Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

פריט קטנטן מUK נשלח ב16/1 ועוד לא הגיע (מעטפונת עם 6 מדבקות מסך לפלאפון של חבר מהעבודה)

התרגלתי לשבוע\שבוע וחצי גג מאירופה,עכשיו להמתין.. :(

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מעטפה עם מגני מסך לטאבלט,נשלח מגרמניה ב5/1 ועוד לא הגיע,ועוד חלק לרכב שהזמנתי ב9/1 גם מגרמניה עוד לא הגיע.

אך 2 פריטים שהזמנתי האחד מרוסיה והאחד מסין הגיעו לאחר פחות משבועיים.

בפעם האחרונה שהזמנתי מגרמניה הגיע תוך 3 ימים,מוזר מאוד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
מעטפה עם מגני מסך לטאבלט,נשלח מגרמניה ב5/1 ועוד לא הגיע,

כשיגיע - אל תופתע אם המטפה תהייה מסין. הרבה מוכרים מתחזים להיות קנדיים/בריטיים/וכו'.

:turn-l:
פורסם

מה אתם הייתם עושים?

הזמנתי מגן מסך לשעון ( לא לצחוק בבקשה ), אמורים להגיע 12.

ב EBAY התעדכן מזהה משלוח, אבל אחד כזה שקשור לגרמניה ולא לישראל.

חיכיתי חודש ( המשלוח עצמו עלה לי יותר מהמגנים ) ופניתי למוכר, הוא לא שאל כלום וישר החזיר לי את כל הכסף.

לדעתכם יש סיכוי שאם אני אחכה זה יגיע? או שבאמת נפלה למוכר איזו טעות?

פורסם
כשיגיע - אל תופתע אם המטפה תהייה מסין. הרבה מוכרים מתחזים להיות קנדיים/בריטיים/וכו'.

נשלחו מגרמניה בוודאות, כולל מספר מעקב מהדואר הגרמני.

בקצב הזה הייתי כבר מעדיף שישלח מסין.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
מעטפה עם מגני מסך לטאבלט,נשלח מגרמניה ב5/1 ועוד לא הגיע,ועוד חלק לרכב שהזמנתי ב9/1 גם מגרמניה עוד לא הגיע.

אך 2 פריטים שהזמנתי האחד מרוסיה והאחד מסין הגיעו לאחר פחות משבועיים.

בפעם האחרונה שהזמנתי מגרמניה הגיע תוך 3 ימים,מוזר מאוד.

יש משהו עם גרמניה נראה לי. נוזל לניקוי מכונת גילוח שאבא שלי הזמין ב-2/1 לא הגיע. מה שכן, במקרה שלי, המוכר סיפק מספר מעקב שאפילו ebay אמרו שהוא un valid. בקיצור, זיכוי.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
פריט קטנטן מUK נשלח ב16/1 ועוד לא הגיע

הגיע היום :p

האם ישנה דרך לרכוש מעלי באבא\אקספרס בלי להרשם? בדרך כלל יש סוג של GUEST CHECKOUT במקומות אחרים שמוביל ישר לפייפאל\פרטי אשראי.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
יש משהו עם גרמניה נראה לי. נוזל לניקוי מכונת גילוח שאבא שלי הזמין ב-2/1 לא הגיע. מה שכן, במקרה שלי, המוכר סיפק מספר מעקב שאפילו ebay אמרו שהוא un valid. בקיצור, זיכוי.

מתוך סקרנות - באיזה נוזל מדובר וכמה הוא עלה? כיון שבחיפוש האחרון שלי באיביי נמכרו רק תרכיזים, וגם עם אלה היתה בעיית משלוח (חומר מסוכן). עברתי לרכישת חומר הניקוי של בראון ממקורות ישראליים, עולה לי סביב 100 ש"ח לזוג או 150 ש"ח לשלשה, עד סוכנות הדואר הקרובה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הנה סיפור בבקשה,

הזמנתי מעלי אקספרס בגד שילמתי כ 10$ בערך והוא נשלח עם מס מעקב. עבר זמן והיום נכנסתי לבדוק באתר של הדואר מה עם הפריט לפי המס עוקב. מסתבר שב 13 לחודש הפריט נמסר. אני כמובן לי קיבלתי אותו וחשבתי שהמוכר אולי טעה בכתובת אז בקשתי ממנו לשלוח תמונה של הקבלה. שלח, והכל פיקס רואים בבירור את המס מעקב שקיבלתי ממנו יחד עם הכתובת , טלפון ושם מלא שלי. שורה תחתונה הדואר כנראה עשה פאדיחה ומישהו אחר נהנה מהפריט כבר שבועיים. ואני יכול לחפש.

לתשומת לבכם

פורסם
קיבלת את הדוגי ואתה לא מפרסם סקירה? אנשים מחכים פה! :-P

גם אני הבטחתי. אל תדאג, לא שכחתי.

מיום שני הסטטוס תקוע על "הפריט התקבל מהולנד".

אם הוא כבר פה, מה מפריע לו להגיע לסניף הדואר :evil:

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם (נערך)
גם אני הבטחתי. אל תדאג, לא שכחתי.

מיום שני הסטטוס תקוע על "הפריט התקבל מהולנד".

אם הוא כבר פה, מה מפריע לו להגיע לסניף הדואר :evil:

אני בדיוק כמוך.

הזמנתי את המכשיר מאלי אקספרס ב13.1 והוא עדיין איפשהו בין הולנד לחיפה. ידידה שהזמינה יומיים אחריי כבר קיבלה אותו...

עדכון הגיע לדואר. מחר אני אלך לאסוף אותו...

מדובר בdoogee dg310.

עריכה אחרונה על ידי R'n'B
פורסם

הזמנתי כרטיס זיכרון באיביי, קיבלתי מכתב להגיע לאסוף מהדואר.

הלכתי, הפקידה חיפשה חיפשה ולא מצאה, לקחה ממני מספר טלפון ואמרה שיצרו איתי קשר.

אני לא יודע מה לעשות עכשיו.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...