Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
זה מה שאני חשבתי ואני כבר ממתין חודש+ לחבילה קטנה (על גבול השקית) מאיטליה. לא הגיע. ואחרי הכתבה על דואר,אני מתחיל לחשוש שלא תגיע לעולם.

שחכתי לסייג בדברי את איטליה :)

ידוע שבאיטליה יש את שירות הדואר בין הגרועים בעולם, חבילות הולכות שם לאיבוד באחוזים שגורם לדואר ישראל להראות כמו פדקס לעומת מה שקורה שם, המקריות חוגגת שם.

אם תשים לב כמעט תמיד תמצא את איטליה ב'רשימה השחורה' של כל מוכר באיביי.

אני כמעט תמיד מזמין אך ורק מאנגליה ולפעמים גם מאיביי גרמניה פולין וצרפת, כל משלוח הגיעה לי תוך גג שבועיים לא משנה באיזה חודש/חג מדובר. *טפו טפו טפו*

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

יש לי חבילה שהזמנתי מארה"ב בסוף נובמבר שעדיין לא הגיעה, איבדתי תקוה

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני רק בא לעדכן מדי פעם את הנפלאות שלי עם דואר ישראל

חמישי מקבל פתק לתיבת דואר, הולך בשישי בבוקר לסניף, הנציגה במסוף: "חמוד, הפתק הזה מלפני חודש וחצי".

אני מתפלא, מסתכל בפתק - וואלה, 11 לינואר, ואני שואל אותה - מדוע זה הגיע אלי רק אתמול לתא?? אין תשובה נורמלית מלבד "עבר זמנו זה חזר לחו"ל".

שואל שאלה נוספת - "אמור להגיע גם פתק עם הודעה שניה, היכן הוא?"

התשובה שקיבלתי "לא תמיד אנחנו שולחים הודעה שניה" עניתי לה שהיא לא צריכה להמציא לי תירוצים מהת*ת.

מה יש לי לעשות מלבד להתעצבן?

Opel Adam S 2017

פורסם

כנראה שההודעה השניה תגיע עוד חודש (וחצי ? )

המצב עגום. ואין לפני מי להתלונן ואין שיפור נראה באופק.

פורסם (נערך)

אני בשוק.

הזמנתי בגדים בסך 49.60 פאונד, שזה 75.9679 דולר לפי השער להיום.

ותראו מה קיבלתי במעקב:

פריט ה-EMS בטיפול העמילות של חברת הדואר -ממתין לשחרור בישראל. חברת דואר ישראל מציעה לך שרות עמילות מכס בארץ, הפוטר אותך מהצורך לשחרר באופן עצמאי את פריט ה-EMS.

בחיים לא קרה לי מקרה כזה, זה אומר שעכשיו אני נדרש לשלם את המע"מ על כל הסכום + עמלות שחרור ואגרת רישומון שיסתכמו בכ200 ש"ח, וכל זאת על 0.9$

הייתכן?

עריכה אחרונה על ידי Barney

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
אני רק בא לעדכן מדי פעם את הנפלאות שלי עם דואר ישראל

חמישי מקבל פתק לתיבת דואר, הולך בשישי בבוקר לסניף, הנציגה במסוף: "חמוד, הפתק הזה מלפני חודש וחצי".

אני מתפלא, מסתכל בפתק - וואלה, 11 לינואר, ואני שואל אותה - מדוע זה הגיע אלי רק אתמול לתא?? אין תשובה נורמלית מלבד "עבר זמנו זה חזר לחו"ל".

שואל שאלה נוספת - "אמור להגיע גם פתק עם הודעה שניה, היכן הוא?"

התשובה שקיבלתי "לא תמיד אנחנו שולחים הודעה שניה" עניתי לה שהיא לא צריכה להמציא לי תירוצים מהת*ת.

מה יש לי לעשות מלבד להתעצבן?

מכיר את זה מניסיון אישי לצערי :(

היה לי גם פתק ושהגעתי אמרו לי לקחת אותו או חכה להודעה שניה כי הם לא מצאו את הפריט וכמובן שום דבר לא הגיע - ביזיון

קובי

:-)

פורסם
אני בשוק.

הזמנתי בגדים בסך 49.60 פאונד, שזה 75.9679 דולר לפי השער להיום.

ותראו מה קיבלתי במעקב:

בחיים לא קרה לי מקרה כזה, זה אומר שעכשיו אני נדרש לשלם את המע"מ על כל הסכום + עמלות שחרור ואגרת רישומון שיסתכמו בכ200 ש"ח, וכל זאת על 0.9$

הייתכן?

למה לא?

תשאל את עצמך הפוך, אם אתה מזמין חבילה בערך של 74.99 דולר, הייתכן שלא תשלם מיסים למדינה בגלל 0.01 דולר?

יש מספר, כל מה שמעל - חייב, מה שמתחת - לא.

פורסם

כאשר המשלוח הוא דרך EMS תמיד יש עמלות. המינימום הוא כאשר הפריט פטור ממיסים בכלל אז משלמים 35.40 ש"ח

מעבר לזה המחירים עולים ועולים תלוי בכל מני דברים אתה יכול לראות כאן :

http://www.israelpost.co.il/postshirut.nsf/MisparID/238?OpenDocument&m=2

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
מכיר את זה מניסיון אישי לצערי :(

היה לי גם פתק ושהגעתי אמרו לי לקחת אותו או חכה להודעה שניה כי הם לא מצאו את הפריט וכמובן שום דבר לא הגיע - ביזיון

היותר עצוב מזה שזו לא הפעם הראשונה שזה קורה, חשבתי שאם אעבור למרכז זה יקרה פחות מאשר בדואר בחור נידח בדרום, כנראה שזה רק פסיכולוגי :p

Opel Adam S 2017

פורסם
למה לא?

תשאל את עצמך הפוך, אם אתה מזמין חבילה בערך של 74.99 דולר, הייתכן שלא תשלם מיסים למדינה בגלל 0.01 דולר?

יש מספר, כל מה שמעל - חייב, מה שמתחת - לא.

אין לי בעיה עם המע"מ אני משלם אותו גם כל 15 לחודש בשמחה.

הבעיה שלי עם דמי העמילות השונים שהם חסרי כל פופורציה לערך המוצר.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

קיבלתי היום חבילה קטנה שנשלחה מסין לפני שבועיים (ישר לתיבת הדואר). אצלי זה שיא לחבילות מסין.

במקביל אני עדיין מחכה לחבילה שהוזמנה לפני חודשיים... Go figure:sly:

פורסם
אין לי בעיה עם המע"מ אני משלם אותו גם כל 15 לחודש בשמחה.

הבעיה שלי עם דמי העמילות השונים שהם חסרי כל פופורציה לערך המוצר.

אני מסכים שזה יקר, אבל לא ממש יש לזה קשר לערך המוצר, זה עבור עלות העבודה המבוצעת, גם אם המוצר עולה 75.1 דולר וגם אם הוא עולה 999.9 דולר.

עדיף לא לשלוח חבילות שהן על הקשקש של ה-75 דולר אחרי ההמרה, כי זה מה שעלול לקרות וחבל, או לחלופין לשלוח בדואר רגיל, ואז מקסימום לשלם את המע"מ.

• תוכן חדש...