Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יפה, אצלכם לפחות החבילה הגיע לארץ, אצלי החבילה נשלחה בעזרת USPS Priority Mail International (אמור לקחת 6-10 ימי עסקים) ב-19.11, ב-21.11 החבילה עזבה את ארצות הברית, ועד היום עדיין לא נכנסה לארץ (שלחו אותה כנראה עם כדור פורח), דיברתי עם הדואר, אמרו שהיא כנראה זרוקה עדיין איפשהו במחסנים של נתב"ג.

עריכה אחרונה על ידי freesoul
פורסם

אחרי המתנה מייאשת של כמעט כחודש הגיעה הודעה משמחת שהחבילה מחכה בדואר ברחובות.

לפחות אוכל לנצל את הנעליים עוד בחורף הזה :-D

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

בשבועות האחרונים קיבלתי מספר חבילות מהמזרח בכשבועיים ואילו חבילות מלפני חודש וחצי עדיין מבוששות. (תמיד רציתי לכתוב משפט עם הפועל ב.ו.ש.ש :-D )

בנוסף, שמתי לב שעברו לחלק אצלי דואר כמעט כל יום, וזאת בניגוד ל-2-3 פעמים בשבוע שהייתי רגיל להם (ולהסכם עם האוצר על 2.5 ימי חלוקה).

:turn-l:
פורסם

יש מישהו שאפשר לפנות אליו שיחפש את החבילה שלי במחסנים של נתב"ג? נמאס כבר מדואר ישראל, איך ייתכן שחבילה שעזבה את ארצות הברית לפני 12 יום עדיין לא הגיע לארץ.

פורסם

אם תמצא משהו כזה , תודיע לי , גם לי יש חבילות שעזבו את הונג-קונג / סין לפני 12 יום או יותר ועדיין לא רשומות באתר הדואר ... (שוכבות במחסנים בנתב"ג כנראה )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)

בנוסף, שמתי לב שעברו לחלק אצלי דואר כמעט כל יום, וזאת בניגוד ל-2-3 פעמים בשבוע שהייתי רגיל להם (ולהסכם עם האוצר על 2.5 ימי חלוקה).

דואר ישראל או "מסר"?

תביא בחשבון שדואר כמותי (חשבונות, דוחות בנקים וכו) מופצים על ידי חברות פרטיות, ויתכן שזו הסיבה שבגללה אתה רואה משהו בתיבה כל יום.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

יתכן שלגבי תיבות החלוקה המרכזיות מדיניות שונה מאשר לתיבות ליד הבית.

אני מקבל דואר בתדירות די גבוהה, אבל בשעות משתנות, ועד כה לא שמתי לב לתבנית של ימי חלוקה\אי חלוקה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אחרי יותר מחודשיים ש2 חבילות קטנות שהזמנתי מ-DX ללא מספר מעקב, לא הגיעו, נשברתי ופתחתי טיקט. אמרתי לבחורה שיתנו לי זיכוי ואני אקנה שוב את אותם מוצרים, וזה מה שעשיתי (אבל ברשום. מעל 15$ זה רשום אוטומטי). DX החזירו לי את הכסף ואמרו שאם זה יגיע שאני לא אאסוף את זה מהדואר. כאילו שאני יודע איך להבדיל בין החבילות שלהם לחבילות שהזמנתי לא מהם.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

כמו שנאמר "דואר ישראל במיטבו"

היום הגיע אלי חבילה סחוטה ממים, רטובה וקרועה בתוך שקית של הדואר :

2rhlks3.jpg

תודה רבה באמת על ההתנצלות שלכם. מה היא עוזרת לי?

פורסם

חבילה שהוזמנה מלטביה ונשלחה ב22/11 הגיעה לארץ ב27/11 ומאז...נאדה.

יכול להיות שהיא מעוכבת במכס מסיבה כלשהי או שהם פשוט לוקחים ת'זמן שם?

• תוכן חדש...