Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אומרים שסנונית אחת איננה מבשרת את בוא האביב.

אבל כנראה שיש יותר מאחת (?).

כנראה שמי שהזמין ממש לאחרונה פריטים - יקבל אותם יותר מהר ממי שהזמין לפני זמן מה.

פעם באלקטרוניקה, היו קוראים לרכיב כזה LIFO (ר"ת last in - first out ).

http://news.walla.co.il/item/2881953

אם נחייה גם נראה.

עריכה אחרונה על ידי חולגי

alfa 156 2.5.

פורסם
פתחתי היום פניה באתר של הדואר, בתקווה כלשהי שזה ישנה משהו.

לאחרונה אני לא מקבל חבילות שאמורות להיכנס לתיבה, שתי חבילות (ממקורות שונים)

שנשלחו לפני למעלה מ 70 יום טרם הגיעו (וכניראה גם לא יגיעו).

בנוסף, לפני כשבוע וחצי הגיעה לתיבה חבילה קטנה עם קרם (שביקשו ממני להזמין),

החבילה הייתה פתוחה לגמרי - בלי שום ספק, מישהו פתח אותה מסיבה כלשהי (היא לא קרועה, נפתחה בחתך ישר לרוחב).

התקשרתי לדוור, שאמר שהוא כבר לא עובד באזור בתקופה האחרונה ויש דוור אחר.

התקשרתי לאחראי האזור, שבהתחלה ביקש להתקשר למחרת, למחרת היה מכובה

וביום הבא אמר ש"הדוור הזה יותר טוב מהקודם" ושהוא יבדוק מולו לגבי העניין ויבקש ממנו להתקשר אלי.

כמובן שעד עכשיו אף אחד מהם לא חזר אלי.

אני לא מאשים ספציפית את הדוור, אך משהו שם מסריח בהתנהלות.

לאחר חודש + פתיחת תלונה גם במוקד הטלפוני שלהם (אחרי שלא היה כל מענה לתלונה האינטרנטית),

לא ענו לי מהדואר. פניות חוזרות ונשנות שלי העלו תשובה שהעיניין נסגר והכל בסדר - ביקשתי לברר

איך זה הוחלט, ומדוע לא ראו לנכון לעדכן אותי בכך.

היום יצרה איתי קשר נציגה מתלונות הציבור של הדואר שטענה שמנהל האזור דיווח שהוא שוחח איתי וסגר מולי

את הנושא - שקר מוחלט. בנוסף, לטענותיי ענתה ש"אין מה לעשות לגבי דואר לא רשום, יש לנו שקים של דואר.

אתה צריך להבין שאם הדוור היה רוצה לקחת את החבילה שלך הוא בכלל לא היה שם אותה פתוחה בתיבת הדואר

שלך אלא לוקח אותה לעצמו ואתה בכלל לא היית צריך לדעת מזה". הסברתי לה שההסבר שלה לא מתקבל על

הדעת ואינני מבין איך היא מרגישה בנוח לומר ללקוח דבר כזה, כאילו היה תקין ונורמלי. כמו כן, הבהרתי לה

שבחבילות שכלל לא הגיעו היו מוצרים שיכלו לעניין את הדוור (נורות לד לרכב וכו') ובחבילה שנפתחה והונחה

בכל זאת היה מוצר שלא יכל להיות לו שימוש בו.

הבטיחה שמנהל האזור יחזור מחר מחופשה ואז היא תעלה אותו לוועידה איתי בכדי לדון בנושא.

אני לא כל כך מאמין שמישהו יתקשר, אך אעדכן בנושא.

פורסם

זה לא ציני כי אמרתי בשיא הרצינות שאם הוא עדיין נותן לדואר את הטיפה'לה קרדיט שהוא באמת יקבל מהם יחס אז אשריו ואשרי חלקו על האופטימיות.

פורסם

סאחה על האופטימיות.

בהתחשב בגופים הפועלים ובהסטוריה שלהם, דבר כזה נתפס בעיני כמה מאיתנו כציניות (כי באמת ובתמים קשה להאמין שיחזרו אליו. מה גם ש"פנו" אליו כבר לברור הנושא, כמובן בשין קוף ריש).

alfa 156 2.5.

פורסם
....קיבלתי עכשיו שני פתקים על שתי חבילות שמשום מה הופנו לסניף בשכונה אחרת שפתוח רק 12-17 לא כולל שישי :evil::brickwall:

הסניף "האחר" זה בעצם סוג של מחסן מחוץ לסניף שממש בכניסה נמצא הדלפק עם שתי פקידות שחוטפות צעקות מכל השכונה שלי על למה הם צריכים לאסוף החבילות שלהם מסניף אחר שפתוח בערך רק 5 דקות ביום בלי כמעט חניה.

כאמור ההסבר הוא עומס חבילות גדול בסניף השכונתי שאילץ הדואר למצוא קן אחר לחבילות. מה הפלא, אם לפתק מהדואר לוקח שבוע להגיע מרגע שהחבילה כבר בסניף אז מפתיע שמצטברות חבילות שם?!

לפחות הפקידות היו נחמדות ואיתרו לי בערימה של פתקים שעדיין לא חולקו חבילה נוספת וחסכו לי עוד טיול.

אגב, אחת מהחבילות שאספתי הייתה רשומה, אפילו עם המספר שלה על הפתק האפור - כמו לפני זה החבילה עדיין רשומה שבכלל לא הגיעה לארץ. שתי החבילות האחרות היו גם רשומות ובכלל לא נרשמו כאן ככאלה. העיקר אני משלם למוכר כדי לקבל דואר רשום.

דואר בדיחה מיושנת.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

במקרה נפלתי היום על רינו צרור מראיין את מנכ"ל הדואר. הוא (צרור) עשה את זה יפה, ללא התלהמות אבל עם התייחסות לכל הבעיות הקשות. תעבירו ל-11:00:

http://player.glz.co.il/Player.aspx?FixedPoster=true&FixedPosterName=GLZAOD.jpg&ClipID=150816-12&Type=aod&Width=300&Height=200

פורסם

הזמנתי חבילה מתאילנד ב10.08.

עכשיו מופיע באתר הדואר סטטוס שהחבילה יצאה מדימונה לשם המשך תהליך העברתה.

בהתחשב שיש יחידת דואר במרחק של כ15 ק"מ מהבית שלי (ושדרכה תמיד החבילות הגיעו), ובהתחשב שדימונה במרחק של כ100 ק"מ ממני, האם יש פה משהו חדש שלא ידעתי עליו?

אולי מכונת זמן בכור שבזכותה החבילה כבר כאן תוך שבוע?

או שאתכונן למצב שיש טעות בניתוב החבילה?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

ביצעתי הזמנה ב 5.7 מאתר נקסט.

לאחר 3 שבועות שלא קיבלתי פתק הביתה, שלחתי מייל לנקסט והם אמרו לי להמתין עד ה 4.8.

ב- 4.8 נכנסתי לאתר של הדואר עם המספר מעקב של החבילה והיה רשום שהיא התקבלה ביחידת הדואר המרכזית פ"ת. שמחתי.

חיכיתי לפתק שיגיע ועדיין לא הגיע. ב 7.8 נכנסתי שוב לאתר של הדואר לבדוק והיה רשום שם שהחבילה נמסרה ליעדה! הגעתי לסניף הדואר עם המספר מעקב כדי לברר את פשר העניין ואמרו לי שהחבילה נמסרה!איך קורה דבר כזה?!? מישהו קיבל חבילה שלי בשווי 300 ש״ח?

איך אני אמור להוכיח עכשיו לדואר ולנקסט שהחבילה נמסרה למישהו אחר?

זה פאק של הדואר! הם בכלל לא בודקים תז ושם. רק שואלים ״אתה כפיר״?

מעצבן!:evil:

כפיר הג'ינג'י

פורסם

מי חתום בספר של הסניף על החבילה ?

כתבת לנקסט ?

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

כן. הם אמרו לי שזה בבדיקה ויחזרו אלי. לא חזרו.

פניתי לפניות הציבור- אמרו תשובה תוך 10 ימים. ממתין

שלחתי במקביל מייל לנקסט והם אמרו שיפתחו בחקירה ובמקביל זיכו אותי - אלופים!

כפיר הג'ינג'י

פורסם

או שנתנו לו בטעות חבילה לא שלו והוא בכלל לא ראה ולא מודע לזה שקיבל דברים לא שלו - יש כאלה אנשים ואז יש עכשיו בסניף חבילה מיותמת (האמיתית שהאיש היה אמור לקבל) או שלכאורה יתכן וזו עבודה פנימית. אחרת קשה לי להבין איך זה קורה.

כן, נקסט אכן אלופים בשרות לקוחות

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

• תוכן חדש...