Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבילה שיצאה מארצות הברית ב12 לנובמבר, הגיעה לארץ ב26.11 סוף סוף הגיעה לתיבה שלי

החבילה נשלחה עם usps

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חבילה עם מוצר תלת מימדי הגיעה מאנגליה תוך שבוע + כתוב עליה שזה חלק לרכב. זה הישג אמיתי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האם דואר ישראל חזר לשגרה? יותר משבוע שלא קיבלתי דואר (אחרי שהתרגלתי לכמעט כל יום) ורשימת ההזמנות מאיביי שעדיין לא הגיעו מתארכת ומתארכת. אצלי יש עוצר. ואצלכם?

:turn-l:
פורסם

לי יש חבילה שנשלחה מהולנד והגיעה ארצה ב-01.012 שקיבלתי רק שלשום.

וחבילה נוספת גם כן מהולנד הגיעה ארצה ב-04.12 ועדין לא קיבלתי.

קיבלתי גם השבוע חבילה שנשלחה ב-11.11. כלומר כחודש ימים. ללא מספר מעקב.

פורסם

גמני קבלתי היום את החבילה הקנדית (למרות שלפי USPS,היא עזבה את ת"א ב22 לנובמבר..)

אחרי צ'אט קצר עם החברה שממנה קניתי את הנעליים,לטענתם החבילה שלי במכס :shock:

בסוף קבלתי את הפתק המיוחל היום ואספתי את החבילה (בד"כ צריך לחכות למחרת,ומציינים על הפתק עם שורה כזו,הפעם ניסיתי ועלה בידי)

עכשיו נשאר לחכות לפריט אחר ב3$ מסין (שרוכי סיליקון) ללא מעקב כמובן.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מבחינתי קיבלתי כבר לפני 2-3 שבועות את כל חבילות האיביי שנשלחו מהמזרח הרחוק עד סף אוקטובר, ממתין לחבילות שהוזמנו החל מ-15 בנובמבר.

חבילה שהוזמנה מחנות באמצעות מאמאזון אנגליה (חבילה יחסית גדולה - אבזר בלנדר למיקסר) הגיעה השבוע, הפתק האפור חיכה לי בתיבת הדואר ב-8.12.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
"חבילת מעטפה" הגיעה מאיטליה, אחרי שישה ימים! אירופה זה פה! :)

כמוך כמוני !

מאיטליה - הגיעה אליי חבילה תוך שבוע ימים.

מאידך - הדואר הזה ראוי גם לגנאי - לא מוכרים מט"ח שלא במזומן (מה - לא ניתן לרכוש באשראי ?!). בחלק מהסניפים צריך להגיע גם עד 14:30. עאלק מה נסגר ?!

חצופים ! (אז הלכתי לכספומט, ואולי שער החליפין מעט יותר גבוה, אבל כפרה - לא לתת לעצלנים האילו עוד פרנסה).

alfa 156 2.5.

פורסם

אני קונה מט"ח רק בכספומט. ההפרש זעיר, וההמתנה בדואר מרגיזה. במיוחד באזור בו נמצאת הסוכנות שבה אני מטופל, המשופעת בבתי אבות ואוכלוסיה מבוגרת, אם אנשים שבאים לשלם את חשבונות המים והטלפון במזומן.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני חושש מצ'יינג'ים. אולי החשש לא מבוסס, אבל תמיד יש לי תחושה לא טובה לגבי המפעילים.

פורסם

אם ה

צ'יינג'ים נראים לכם מפוקפקים, מה תגידו על החלפנים שהיו פעם ברחוב אלנבי בת"א? (בטח לכל עיר גדולה היה את הרחוב שלה)

הצ'יינג'ים נראים בסדר גמור, מקום מסודר וממוזד, החלפן יושב מאחורי קיר זכוכית, בסה"כ הרגשה טובה.

• תוכן חדש...