Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ג'קט ספורט מאיטליה, דרך איביי. עבר חודש. אין קול ואין עונה.

המוכר טוען שהבעיה בדואר הישראלי. לך ספר לו שהוא צודק.... :cry::mad:

פורסם
כשיגיע - אל תופתע אם המטפה תהייה מסין. הרבה מוכרים מתחזים להיות קנדיים/בריטיים/וכו'.

אני גם הזמנתי לפני שבועיים וחצי חלק אלקטרוני מאוד נחוץ מ ebay UK , בגלל שאני יודע שהמשלוח מאנגליה הרבה יותר מהיר מסין,

המשלוח עדיין לא הגיע, ברגע שיגיע אם אראה שזה מגיע מסין למרות שמצויין במפורש שמדובר במשלוח מUK - לאותו מוכר צפוי פידבק מאוד שלילי (וזה לא משהו שאני נוהג לעשות אם בכלל)

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

משלוח מאנגליה נשלח ב18.1 ועדיין לא הגיע. לפי המוכר (איביי) היה אמור להגיע עד ל28.1.

אלו זמני המתנה תקינים בהתייחס למצב הנוכחי בדואר ישראל?

פורסם

מה הזמנת מאנגליה?

לאחרונה הזמנתי מס' משלוחים מאנגליה. אחד לא הגיע עד היום (חודש וחצי), אחד הגיע תוך 18 יום ואחד שאני ממתין לו כבר 16 יום.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
משלוח מאנגליה נשלח ב18.1 ועדיין לא הגיע. לפי המוכר (איביי) היה אמור להגיע עד ל28.1.

אלו זמני המתנה תקינים בהתייחס למצב הנוכחי בדואר ישראל?

כפי שאתה רואה זה הימור כלשהו,יש פעמים שמגיע מהר מאירופה \ ארה"ב (שבוע בממוצע,לפעמים פחות לפעמים יותר ביום\יומיים)

ויש פעמים שאתה מרגיש כאילו מישהו מנתב"ג מעמיס את החבילה שלך ויצא אליך רגלית,אז ייקח לו עוד כמה ימים\שבועות.. :(

היום נשלחה אליי חבילה די גדולה מUK (סביב 700גרם,נדמה לי 50X50ס"מ) - כבר כוונתי טיימר להערכות גסות :D

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

המחירים עלו בעשרות אם לא מאות אחוזים. דואר ראשום לארה"ב בין 100 ל 250 גרם עלה 10.80. עכשיו עולה 18.80.

וככל שעולים עם המחירים גם ההתייקרות עולה. דואר שהייתי שולח פעמיים בשבוע ב 35 ש"ח עולה עכשיו 75 ש"ח.

עליה לא מובנת. מילא היו עושים כמו מקדונדל'ס, כל שנה-שנתיים מעלים כמה שקלים.

בניגוד לקוטג', זה דבר בסיסי שכן דורש מחאה.

פורסם
אני גם הזמנתי לפני שבועיים וחצי חלק אלקטרוני מאוד נחוץ מ ebay UK , בגלל שאני יודע שהמשלוח מאנגליה הרבה יותר מהיר מסין,

המשלוח עדיין לא הגיע, ברגע שיגיע אם אראה שזה מגיע מסין למרות שמצויין במפורש שמדובר במשלוח מUK - לאותו מוכר צפוי פידבק מאוד שלילי (וזה לא משהו שאני נוהג לעשות אם בכלל)

עדכון - הגיע ואכן נשלח מאנגליה , הגיע לאחר 3 שבועות , פעם זה היה שבוע לכל היותר.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

מידי פעם אני שולח חבילות קטנות לחול (אחת בחודשיים, משקל של קילו לפעמים יותר לפעמים פחות)

היום אני מגיע עם אחת קטנה לדואר והמחיר עלה ליותר מכפול, במקום 12 ש"ח - 34 לחבילה קטנה

ובמקום 35 - 62 לחבילה קצת יותר גדולה

זה היה מפתיע לרעה...

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...