Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מזמין הרבה זה שווה.

במקום מגוריי סגרו סניף קטן שעבד על איזור מסויים ואיחדו את כל האיזור על סניף אחד.

התוצאה היא שהפתקים מגיעים לתיבה שלי כמה ימים אחרי שנשלחו, הזמן לקבלת שירות בסניף עומד על מינימום שעה והסניף לא עומד בדרישה.

אני ממליץ לכולם לקבוע תורים מראש דרך האפליקציה של הדואר, זה יחסוך לכם כאב ראש וזמן המתנה מיותר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

הורי שלחו לי לפני חודש, חבילה לשוויץ, לאחר בירורים החבילה שלי הגיעה לסינגפור, לאחר צעקות החבילה דרך לארץ , בחזרה להורי ומשלם עוד הפעם אלי

פורסם

אחרי כמעט חודש הגיעה החבילה מאנגליה. לא רשום, אגב.

הפתק נרשם בסניף הדואר בתאריך ה- 28/06/15. הפתק הגיע אליי רק היום, ה- 07/07/15. :-(:-(:-(

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קיבלתי היום מייל מחברת GCX שכתוב בו ש"החבילה שלי הגיע ארצה וצפוי להשתחרר בימים הקרובים."

מה הקטע? להשתחרר מאיפה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כשהזמנתי חבילות מאמזון, חלקן נשלחו דרך ARAMEX ובארץ אלה GCX שמטפלים, והם אלה ששולחים לך את המייל, קובץ PDF וכו'.

החבילה אח"כ עוברת לחלוקה עם שירות דואר ישראל.

להבדיל עם I-PARCEL ששם זה ישירות מנתב"ג לסניף שליחים של הדואר, אצל GCX זה תמיד מנתב"ג אל מיון תל אביב ומשם ניתוב לסניף שליחים הנכון. לפחות יממה אחת יותר, לרוב אלה יומיים שמתבזבזים על נסיעות.

אם זה אכן מאמזון, הייתי מתקשר אליהם ומבקש את הברקוד הארוך שתוכל לעקוב אחריו בדואר ישראל.

פורסם

הפתק נרשם בסניף הדואר בתאריך ה- 28/06/15. הפתק הגיע אליי רק היום, ה- 07/07/15. :-(:-(:-(

למי ששאל, זה בדיוק הזמן שאני חוסך עם תיבת דואר בסניף

פורסם

נזכרתי במיקרה שקרה לי בחורף ושכחתי לשתף: שלחו לי חבילה מארה"ב.

היא הגיע לארץ, נשלחה מכאן לטורקיה (?), גרמניה ומשם שוב לארץ.

הכל ניתן היה לצפייה עם מס' המעקב.

השולח כתב לי שבחיים לא ראה טיול מוזר כל כך של חבילה...

פורסם

צריך עזרה חברים.

לפני שבועיים הזמנתי מצלמת אקסטרים. ביחד עם כל האביזרים יצא לי מחיר של 125 דולר. בחברה ציינו שהם רושמים על המשלוח מחיר של 68 דולר.

היום בדקתי את המצב של המשלוח וראיתי שרשום שהפריט מעוכב במכס.

מה אני עושה במצב כזה? הרי ציינו על החבילה 68 דולר. איך אני צריך להתנהל? אני צריך לגשת לשם? להביא איתי משהו?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

בד"כ כשמעוכב מכס זה משתחרר לבד,מגיע לסניף שלך ושם אם יש דרישת תשלום - אז אתה משלם ומקבל.

פרסמו פה מספרי פקס וטלפון בשביל להתקשר ולברר,אך רצוי לגייס סבלנות של פיל לפני כן :|

בד"כ #2 - אם זה פריט שדורש אישור מיוחד (תחבורה וכו'),אז מזמנים אותך לשחרר\להמציא מסמכים וכו'.

במקרה הכי גרוע,ויצא ונסעת למכס בשביל לשחרר (סיכוי אפסי,אבל נניח) קח איתך חשבונית מפייפאל\איך ששילמת שמעידה על הסכום האמיתי,ותשלם רק מה שבאמת צריך (ולא מה שמתחשק להם,או בגלל שהמוכר הוריד מערך החבילה..)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

השאלה היא האם הם יכולים לקבוע סכום בעצמם? לבטל את המחיר שכביכול רשום על החבילה?

You may kiss the bride.

פורסם

מוזר, בוא נאמר שלא הייתי שואל את החברה מה הם מצהירים על החבילה, כלל לא הייתי יודע שמציינים 68 דולר (נאמר לי שהם מציינים את המחיר הזה גם מבלי לבקש במיוחד). במקרה כזה הלקוח יכול סתם לאכול אותה.

You may kiss the bride.

פורסם

המכס נותנים קנס כפל מיסים על טלפונים אבל לא מכשירים ומוצרים אחרים.

אני למשל הזמנתי לדוד שלי מיני מחשב PIPO X7 וביקשתי הצהרה אמיתית והם לא הצהירו כך.

החבילה התעכבה במכס שבועיים, והגיעה לסניף עם דרישת תשלום מדויקת של המע"מ.

לאותו דוד הזמנתי טלפון נייד וגם הצהרה שקרית ובאותו זמן לא ידענו על הקנסות, וקיבל קנס...72% מיסים.

כל עוד אתה ביקשת וכתוב את זה, אי אפשר לקחת ממך קנס. אתה את שלך עשית.

אבל אם אתה לא אומר כלום ומודע לעניין ההצהרה השקרית, אז יש בעיה.

• תוכן חדש...