
הושג "הסדר"

החלק החביב עליי בכתבה:"התורים ללקוחות יקוצרו ל-10 דק' בלבד בסניפים". :roll:

גם עליי זה נשמע חביב.

כאילו התורים היו ארוכים בכוונה.

עכשיו יהיה ניתן לחכות בתור עד שעה 20:00 בערב :wink:

וברצינות - הארכת זמני הפתיחה - כמובן זה לחיוב.

אני רק מבקש מנושאי ונותני המו"מ מטעם המדינה/אוצר, שיַתנו את כל ההישגים לאנשי הדואר, גם בכך שיתייחסו שם יפה לחבילות שלנו.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני ממש רוצה להיות אופטימי, אבל מתקשה.

אני תוהה מי יפקח על הדואר ויוודא שהוא מקיים את ההסכם ושרמת השירות לא תדורדר עוד יותר.

:turn-l:
פורסם

זימונים התחילו להגיע, מה שמוזר שרובם "הודעה שניה" למרות שמעולם לא קבלתי את הראשונה.

יש לי חשש כבד שהסוללות שהזמנתי לגלקסי לפני חודשים כבר לא ימצאו את דרכן לביתי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לא הבנתי איך יעבוד קיצור התורים הזה. כאילו מה, אחרי עשר דקות יוציאו את כולם, יסגרו ויפתח את הסניף ואז יתחילו למדוד שוב? :|

מה יקרה במקומות שיש רק 2 עובדים ו100 לקוחות?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

זה פשוט וקל, יפתחו ב-8 בבוקר, יסגרו ב-8 בערב, בגלל השעות החדשות הרבה לקוחות יזוזו לקראת סוף היום, ב-8 בבוקר יהיה תור ארוך שיילך ויירד עד הצהריים, בצהריים יהיה תור יותר ארוך ושוב ירידה עד סביבות שעה 6.

מה שיקרה זה שהלקוחות בבוקר יחכו 30 דקות, בצהריים יחכו 15 דקות, בערב יחכו 25 דקות, ובמהלך היום יהיה פחות מ-5 דקות.

עושים ממוצע לכל הסיפור ומקבלים בערך 10 דקות כי ברוב השעות אתה מחכה פחות מ-5 דקות.

אבל רוב הלקוחות לא ישימו לב להבדל הזה כי הם לא יהיו בשעות הריקות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי הכוונה של זה היא שלכל אחד יש 10 דק' לקבל שירות ולא יותר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

2 זוגות נעליים ממוכרים סיניים הגיעו בתוך פחות מחודש.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תוכן חדש...