Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
IsraelR - לפי המדבקה על החבילה, USPS. באיביי כתוב "Economy Int'l Shipping".

תרגום זריז - משלוח בינלאומי זול ככל האפשר,אבל לא מונע מהם (במיוחד ארה"ב) לגבות לפעמים דמי משלוח בגובה המוצר או יותר (!)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
תרגום זריז - משלוח בינלאומי זול ככל האפשר,אבל לא מונע מהם (במיוחד ארה"ב) לגבות לפעמים דמי משלוח בגובה המוצר או יותר (!)

אכן המשלוח הזול ביותר, אבל המשלוח נקבע לפי משקל וגודל החבילה ולא לפי מחירו, אז בהחלט יתכן שדמי המשלוח יעברו את שווי המוצר.

אם המוכר מתמחר את המשלוח גבוה מדי, או מתעקש לשלוח באופציה יקרה יותר מ- ECONOMY, תמיד אפשר להשתמש בשירותי חברות כמו שיפטו ולחסוך (לפעמים) הרבה כסף.

:turn-l:
פורסם

^^ החבילה לא שוקלת הרבה אבל המימדים הם 23X15X15, ס"מ כמובן. זה קרטון בתוך שקית של הדואר.

המוצר עלה 50 ש"ח והמשלוח 16 ש"ח. הגיוני מאוד מבחינתי והגיע תוך שבוע.

אין לי בעיה לשלם סכום כזה על כל חבילה שתגיע תוך שבוע :wink:

האבסורד הוא שיש משלוחים יקרים מאוד יחסית לעלות המוצר עצמו אבל ביחד זה עדיין יוצא הרבה יותר זול מאשר בארץ...:?

פורסם

הזמנתי ב-6/11 פנסי ערפל + שתי נורות קדמיות לאופנוע ואתמול נחת הפתק המיוחל בתיבה.

מגיע בבוקר לסניף הדואר, מגיש את הפתק לפקיד והוא מתחיל לחפש.

ולחפש

ולחפש

ולחפש

אחרי חמש דקות של חיפושים הוא התייאש משום מה וטען שהוא יחפש בזמנו החופשי ויודיע לי בהמשך היום אם מצא את החבילה וכמובן לא הודיע לי כלום.

אני נראיתי באותו רגע ככה: :shock::shock::shock:

רגע אחרי נראיתי ככה: :mm_mad::mm_mad::mm_mad:

מחר אני אגש שוב לסניף ולא אצא משם עד שהם יהפכו את הסניף בחיפוש החבילה. אני מקווה שבמהלך החיפוש אני לא אראה ככה: :2gunfire::2gunfire::2gunfire:

פורסם

בזמנו החופשי? הוא בעבודה, מה, בזמן האוכל הוא יחפש לך?

ממש... בזמנו החופשי אומר לך.. אתה אמור לחפש בזמן שאתה עובד, לא בזמן שאתה בהפסקה.

מן הסתם הוא התכוון כשיהיה פנוי, אבל הוא עובד בדואר ישראל, מתי נראה לו שיהיה פנוי לרגל על רגל? :roll:

פורסם

לא רוצה להלחיץ אותך אבל כבר פעמיים אספתי חבילות של בן דוד שלי (אותו שם משפחה) שהגיעו לכתובת שלי.

הכתובת על החבילות נרשמו נכון ע"י השולח אבל בדואר טעו ורשמו על כתובת החלוקה את הכתובת שלי.

כמובן כשהגעתי לאסוף את החבילות אף אחד לא ביקש ממני תעודה מזהה אז פשוט אספתי את החבילות והעברתי לו אותן בעצמי.

פורסם (נערך)

לפי האתר של הדואר החבילה הגיעה אתמול לסניף והפתק נחת אצלי בתיבה גם אתמול כאשר הסניף נותן חבילות רק יום אחרי הגעת הפתק לתיבה.

אני התייצבתי בדואר בשעה תשע בבוקר עם פתיחת הסניף כך שלא הגיוני שמישהו יקח את זה.

הפקיד טען שאולי החבילה נשארה בסניף המרכזי של הדואר ולא הועברה לסניף שליד הבית שלי בטעות (מדובר בסוכנות).

בכל מקרה הפתק הגיע אלי כך שלא כל כך הגיוני שמישהו אחר יבוא עם פתק זהה.

לדעתי פשוט הוא היה לחוץ מכמות האנשים שהגיעה לסניף ולא רצה לעקב את התור.

בכל מקרה מחר ממש לא יעניין אותי כמה אנשים יש בתור ואם צריך אני אפילו מוכן לעזור לו בחיפושים.

איך זה שתמיד דווקא החבילות שאתה הכי מחכה להן יש איתן בעיות ואלו של הדולר וחצי מסין תמיד מגיעות? מרפי מישהו?

טוב, עדכון משמח: משה מהדואר בדיוק התקשר ומסר שמצא את החבילה שלי 8)

ואני השמצתי אותו לשווא.

סליחה, משה :roll:

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

כמובן כשהגעתי לאסוף את החבילות אף אחד לא ביקש ממני תעודה מזהה אז פשוט אספתי את החבילות והעברתי לו אותן בעצמי.

פקידים מעפנים,צריכים איזה ניעור רציני ויפה שעה אחת קודם.

אצלנו הפקיד מכיר אותי ואת אבי (גרים באותה שכונה) והוא דורש מכל אחד ת"ז,אחרת אין קבלת פריטים ויהי מה.

ככה זה צריך להיות בכל הסניפים (דגש על צריך..יש רצוי ויש מצוי :| )

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...