Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב עבודה פנימית.

לגבי נקסט- אין לי מילים. בתכלס כל פלוץ יכול לקחת את החבילה שלו ולהגיד שלא הוא לקח.

בכל מקרה- מעניין אותי מה יהיה עם הפניה לפניות ציבור. אני ממתין ואעדכן.

כפיר הג'ינג'י

פורסם

נשלחה אלי חבילה ב18.7 מארצות הברית דרך DEALTAS

ברוב טיפשותי לא סימנתי מספר מעכב. שווי החבילה כולל משלוח הוא 850 ש"ח.

נכון לעכשיו אין שום זכר לחבילה. יש דרך כלשהיא לברר האם היא בארץ בכלל?

פורסם

ביצעתי הזמנה ב 5.7 מאתר נקסט.

לאחר 3 שבועות שלא קיבלתי פתק הביתה, שלחתי מייל לנקסט והם אמרו לי להמתין עד ה 4.8.

ב- 4.8 נכנסתי לאתר של הדואר עם המספר מעקב של החבילה והיה רשום שהיא התקבלה ביחידת הדואר המרכזית פ"ת. שמחתי.

חיכיתי לפתק שיגיע ועדיין לא הגיע. ב 7.8 נכנסתי שוב לאתר של הדואר לבדוק והיה רשום שם שהחבילה נמסרה ליעדה! הגעתי לסניף הדואר עם המספר מעקב כדי לברר את פשר העניין ואמרו לי שהחבילה נמסרה!איך קורה דבר כזה?!? מישהו קיבל חבילה שלי בשווי 300 ש״ח?

איך אני אמור להוכיח עכשיו לדואר ולנקסט שהחבילה נמסרה למישהו אחר?

זה פאק של הדואר! הם בכלל לא בודקים תז ושם. רק שואלים ״אתה כפיר״?

מעצבן!:evil:

גם אצלי הסיפור עם החבילות שנעלמו זה עם דואר פתח תקווה.

או שמדובר בצירוף מקרים, או שיש שם מישהו שגונב חבילות באופן שיטתי.

אגב, חזרו אלי היום מהדואר - סיפרו לי שהדוור מעולה ושאין שום סיכוי שהוא גנב.

הסברתי שאינני מאשים את הדוור באופן אישי - אך יש עובדה, העובדה היא ששתי חבילות נעלמו

וחבילה נוספת נפתחה והונחה פתוחה לחלוטין בתיבה, כניראה כי התכולה לא הייתה רלוונטית לגנב.

הוצע לי להגיע אחת לשבוע לסניף המרכזי ולאסוף את החבילות המגיעות אלי - אך אינני מזמין באופן כה תכוף,

וההתעסקות המתמדת והקבועה בבדיקה מולם האם הגיע משהו היא בעייתית.

ביקשתי לבדוק שוב את נושא הגניבה ולנסות להמשיך במתכונת החלוקה הרגילה, בתקווה שמקרים כאלו

לא יחזרו על עצמם.

פורסם

אין פה שום דבר חדש או יחודי. אני התרגלתי שאחוז מסויים מהחבילות שלי לא מגיע (בהערכה גסה כ-3 עד 4%). חלק מהמוצרים שחסרו לי אני פשוט מתקשה להאמין שנגנבו כי לאף אחד אחר אין מה לעשות איתם. אחרים, אולי משמשים עובדי דואר מתוסכלים. אז זה ממש לא משנה אם הדואר נגנב על ידי העובדים או אובד/נמסר לאחרים עקב רשלנותם של עובדי הדואר, התוצאה היא אותה תוצאה, והאחראים הם אותם אחראים.

כמובן שגם דואר רשום הוא לא ערובה לכלום, בטח מאז שהדואר נגמל מעדכון מערכת מעקב המשלוחים.

:turn-l:
פורסם
פשוט חוצפה!

אני בסניף הראשונים. איפה אתה?

אגב, אלי לא הגיע פתק אדום. אליך הגיע?

לא שם, אך הכל עובר דרך שם לפני הגיעו לסניפים בשכונות.

לא הגיע פתק, גם לא מדובר בדואר רשום, כך שעוד יותר קל לגנוב.

כפי שאמרה נציגת תלונות הציבור של הדואר "יש לנו שקים מלאים בחבילות עם דברים יקרי

ערך, כך שאם מישהו רוצה לגנוב חבילה, אתה אפילו לא היית יודע על כך". אפילו בהתחשב

בכך שמדובר בדואר, היה די מפתיע לשמוע אמירה כזאת מנציגה שתפקידה לעסוק בתלונות הציבור.

אגב, בתור מי שעבד אי אלו שנים בחברת שילוח (מהגדולות בעולם), אני יכול לומר שכל טיעוניהם

לא מחזיקים מים. חבילה שנעלמת לבלדר/שליח מזכה אותו בביקור במכון פוליגרף, וזה כלל לא משנה

אם הוא ידוע כ"אחלה עובד ש'אין סיכוי שיגנוב'". לשמחתי לא יצא לי ה"תענוג", אך ללא מעטים

מהחברים יצא גם יצא כשנעלמו חבילות.

פורסם

הבעיה היא שזה הדואר בישראל- משירותי הדואר הגרועים בעולם!

אני בספק אם יקחו אותם לפוליגרף.

אז בעצם מה שאתה אומר לי- שאני הולך לקבל תשובה לקונית מפניות הציבור!?

כפיר הג'ינג'י

פורסם

אני בספק אם תקבל תשובה כלשהי מפניות הציבור אם לא "תטריד את מנוחתם".

ברור לי שאף אחד לא ייקח אותם לפוליגרף, כי זה פשוט לא כל כך מעניין אף אחד שחבילות

נגנבות. חברת שילוח תעדיף לשלם את עלות החבילה שנעלמה + פיצוי + פוליגרף לעובד וחקירה, וזאת

בשביל לשמור על שמה הטוב ולוודא שלא עובדים גנבים בשורותיה. את דואר ישראל זה פחות מעניין

כניראה.

אולי תקבל תשובה קצת יותר עיניינית מזו שאני קיבלתי, כי במקרה שלך מדובר בדואר רשום שמישהו חתם

שקיבל אותו, כך שיהיה להם קצת יותר קשה להתחמק.

פורסם
במקרה שלך מדובר בדואר רשום שמישהו חתם

שקיבל אותו, כך שיהיה להם קצת יותר קשה להתחמק.

חמור יותר - מדובר בעובד דואר (שמן הסתם שמו מוזן במערכת) שמסר חבילה רשומה למישהו מבלי שזיהה אותו באמצעות תעודת זהות, כנדרש.

פורסם

חבר אסף אתמול חבילה מחנות בשר. רק לי זה נשמע הזוי?

מסתבר שהמקום של סניף הדואר המקומי אזל והם משתפים פעולה עם חנות בשר מקומית.

רק בישראל...

פורסם

זה מעלה שאלה מעניינת: מה הקו האדום לבחירת העסקים אשר יחלקו את החבילות.

חנות בשר זו: מה קורה לצמחונים/טבעונים שנאלצים להכנס לחנות בשר כדי לקבל חבילה. וכנ"ל שומרי כשרות אם חנות הבשר איננה כשרה?

האם חנות משקאות תחלק חבילות (גם) למוסלמי אדוק שאיננו שותה אלכוהול?

האם מועדון הימורים יכול לפתוח דוכן לחלוקת חבילות עבור דואר ישראל? אילו עסקים רשאים "להשלים הכנסה" בחלוקת חבילות עבור הדואר?

פורסם

הבוקר הקפצתי את אשתי לדואר, לאסוף 4 חבילות. היא חוזרת(יחסית מהר) לרכב, עם 4 חבילות.

למזלי זכרתי בדיוק שזה 3 חבילות מנקסט, ועוד לוח אם של מכשיר חשמלי שהזמנתי, ואני רואה

שזה לא תואם את מה שהיא הביאה איתה. מבט חטוף על שתי החבילות שנראו מוזר, ואני רואה שזה

בכלל לא על שמי או עם שם אשתי. היא חזרה פנימה, ואיתרו את שתי החבילות הנכונות. למזלנו, אותם

אנשים שהחבילות שלנו הוחלפו איתם עוד לא אספו את החבילות, ונמנעה תקרית מצערת...

אני מניח שהדואר לא היה עושה כלום כדי להצליב חזרה בין החבילות, והיה אומר שהשולח יכול להגיש

תלונה.

• תוכן חדש...